Къде в Бургас (33)

• 99 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде има магазин за бременни (най-добре по центъра). Знам, че в H&M има щанд, ама дрехите ми идват малко скъпи.

В LC Waikiki имаше хубави дрехи за бременни на прилични цени.

# 76
  • Бургас
зодиака до колко часа работят?
и в самата черноморка има ли още платове?

# 77
  • Бургас

И нещо малко встрани от темата - в МБАЛ има ли мамолог и добър ли е? Майка ми има талон от личната, който изтича точно преди да се приберем от ваканцията, а в интернет не намерих актуална информация.

Благодаря  bouquet

Мамолози има в Онкото, което се намира в сградата на МБАл, но няма нищо общо с нея.
Виж тук:
http://onkobs.bg/

Иначе като добри онколози има добри препоръки за д-р Хрусанов, но той май не работи с касата, поне не помня. И д-р Ангелов, чиито координати не знам.

# 78
  • Бургас
Хрусанов работи и с касата, но за преглед с направление много се чака. За частен прием по-бързо се намират часове.

# 79
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде има магазин за бременни (най-добре по центъра). Знам, че в H&M има щанд, ама дрехите ми идват малко скъпи.

Магазин за бременни жени има в Бизистена на "Александровска". Цените не знам как са, но на манекените пред магазина съм виждала интересни дрехи  Peace

За отпечатване на снимка върху предмети - Фото "Кодак", ул."Богориди", номер не знам, но е срещу кафе "Фреш самър", бившият магазин "Чико".

# 80
Д-р Тодор Ангелов тел 056813553 и мобилен 0887379211
Работи по здравна каса. Аз съм доволна - като специалист, и като отношение.

# 81
  • София
Момичета, от къде да купя стилна картичка за сватба? В Пловдив съм вземала от магазин, където продават покани за сватби с много голям избор, тук дали има такова място?

# 82
зодиака до колко часа работят?
и в самата черноморка има ли още платове?

Идея си нямам до колко работят.Питай ги по телефона.ТЕ имат платове.

# 83
Момичета, от къде да купя стилна картичка за сватба? В Пловдив съм вземала от магазин, където продават покани за сватби с много голям избор, тук дали има такова място?
Виж на втори етаж на Хеликона.Преди съм купувала от там.Не знам какво им е зареждането сега.

# 84
  • Бургас

В Лалето също съм виждала сватбени картички.

# 85
Купувала съм от магазина за опаковане  на подаръци над подлеза срещу ДСК ,жената там ги изработва има и готови де,но има и пликове ръчна изработка ,ако подарявате пари !

# 86
  • France
Момичета, утре ще ходя до Бургас. Къде парфюмите са по-евтини: в Мола, Карфур или Метро?

# 87
  • around the world
Споделям и нашите впечатления от Ceti Cake след поръчана торта при тях. Невероятна изработка на тортата. Всички детайли бяха изпипани докрай. Тортата и всичко друго изглеждаше прекрасно. Определено дамата има дарба за тези неща. За съжаление обаче останахме страшно разочаровани от вкуса на торта и къпкейкчетата. Тортата беше ужасно захаросано сладка със много изкуствен вкус. Определено тортата имаше вкус на забъркана набързо евтина, която реално беше съвсем безвкусна. Къпкейкчетата също не бяха никак вкусни, като вътре дори седяха на буци. От всичко поръчано единственото наистина вкусно нещо бяха сладките с меденено тесто. Всичко останало само се опита и така и остана по чиниите Sad. На външен вид наистина всичко изглеждаше страхотно, но за съжаление върху вкусовете имат много да работят. За цените от 4 лв. На парче торта и наричайки тортите си бутикови мисля че би трябвало вкуса да е поне като на 100 грама сладки, а не на масова торта с изкуствена сметана и блат като за реване.  Sad

# 88
  • Бургас
Знаете ли къде продават телевизори втора употреба ......

# 89
И аз да нахлуя с въпрос - къде продават обувки на марката Josef Seibel?

Общи условия

Активация на акаунт