Къде в Бургас (33)

• 100 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Къде се дава храна за изследване, спомена се някъде Агенция по храните?

"
А не! Никога торта от "Роза"! Всичките им торти имат вкус на типов хляб със захарен сироп.
Ако искате вкусна торта, както вече споменаха - Сладко и солено, а ако искате малко по-приемлива цена и пак да е хубава - Захаро или Амадеус'

Споделям мнението от миналата тема.
Потресена съм от това което получих срещу 24 лева.
Топка пандишпан и огрооооомно количество сладкарска сметана с отровен син цвят, който боядиса всичко.

Парчето обаче е вече на 5 дни и може да не подлежи вече на анализ.

Подлъгах се и поръчах торта за детски рожден ден от горепосочената фирма, защото ми хареса еклеровата торта и торта брюле преди време. Но това, което получих в събота не подлежи на коментар. Не може синя отрова да се предлага за детски повод.
Съжалявам, че изневерих на Захаро и на Сладко и Солено.

# 226
рожденни дни правят на закрития басейн в хотел България

Благодаря много за информацията!

# 227
През няколко страници едни и същи въпроси се задават!

Използвайте по-интензивно Google.

# 228
Къде се дава храна за изследване, спомена се някъде Агенция по храните?

"
А не! Никога торта от "Роза"! Всичките им торти имат вкус на типов хляб със захарен сироп.
Ако искате вкусна торта, както вече споменаха - Сладко и солено, а ако искате малко по-приемлива цена и пак да е хубава - Захаро или Амадеус'

Споделям мнението от миналата тема.
Потресена съм от това което получих срещу 24 лева.
Топка пандишпан и огрооооомно количество сладкарска сметана с отровен син цвят, който боядиса всичко.

Парчето обаче е вече на 5 дни и може да не подлежи вече на анализ.

Подлъгах се и поръчах торта за детски рожден ден от горепосочената фирма, защото ми хареса еклеровата торта и торта брюле преди време. Но това, което получих в събота не подлежи на коментар. Не може синя отрова да се предлага за детски повод.
Съжалявам, че изневерих на Захаро и на Сладко и Солено.
Съжалявам много, че сте преживяли моето разочарование от Роза. Отвратително е! Особено за детски рожден ден. Можете в РИОКОЗ да занесете парчето, но честно казано почти съм сигурна, че всичко ще е ок
Търся детски гуменки, такъв тип

# 229
  • Бургас
Искам да попитам за фирма, която прави мебели по поръчка, но самата фирма да си ги изработва. Вече два дни обикалям и всичките фирми работят с  някакви други фирми/цехове от другия край на БГ. Получава се нещо като развален телефон, аа и доста се оскъпява.
Не съм доволна от Макронекс.Поръчах мебел от немска плоскост с дебел кант,който след два месеца се разлепи и започна да пада.

# 230
Искам да попитам за фирма, която прави мебели по поръчка, но самата фирма да си ги изработва. Вече два дни обикалям и всичките фирми работят с  някакви други фирми/цехове от другия край на БГ. Получава се нещо като развален телефон, аа и доста се оскъпява.
Не съм доволна от Макронекс.Поръчах мебел от немска плоскост с дебел кант,който след два месеца се разлепи и започна да пада.

те ми правеха кухнята- нямам забележки, вече 3 години  Peace

# 231
  • Бургас

Търся детски гуменки, такъв тип

Такива гуменки купих на сина ми от Интерспорт в МОЛ "Бургас Плаза"! Не са Лий Купър, а някаква марка Firefly, цена около 20 лева.

# 232
magare, много благодаря  bouquet

# 233
Момичета,
не знам темата дали е за тук, но спешно се нуждая от добър невролог. Ако може и координати.
Благодаря Ви!

# 234
  • Бургас
Момичета,
не знам темата дали е за тук, но спешно се нуждая от добър невролог. Ако може и координати.
Благодаря Ви!

Бс и добри лекари, в голяма част от случаите, са две взаимоизключващи се понятия ...
До известна степен, аз съм доволна от д-р Весела Петкова. Работи в поликлиниката до пицария "Зорница" и в "Меден рудник". Имам този номер, но не знам актуален ли е все още: 0898 481 337 .  

# 235
  • Бургас
Момичета,
Благодаря Ви!

Д-р Лидия Дренчева, поликлиника "Бургас" срещу "Космос". Прави и доплер.
0888 735 978

# 236
Имате ли представа къде се продава търговско обзавеждане, става въпрос за щендери (или стелажи) за дребни неща и да е на приемливи цени Simple Smile

# 237
Момичета,
Благодаря Ви!

Бс и добри лекари, в голяма част от случаите, са две взаимоизключващи се понятия ...
До известна степен, аз съм доволна от д-р Весела Петкова. Работи в поликлиниката до пицария "Зорница" и в "Меден рудник". Имам този номер, но не знам актуален ли е все още: 0898 481 337 .  

Не искам нищо лично срещу конкретен лекар да кажа, но преди 2 години ми се наложи да ми дадат направление за невролог и от София ми казаха цитирам: "За съжаление в Бургас имаше един добър невролог и те го хванаха за подкуп (не ми казаха кой е), друг не можем да ви препоръчаме".
Като за тях явно понятието добър не се изчерпва с това да ви обслужи добре.

Ще се радвам и аз да науча, ако все пак се е появил такъв в Бургас.

# 238
Имате ли представа къде се продава търговско обзавеждане, става въпрос за щендери (или стелажи) за дребни неща и да е на приемливи цени Simple Smile

В "Славейков" блок 55, в крилото му, партерен етаж има магазин за търговско обзавеждане.

# 239
От Макронекс и аз съм доволна. кухненското ми обзавеждане е оттам www.makronex.com.

Да похваля Пикадили. не бях влизала там отдавна. нова визия, не високи цени, богат избор, нищо общо с преди.

Общи условия

Активация на акаунт