Къде в Бургас (33)

• 99 804
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета  bouquetза град Бургас
имам свободно време и бих желала да поместя обява за работа
почиствам апартаменти, мия прозорци
жена търси да гледа денонощно възрастни хора и деца
дсм 0888011519 Илка

# 526
Ако модераторите не разрешат отделна тема, може да слагаме информацията тук в определен цвят и шрифт,за да се намира лесно.  Peace

Например : Промоция в магазин ........ от 10.10 до 30.11 .

# 527
  • Бургас
кино тракия отвориха ли го вече?

# 528
  • Бургас
кино тракия отвориха ли го вече?
НЕ

# 529
  • Бургас
Момичета, чудя се дали в темата да не пишем и къде към момента има намаления и промоции или да се напрпви отделна тема за това?

По-добре наистина тук, че да ни е подръка, да не я търсим другаде.

# 530
момичета, препоръчайте ми фирма за мебели, искам да ми направят няколко неща по поръчка, но да бъдат качествени. По препоръка на дама във форума си направих гардероб в М2М срещу новия МОЛ и съм много разочарована. Не е направен качествено и повече няма да използвам услугите на тази фирма.

# 531
  • Бургас
момичета, препоръчайте ми фирма за мебели, искам да ми направят няколко неща по поръчка, но да бъдат качествени. По препоръка на дама във форума си направих гардероб в М2М срещу новия МОЛ и съм много разочарована. Не е направен качествено и повече няма да използвам услугите на тази фирма.
Ако не е нещо засукано, намери някой да ти вземе размерите, отиваш в Салекс избираш си материалл и цвят, поръчваш, след това съпружеското тяло / ако има такова/ ще го сглоби за няколко часа. Ние така си направихме спалня след едномесечно търсене и умуване. Не че излезе по евтина, но идеално си пасна за нестандартното място за което беше предвидена.

# 532
щом вече си се опарила с препоръка от непознат по-добре не питай тук.По-скоро някой твой познат на когото можеш да се довериш ,да ти предложи фирма или си намери нещо готово -магазини много на различен   ценови клас.

Лично аз съм правила поръчка от подобна фирма ,ами става но не бях впечатлена ,след това останалите неща ги поръчах от Айко и останах много доволна от поръчката си(там взех от немските неща).

# 533
Помня преди време, доста отдавна, някой беше пуснал тук линк на сайт за продажба на декоративни пана, онези дето са по две, три и повече части. Не го запаметих тогава и сега ме е яд. Дали някой се сеща и го има?

# 534
  • София
Момичета, можете ли да ми предложите фирма за кетъринг в Бургас?

# 535
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми предложите фирма за кетъринг в Бургас?
Заповядай

# 536
  • Бургас

От месец обикалям фирмите за мебели. Картинката е горе долу следната. Повечето от фирмите (да не кажа почти всички) занимаващи се с мебели по поръчка всъщност нямат нито цех нито производствена база. Вземат ти размерите, след това поръчват плоскостите от фирма като Салекс. Там им ги режат и кантират и те само ти ги сглобяват у вас. Всичките са си инсталирали софтуер, който изчислява колко материал ще отиде, колко ще струваа рязането и кантирането и си слагат около 30% отгоре. Прехвалените М2М също са на този принцип, а цените им са невероятно завишени. Ако имате някой майстор аматьор под ръка можеш да направиш както са те посъветвали по-горе и да си поръчате плоскостите от Салекс. Само трябва много да внимавате при пускането на заявката, че има някои особености при попълването.
Ние след толкова обикаляне накрая решихме да си направим нашата идея от масив. Ще останете очудени, но ни излезе по-евтино отколкото щеше да е с пдч. Просто цените за мебели с пдч са много завишени, а при масива търсенето е малко и цените са почти същите, на моменти и по-ниски. Като се има предвид и че цеха е във Велинград. Но да не прибързвам. Ще чакам да пристигне и тогава ще напиша отзиви ако искате.

# 537
Ние след толкова обикаляне накрая решихме да си направим нашата идея от масив. Ще останете очудени, но ни излезе по-евтино отколкото щеше да е с пдч. Просто цените за мебели с пдч са много завишени, а при масива търсенето е малко и цените са почти същите, на моменти и по-ниски. Като се има предвид и че цеха е във Велинград. Но да не прибързвам. Ще чакам да пристигне и тогава ще напиша отзиви ако искате.
Аз не се учудвам, ами напълно подкрепям написаното. Още ме е яд, че за кухнята си пазарих от Салекс, вместо да си поръчам така любимия масив. Излезе ми доста по-скъпо, многократно по-некачествено, грешно разкроено, объркани вратички. В никакъв случай не препоръчвам Салекс.

# 538
Момичета, за плоскости магазинът не е само Салекс. Има "Роси", има "Лесоцентър". В Салекс е най-скъпо.

# 539
  • Бургас
Ооо фирмите за мебели са един мой мн. болен въпрос  Mr. Green мин. лято преживях абсолютен ремонт на кухня, като месеци преди това обикалях въпросните фирми за да си избера такава която да ми я изработи. Всички фирми имат мостри на плоскости от Салекс, Роси и т.н., така се случи, че аз лично си избрах плоскости от Роси а плот от Салекс и познаите какво беше изумлението ми като в 2 различни фирми, в които отивам с мой проект с размери и т.н., с набелязаните от мен плоскости ми направиха оферта за изработване от тях с разлика 1500 лева  Twisted Evil, като със сигурност и първата и втората фирма имат горница, но горницата на 2-та е с 1500 лева повече. Това меко казано ме втрещи ... и теглих една м...на на всички и един близък ни написа заявките във фирмите за плоскости, взехми си ги разкроени и кантирани и една седмица сглобявахме, сигурна съм че ако го беше правила фирме щеше да се избягнат някои допуснати от нас грешки, но те не са болка за умиране и в интерес на истината след 1 год. вече дори не ги виждам  Mr. Green, НО категорично не съм съгласна да плащам такива ненормални надценки за няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт