Къде в Бургас (33)

• 99 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
знаете ли къде в Бургас мога да опаковам подарък, но да е в красива кутия, с не в хартия ?
Срещу ДСК до изхода на подлеза имаше едно малко магазинче, собственичката прави големи красоти с опаковането!

Да и аз за там се сетих, днес минах но го няма. На нейно място има магазин за шапки Sad

Магазинчето се премести отгоре подлеза, малко след Динакорд.

# 61
Магазини за опаковане знам два-единия е точно този от подлеза ,но той мн отдвна е преместен извън подлеза срещу ДСК .А второто място е Лалето на партера на блок Краставицата .И на двете места има кутии различни цветове и размери ,а отгоре ти ги правят както желаеш! Peace

# 62
  • Бургас
Къде мога да намеря детски дрехи на марката "Славейка"?

# 63
Лалето /Краставицата/ май ще го затварят ConfusedОт два- три месеца ми прави впечатление, че нямат нова стока - трябваше ми опаковка /нямаше/, синя панделка - не останала, картичките - свършили....
Моля ви, кажете ми от къде да си купя тиксо, което да залепва

# 64
Под блока ,който е в дясно от входа на "Била" в к-с "Славейков" също правят чудни опаковки.

# 65
Здравейте! Знае ли някой къде продават подобни шапчици? Търся да купя такива на моите дъщери, но никъде не намирам..... Ще ви бъда изключително благодарна ако ме насочите.  Hug   bouquet

# 66
  • Бургас
Момичета, къде в Бургас има магазин за интересни подаръци (като тези по сайтовете), че трябва да купя подарък на мъжа ми, а нямам време за доставката. Или да ми кажете къде правят добри персонализирани подаръци - с отпечатване на снимка на клиента върху интересни предмети.

# 67
  • София
Здравейте, влитам направо с въпрос - трябва ми добре зареден магазин от който да купя батерия за лаптоп, но за по-стар модел, трябва ми спешно. Може и само име на магазини, аз вече ще търся телефони за да питам дали имат конкретно тази.

И нещо малко встрани от темата - в МБАЛ има ли мамолог и добър ли е? Майка ми има талон от личната, който изтича точно преди да се приберем от ваканцията, а в интернет не намерих актуална информация.

Благодаря  bouquet

# 68
Здравейте, влитам направо с въпрос - трябва ми добре зареден магазин от който да купя батерия за лаптоп, но за по-стар модел, трябва ми спешно. Може и само име на магазини, аз вече ще търся телефони за да питам дали имат конкретно тази.

Това, което мога да те посъветвам е: намери представителя за марката, която е лаптопа. Само те ще могат да ти помогнат за по-стар модел. Аз навремето така търсих зарядно за DELL.

# 69
Момичета, къде в Бургас има магазин за интересни подаръци (като тези по сайтовете), че трябва да купя подарък на мъжа ми, а нямам време за доставката. Или да ми кажете къде правят добри персонализирани подаръци - с отпечатване на снимка на клиента върху интересни предмети.

В Пиргос Стил на първия етаж.

# 70
  • Бургас
Здравейте, вчера си купих модул от Мобото, къде в Бургас мога да си поръчам плот за него? Модулът е мн малък и в големите магазини Практикер и Баумакс, не знам дали ще намеря такова парче 62/30? Ако някой знае в Славейков ще съм мн благодарна!

# 71
Здравейте, вчера си купих модул от Мобото, къде в Бургас мога да си поръчам плот за него? Модулът е мн малък и в големите магазини Практикер и Баумакс, не знам дали ще намеря такова парче 62/30? Ако някой знае в Славейков ще съм мн благодарна!

Макронекс, дали няма да ти отрежат? И пак там някъде отзад имаше такава фирма за плотове. Иначе - Салекс. Мисля навсякъде има остатъчни парчета, ако си хресаш някое, ще ти направят размера

# 72
  • Бургас

Макронекс, дали няма да ти отрежат? И пак там някъде отзад имаше такава фирма за плотове. Иначе - Салекс. Мисля навсякъде има остатъчни парчета, ако си хресаш някое, ще ти направят размера
Макронекс къде се намират?

# 73

Макронекс къде се намират?

До Мастърхаус.

# 74
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде има магазин за бременни (най-добре по центъра). Знам, че в H&M има щанд, ама дрехите ми идват малко скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт