Къде в Бургас (33)

• 99 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Бясна съм #Cussing outКъде да се оплача от тези безумни сирени? Детето ми както спеше направо скочи и сега трепери и ме стиска....Да ви ....тъпанарите! Какви сигнали за тревога тествате, като една пожарна със стълба няма в този град #2gunfire #2gunfire

То аз се разтреперих, а какво остава за децата  #Cussing out

Пълна идиотщина, ама така е в полицейските държави  #2gunfire

Някъде уведомяват ли преди това, че ще правят проверка на тия сирени?

Уведомиха снощи, по бТв новините
И като са уведомили трябваше да се изнесем от града ли? А децата в детските градини, които също като моето по това време са спали? Какъв е смисълът на това не разбирам....
Къде мога да се оплача никой ли не знае?

# 466
  • Бургас
И тук да попитам!
В момента пренареждам гардеробите и голяма част дрехи се оказват излишни.
Имам две торби детски рдешки, които са в добро състояние, една торба обувки и много дрехи за възрастни.
Свиди ми се да ги оставя до казана. Иска ми се да ги дам някъде, на някой...  newsm78

Дрехи и обувки за големи може да ги занесеш в защитеното жилище.Там живеят около 10-тина младежа ,около 18 годишни,предимно момчета са.

Тел. 056/813989

# 467
И като са уведомили трябваше да се изнесем от града ли? А децата в детските градини, които също като моето по това време са спали? Какъв е смисълът на това не разбирам....

Нямаше да помогне, тестването не беше само в Бургас, а и в други градове. Не знам дали можеш да се оплачеш някъде. То и сирените на втори юни са по това време, не знам някой да се е оплакал.

# 468
  • До морето :)

Нямаше да помогне, тестването не беше само в Бургас, а и в други градове. Не знам дали можеш да се оплачеш някъде. То и сирените на втори юни са по това време, не знам някой да се е оплакал.

Всяка година на 1.04 и 1.10 се тествах сирените.  Peace Радвайте се, че е само тест.

# 469
Ти бъзикаш ли се?! Да се радвам, че детето ми трепери 20 мин от ужас?
........................
Пак да попитам има ли иглотерапевт в Бс?

# 470

........................
Пак да попитам има ли иглотерапевт в Бс?

В Изгрев има една клиника по холистична медицина и психоанализа (мисля че така й беше името). Там знам че има иглотерапия, но нямам отзиви. Леля ми ходеше там, но за други процедури. Ако искаш мога да ти обясня по-подробно къде се намира.

# 471
Ти бъзикаш ли се?! Да се радвам, че детето ми трепери 20 мин от ужас?
Стига с тези превземки.Какво правиш като има гръмотевична  буря, когато всичко трепери от тътена на гръмотевиците?!Пак ли търсиш къде да се оплачеш?!

# 472
  • Бургас
MALVINA ,Лече-Буболече  нямам деца ,но наистина дамата може  би живее във Версайския Дворец

Peace Peace Peace

# 473
Момичета ,
препоръчайте ми хубав ресторант където да заведа приятелите си ?

# 474
  • Бургас
Златна Котва, Булевард аз  съм  доволна  от там

Peace

# 475
  • Пловдив
Бясна съм #Cussing outКъде да се оплача от тези безумни сирени? Детето ми както спеше направо скочи и сега трепери и ме стиска....Да ви ....тъпанарите! Какви сигнали за тревога тествате, като една пожарна със стълба няма в този град #2gunfire #2gunfire

То аз се разтреперих, а какво остава за децата  #Cussing out

Пълна идиотщина, ама така е в полицейските държави  #2gunfire

Някъде уведомяват ли преди това, че ще правят проверка на тия сирени?

Уведомиха снощи, по бТв новините

Тестват се сирените откакто се помня , демек над 30 години- явно сега ги чуваш.Оплачи се в Гражданска защита, Министерство на отбраната, Президентсвото, Омбудсмана, Европейската комисия за правата на човека, Международния военен трибунал в Хага, UNICEF и се моли в случай на истинска опасност да не ти пъхнат бележка под вратата.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 14:01 от Горгона

# 476
  • София
Момичета ,
препоръчайте ми хубав ресторант където да заведа приятелите си ?

В съседната тема момичетата ми препоръчаха Средиземноморсия ресторант Салини в хотел Приморец.

# 477
Бихте ли ми препоръчали най-евтин вариант за пакет от кабелна телевизия и интернет, от който сте доволни.

# 478
Бихте ли ми препоръчали най-евтин вариант за пакет от кабелна телевизия и интернет, от който сте доволни.

Аз не ползвам пакет, но съм доволна от интернета на Диджиком, който ми излиза 16 лв/месец, бърз е, няма прекъсвания. Клиенти сме им от 2005г.
И телевизията на RN, която също излиза 16 лв/ месец. Има всички канали, вкл. Дискавърита, Анимал Планетс, музикалните и т.н

Горещо не ти препоръчвам Близу. За справка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=591291.510

А, що се отнася до сирените, дано да не се налага да ни уведомяват за реална заплаха с тях, защото нищо не се разбира какво говорят.

# 479
  • Бургас
Да ми препоръчате добра маникюристка в района около новия БСУ?

Общи условия

Активация на акаунт