Къде в Бургас (33)

• 100 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Някой знае ли къде продават нощни лампи с детски мотиви от тези, които се включват директно в контакта.

Мисля, че в практикер съм виждала такива.

# 271
  • Бургас
Първо там ходих, защото е до нас, но няма. В някои магазини за 1лв. има, но там самата крушка е китайски стандарт и като изгори не мога да я сменя, защото не продават такива. А те изгарят доста бързо. За 4 месеца 3 лампи  купих и изхвърлих.

# 272
  • Бургас
Момичета, някой възползвал ли се е от шивашките услуги в "Галерия" Thinking
Имам един сукман за стесняване, чудя се дали да рискувам.

# 273
  • Бургас
Момичета, някой възползвал ли се е от шивашките услуги в "Галерия" Thinking
Имам един сукман за стесняване, чудя се дали да рискувам.

Само съм скъсявала панталони и дънки. Останах доволна  Peace цената беше по 4 лева за скъсяване. Вечер шивачката е до 18ч. !

# 274
А аз да попитам за фризьор работещ с марката FRAMESI? По-конкретно ме интересува, от къде мога да си купя техен продукт? В магазина на Вела на ул. Левски вече не работят с марката.

# 275
Някой знае ли къде продават нощни лампи с детски мотиви от тези, които се включват директно в контакта.

Мисля, че в практикер съм виждала такива.

Някой знае ли работното време в Кат на гишетата за приемане на документи за шофьорска книжка? Никакви телефони нямат

# 276
Някой знае ли какво е работното време на гишетата за приемане на документи за шофьорска книжка в КАТ - Бургас и само там ли могат да се подадат или и в РПУ?

# 277
  • Бургас
аз подаддох заявление за шоф.книжка в РПУ заедно с това за паспорт, само от КАТ трябваше да отида да я получа

# 278
  • Пловдив
Аз с малко тъпо въпрос  Blush
Искам да поръчам торта, този път реших да е Захаро, но от картата не мога да се ориентирам къде точно в Лазур са.Вдянах само района около детската градина, но повече не можах.Досега не съм ходила по техни сладкарници, макар да съм опитвала няколко торти, ама все на крака са носени.

# 279
  • Бургас
Магаре, благодаря ти Hug Ще рискувам, пък да видим Thinking То и без това не мога да го нося сега Crazy

# 280
Откъде мога да намеря силиконови вложки?

# 281
Аз с малко тъпо въпрос  Blush
Искам да поръчам торта, този път реших да е Захаро, но от картата не мога да се ориентирам къде точно в Лазур са.Вдянах само района около детската градина, но повече не можах.Досега не съм ходила по техни сладкарници, макар да съм опитвала няколко торти, ама все на крака са носени.
Ще се опитам да ти обясня BlushКато идваш от Флората, минаваш газ станцията /където продават/пълнят газови бутилки/ и завиваш по първата в дясно. Вървиш само по нея и излизаш на Захарото Peace

# 282
Често се пита за магазини за немски стоки. Открих такъв в Славейков, бл. 114 това са новите кооперации зад Била. Има уреди, дом. потреби и дрехи. Успях да си купя класическо вталено, късо сако с две копчета от сатениран памук, от вътре с подплата и джобчета с капачета за 15 лв и спорна блузка, вталена (тип Адидас) от стегнатото трико с ликра, което не се разпуска за 3.50 лв. Дрехите са нови, за техниката пишеше, че е с транспортни дефекти.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 16:48 от Анонимен

# 283
  • Бургас
И аз да отбележа , че видях вчера новооткрит Био магазин , доста голям. Намира се до Българска кухня, която е до "Трията", като адрес ми се върти, че там са първите номера на ул. "Сливница", малко преди пицария "Ред фокс". Преди бяха два магазина един до друг - за обувки и за мъжка мода. Сега са го направили един цял  Peace

# 284
И аз да отбележа , че видях вчера новооткрит Био магазин , доста голям. Намира се до Българска кухня, която е до "Трията", като адрес ми се върти, че там са първите номера на ул. "Сливница", малко преди пицария "Ред фокс". Преди бяха два магазина един до друг - за обувки и за мъжка мода. Сега са го направили един цял  Peace
И още един Био магазин в Центъра. На ул. К.Фотинов/пряка на Богориди/ горе-долу срещу Китайския ресторант

Общи условия

Активация на акаунт