Къде в Бургас (33)

• 100 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
И аз да отбележа , че видях вчера новооткрит Био магазин , доста голям. Намира се до Българска кухня, която е до "Трията", като адрес ми се върти, че там са първите номера на ул. "Сливница", малко преди пицария "Ред фокс". Преди бяха два магазина един до друг - за обувки и за мъжка мода. Сега са го направили един цял  Peace

Да, аз работя там  Grinning  Улицата е Сливница 2. Преди бяхме в Мол Плаза на 2-ри етаж. От два месеца се преместихме на Сливница, а от 2 седмици се разширихме  Peace

# 286
Спешно!!!

От къде мога да купя стреч фолио за опаковане и бъбъл рап?

# 287
Някой знае ли къде продават нощни лампи с детски мотиви от тези, които се включват директно в контакта.

Мисля, че в практикер съм виждала такива.

Някой знае ли работното време в Кат на гишетата за приемане на документи за шофьорска книжка? Никакви телефони нямат

Мисля 16.30 работа с граждани беше.

# 288
  • Burgas
Къде се подават документи за карта за синята зона за инвалиди?

# 289
  • Бургас
Привет момичета  от къде мога да си  купя немски или  гръцки перилни препарати

# 290

Магазин за паралелен внос на прахове и препарати има до Краснодар, но не знам как да ти го обясня. Мисля, че се води ул.Калоян там. След светофара на Сливница отиваш към Краснодар. Малко след като го подминеш отдясно. Магазинчето е с кафява дограма. Не знам дали ме разбра  ooooh! Имало и още един магазин някъде около Учителския институт, но там не съм ходила.

# 291
  • Бургас

Зад "краставицата", ул. "И. Богоров"

http://cityparkingsolutions.com/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%8F-%D0%97% … %83%D0%B2-53.aspx

# 292
Момичета къде надуват балони с хелий в Бургас?
Някъде из Лазур има ли?

# 293
  • Burgas

Зад "краставицата", ул. "И. Богоров"

http://cityparkingsolutions.com/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%8F-%D0%97% … %83%D0%B2-53.aspx
Сега питах, не е там, казаха ми зад сградата на общината в делеводството, телефон за връзка някой да знае?

# 294
  • Бургас
Изпаднах в много тъпата ситуация да си купя официална рокля за събитие, което в последния момент беше отменено. Знаете ли дали има магазин в Бургас, в който мога да я дам за продажба?
Не е обличана нито веднъж, освен като я мерих.

# 295
  • София
Спешно!!!

От къде мога да купя стреч фолио за опаковане и бъбъл рап?

Стреч фолио големи ролки съм купувала в Метро, но бъбъл рап не знам дали има там.

# 296
  • Бургас
Ofeliq виж на ул.Дунав-срещу спирката на тролея/отстрани на механото/до закуските.Има на 100%.

# 297
  • Бургас
Момичета къде надуват балони с хелий в Бургас?
Някъде из Лазур има ли?
в братята, магазинът за парти артикули, който е близо до ванесата. мисля, че кригея беше.

# 298

Магазин за паралелен внос на прахове и препарати има до Краснодар, но не знам как да ти го обясня. Мисля, че се води ул.Калоян там. След светофара на Сливница отиваш към Краснодар. Малко след като го подминеш отдясно. Магазинчето е с кафява дограма. Не знам дали ме разбра  ooooh! Имало и още един магазин някъде около Учителския институт, но там не съм ходила.

До учителския, ако става въпрос за големия магазин за 1 лв, там са само турски.

# 299
Изпаднах в много тъпата ситуация да си купя официална рокля за събитие, което в последния момент беше отменено. Знаете ли дали има магазин в Бургас, в който мога да я дам за продажба?
Не е обличана нито веднъж, освен като я мерих.

Пробвай да я продадеш в Продавалника. А, от магазина от който си я купила не можеш  ли да я върнеш?

Общи условия

Активация на акаунт