Заслужава си!

След като мъжът ми им писа един любезен мейл, как сме доволни от услугите им, но заради липсата на Дискавъри ще ги напуснем, ни пуснаха целия пакет HBO до края на договора! Ние бяхме с пакета 140 канала, без HBO.
Хахах, не е заради любезния мейл. На всички го пускат, които са с пакет 140 програми!

По същия начин на мен ми идва сметка в ипей да платя 24.90. Платих ги, но после се сетих, че може би това не ми е таксата на месец, защото е средата на месеца, а и не е 25,90. Оказа се, че са ми начислили предплащане на пакет НВО. За не знам си колко месеца напред. Вдигнах сериозен скандал по телефона на телефонния им съпрт и те ме пратиха в офис на близу. Отивам и те ми казват, ами добре спираме ви НВО пакета и това предплащане остава като плащане на такса за следващия месец. И аз доволна си тръгвам. При което чувам, че включвали БЕЗПЛАТНО НВО И СИНЕМАКС на тези, които нямат дискавъри и са на пакет 25.90. Е ТОГАВА ПОЛУДЯХ!!!!! Викам си значи пускате го безплатно, а на мен ми взимате предплащане до не знам си кога за същия пакет!! Казаха ми, че го пускат веднага. Нямам все още - 3ти ден. Освен това от заплатените НД канали имам само 5, а трябва да са 14. Всъщност вече са 4, защото олимпиадата свърши.... Обещават от първи септември да пуснат дискавъри и ако не го направят аз им казвам довиждане. За моя радост разсеян идиот, който ми включи цифровата след1 година чакане забрави да ми поиска подпис на договора. Така, че ще си гледат работата