дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 856
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
bel4eto палцестискам за прегледа  Mr. Green Hug

Аз ви оставям за малко и излизам ... умната и айде дано си имаме вече бебче като се прибера  Crazy

# 376
Белчето и Д.Цветанова - успех на прегледите днес  Simple Smile
Белчето ще чакаме снимки и на мен ми се ходи така на мини екскурзийка ама ММ вика жега,а може и нищо да не си купиш/много съм била колеблива/а и най-важното може да тръгнеш да раждаш ,некоя майничка а не мерси вика ....

# 377
nikita_gd ,аз не бях планувала да ходя.Но моя се прибра в 7 сутринта,едвам гледа(от работа,да не си помислите друго Mr. Green) и успява да ми каже-на обяд ще ми трябва колата да ходя до Пловдив(а в момента е с изтекла книжка на всичкото отгоре)...
И аз като нададох този ми ти бременен тон-"Я се виж на какво приличаш,едвам гледаш,телефона ти звъни през 5 минути,не можеш да се наспиш,книжка нямаш,къф Пловдив бе алооооооу.Аз ще те закарам!" Joy hahaha.И засега останахме на този вариант(а аз много обичам да пазарувам в Пловдив)...

Снимки едва ли ще правя,но в колата има място за ентусиасти Mr. Green

Саморедактирам се...Момичета,според вас това как се използва?
http://direct.asda.com/Summer-Infant-Baby-Bather---Splish-Splash … pd.html?cgid=6051

# 378
  • където мечтите се сбъдват

Melly и на мен ми се е случвало това с газовете, но не е болка за умиралка. Шрек какво казваше: по-добре вън, отколкото вътре Simple Smile (Не си спомням дали точно за газовете беше, но си звучи успокоително от всякъде)
Да,а също и хубав човек лоши работи не задържа  Joy Момичета,ще ме спукате от смях  Laughing Откакто съм станала само ви чета и се хиля с глас   tooth
От днес влизам в последната седмица на осми месец  sweating
А,отдавна се каня да ви питам-за какво ползвате тези вакуумни торби  newsm78

# 379
Edna ot nas, Miii, явно всички ходим в Св Димитър Simple Smile. Крайно време е другият път да се разпознаем вече!!! Hug
Аз ще ходя утре за кръв и тонове, а вторник или четвъртък на преглед.
Утре сутрин ще ходя да си взема документите Laughing
Аз ще ходя в сряда на тонове, май се разминавам този път с всички...
Мелиииииии, не се издържа вече, да раждаш, че ша пукна от смях  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Иначе ММ тая сутрин от 00 впечатли детето и ми биде докладвано: "Мамооо, тати ака"  Joy
Хапнете индийско за аромат, който си няма  smile3532 Тъкмо е и люто, за който иска по-бързо раждане. Още една идея за бързо раждане - отидете на разходка с кола до крепостта Траянови врата (само дано да не са ремонтирали пътя в последните 2 години и половина), после хапнете обилно в ресторант Истанбул и на другия ден раждането ви е в кърпа вързано -  по тази схема снесох аз първия път  hahaha
Лина_бс, честита ви годишнина   bouquet
Белчетоооо, заглавието е един път - веднага шъ гласувам за теб!!!  Mr. Green

# 380
  • където мечтите се сбъдват

Мели,всеки го има този проблем с газовете и с невъзможността да стиска...Най-култово е да кихнеш,да пръднеш и да се напикаш в същото време Mr. Green
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 381
Здравейте,
аз днес си направих една сутришна разходка и на кафенце,
обаче ходя като 100 годишна бабичка, само бастуна ми липсва
стиснати палци за всички мами на прегледи и време е вече за бейбивест

# 382
Хороскоп за деня - Дева
Днес избягвайте затворените пространства и заседналия начин на живот. Joy Joy Joy

Стефанел - повечето мами използваме вакумните торби, за да си прибираме наши дрехи - в по-компактно пространство Simple SmileWink

# 383
Тва култувото 3 в 1 и аз съм го правила вече няколко пъти. Изпускат ни уплътненията яко  hahaha Оня ден изпростяхме с мандръсането, сега на друга вълна Joy

Стефанелче вакумните торби се използват, като вземеш да трупаш вече малки дрешки от бебчо, прибираш в торбата, вакумираш и спестяваш яко място. Всъщност ние и нашите прибираме така - зимни якета и т.н.

# 384
hahaha hahaha hahaha Барби, разби ме Hug и остави звука, аромата е все едно нещо е умряло на задния ми портал (извинявам се, че съм толкова описателна) Crazy
Аз пък, срам не срам, ще си призная, че в магазинчето, кварталното, се беше заформила онзи ден една мини опашка. Лелеее, като ми "дойде музата"......... Sick #Crazy Около мен хората в шах. Амам всички дружно набедихМЕ, с намусени погледи и запушени носове, един чичко, дето миришеше на чесън  ooooh! Ако де, ко му пука, нали си мирише и без туй. Е кофти, ама аз бях Whistling Blush
 Ама снощи ММ ми каза, че (цитирам): "Никога дупето ти не е било толкова голямо"... TiredОпитах се да го пунктирам, че големия майстор на голям тезгях работи, аматой ме прати при "моите" трапери в Канада, да ми шкуркали големия тезгях. Та сега се нареждам при плодовата закуска на Августа, че иначе скоро може да изкарам втора девственост ooooh!
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao Леле как ме разсмя  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Ахахахаха  Joy  И при мен е същата работа, няма да се плашиш  Joy да се плашат околните  Joy Иначе и аз само вкъщи  Joy
Аз се шегувам за моят дупалник, че ми е голям ама при  нас обратното ММ казва, че големия майстор на голям тезгях работи  Grinning Joy  

# 385
Привет!  Hug
Мели, така се смея, че събудих мъжа ми   rotfImbo rotfImbo rotfImbo Иначе и аз го имам този проблем напоследък по-честичко... Blush
Белче, Д. Цветанова, успех на прегледите днес!  Hug
Лина, честита годишнина!!!   newsm76 baloni И честит девети месец!    bouquet
Благодаря за закуската и кафенцето!!!! Всичко изядох  Mr. Green
Бена, и аз съм при Ташков, но съм с  по-скорошно раждане. Както ти е казала Никита, не се тревожи  Hug За д-р Генадиева съм чувала хубави отзиви от мои познати  Hug

# 386
Аз да не остана по-назад и аз си полежах в майчин дом Sad но вече съм в къщи и трябва да устискам още 4-5 дена с тея контракции, че да вляза в 9м. Много сте изписали докато ме няма, връщам се да чета.

# 387
# 388
Flowers ,успех! Peace

# 389
Добро утро,смях се със сълзи,мерси за закуската и кафенцето!
Успех на прегледите днес,чакаме отчети после
Аз да ви питам утре трябва да ходим да си взимаме синчето-ама на 200км от тук,мислим към 8 най-късно да сме тръгнали,малко ме е страх,макар че засега добре ми действа пътя,та се чудя дали превантивно преди да тръгна да не пийна един диаспорал примерно newsm78 ? нещо ме хващат разни мисли,пък имам дооооста време,1 седмица до 9-тия ми остава?  нещо се вкарвам във филми сама,ама то покрай вашите паднали тапи,как да съм... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт