Къде в Бургас (33)

• 100 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Момичета къде надуват балони с хелий в Бургас?
Някъде из Лазур има ли?
в братята, магазинът за парти артикули, който е близо до ванесата. мисля, че кригея беше.

Във всяка агенция за партита надуват балони с хелий.

# 301
Къде се подават документи за карта за синята зона за инвалиди?

Зад "краставицата", ул. "И. Богоров"

http://cityparkingsolutions.com/%D0%A1%D0%B8%D0%BD%D1%8F-%D0%97% … %83%D0%B2-53.aspx
Сега питах, не е там, казаха ми зад сградата на общината в делеводството, телефон за връзка някой да знае?

На сайта на община Бургас пише.

# 302
  • Бургас
Момичета къде надуват балони с хелий в Бургас?
Някъде из Лазур има ли?

В магазин "Асико" намиращ се в горния край на ул. "Кирил и Методий", срещу кафе "Мастро Лоренцо", малко преди светофара на Автото.

Също така по-надолу в пресечка на "Кирил и Методий",  на ул. Страхил, парти-магазин "Кригея"

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 22:46 от magare

# 303
Магазинът на ул."Кирил и Методий" е "Асико". Peace
http://shop.assiko.com/

# 304
  • Бургас
Изпаднах в много тъпата ситуация да си купя официална рокля за събитие, което в последния момент беше отменено. Знаете ли дали има магазин в Бургас, в който мога да я дам за продажба?
Не е обличана нито веднъж, освен като я мерих.

Пробвай да я продадеш в Продавалника. А, от магазина от който си я купила не можеш  ли да я върнеш?

Първо за Продавалника се сетих, но там се продават толкова неща и моята обява ще е в девета глуха. А и незнам колко хора биха се навили да дадат 250 лв за официална рокля по интернет, без да я видят и пробват. Затова ми се искаше да я предложа в магазин. Явно срам не срам, ще трябва да обиколя да питам из някой магазин за рокли.

# 305
  • До морето :)
В "Минон"-а знам, че можеш да си продадеш сватбената рокля. Предполагам, че не си булка-беглец, но може да ги попиташ, мисля, че и абитуриентски продават (не, че сега им е сезона, но може да те насочат към някой подобен магазин). Става въпрос за "Минон"-а на Александровска, който е в едно тунелче, надолу по стълбите. Ако не се сещаш къде е, ще ти дам по-подробно описание.

# 306
  • Бургас
къде в района на новата поща могат да ми сменят ципа на чантата и колко горе-долу вървят подобни услуги?

# 307
къде в района на новата поща могат да ми сменят ципа на чантата и колко горе-долу вървят подобни услуги?
На светофара на Демокрация, който до двора на Механотехникума има павилионче, където ремонтират обувки и чанти. Цена обаче не знам.  Peace

# 308
Благодаря Ви.

# 309
Толкова отдавна не съм влизала в темата....
Има ли доволни от лазерна или фотоепилация в Бургас? Постоянно вървят реклами по радиата за промоционални процедури , че взех да се замислям.

# 310
Къде има книжарница с втора ръка учебници освен тази до Трията , Делфин на Александровска в дворчето и тази в тунела до Съда ?? Thinking

# 311
  • Бургас На пресечката за Рая
В "Минон"-а знам, че можеш да си продадеш сватбената рокля. Предполагам, че не си булка-беглец, но може да ги попиташ, мисля, че и абитуриентски продават (не, че сега им е сезона, но може да те насочат към някой подобен магазин). Става въпрос за "Минон"-а на Александровска, който е в едно тунелче, надолу по стълбите. Ако не се сещаш къде е, ще ти дам по-подробно описание.
newsm78 newsm78 newsm78Там не продават ли само техни рокли???

# 312
  • Бургас

Има ли доволни от лазерна или фотоепилация в Бургас? Постоянно вървят реклами по радиата за промоционални процедури , че взех да се замислям.
Има. Ама там, където ходя аз промоции няма... Sad

# 313

Има. Ама там, където ходя аз промоции няма... Sad
Нищо .
И аз се интерисувам,ако искаш на лични ,ще ми кажеш ли къде ,колко процедури ти бяха необходими и колко е едната процедура -предполагам за лазерна говориш?

# 314
  • Бургас
Къде има книжарница с втора ръка учебници освен тази до Трията , Делфин на Александровска в дворчето и тази в тунела до Съда ?? Thinking
По мое време имаше Стария Елен ( намира се до бул.Иван Вазов, една от малките улички), но не знам дали още съществува.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт