Къде в Бургас (33)

• 99 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Препоръчайте ми магазин за хубаво спално бельо? (Освен Калогера)

Много е относително какво е "хубаво спално бельо", но магазини за такова има зад църквата "Кирил и Методий", малката уличка "Възраждане". Номера не знам точно, но тръгвайки от църквата надолу по улицата , магазинът се намира  от лявата страна.

Освен това в магазинчето на ул. 'Генерал Гурко" 32, малко след Китайския ресторант. Там са ми съседи и последните дни виждам от витрината много хубави комплекти от сатениран памук  Peace

# 496
  • София
Момичета, искам да си преинсталирам windows-a на лаптопа, къде мога да го занеса и колко струва подобна услуга?

# 497
Ако искаш, звънни на тази фирма:

Copy Co.

"Ген. Гурко" 9

tel        +359 56 530046

GSM     +359 878 831066

GSM     +359 886 129194

Цената е 25 или 30 лв.

# 498
  • Бургас
Момичета, искам да си преинсталирам windows-a на лаптопа, къде мога да го занеса и колко струва подобна услуга?
Намери някое съседско дете. За един тинейджър това е елементарно, пък и без пари ще ти излезе.

# 499
  • София
Много ви благодаря!  bouquet

# 500

Много е относително какво е "хубаво спално бельо", но магазини за такова има зад църквата "Кирил и Методий", малката уличка "Възраждане". Номера не знам точно, но тръгвайки от църквата надолу по улицата , магазинът се намира  от лявата страна.

Освен това в магазинчето на ул. 'Генерал Гурко" 32, малко след Китайския ресторант. Там са ми съседи и последните дни виждам от витрината много хубави комплекти от сатениран памук  Peace
Сетих се и за Черноморка /там шият ф-ма Жана/, а ако цената няма значение за м-н Tac /в мола след м-на на ДМ/

# 501
  • Бургас

Аз пък не съм доволна от Горгона!  Crossing Arms Ето, вчера камбаната на църквата до нас би толкоз силно, че още имам сърцебиене и не успях да си лакирам ноктите, понеже ми треперят ръцете. А пък Горгона не е написала нито една църковна институция, на която да се оплача от светите отци! Аз къде да търся сега? Възмутително!

По темата: Откъде да купя хубави инструменти за маникюр, по-специално ме интересува професионалният избутвач за кожички, който ползват маникюристките.

# 502

Аз пък не съм доволна от Горгона!  Crossing Arms Ето, вчера камбаната на църквата до нас би толкоз силно, че още имам сърцебиене и не успях да си лакирам ноктите, понеже ми треперят ръцете. А пък Горгона не е написала нито една църковна институция, на която да се оплача от светите отци! Аз къде да търся сега? Възмутително!

По темата: Откъде да купя хубави инструменти за маникюр, по-специално ме интересува професионалният избутвач за кожички, който ползват маникюристките.

поръчай си от маникюристката си

# 503

Магазинът на Панагюрище в новият МОЛ.Имат доста голямо разнообразие като материали и цени . Peace

# 504
  • Бургас
За спално бельо ползвам тези и съм много доволна http://www.roxymadream.com/promocii.htm
имат по главната магазин
Къде да проверя за пътеки и килими момичета ?

# 505
За спално бельо ползвам тези и съм много доволна http://www.roxymadream.com/promocii.htm
имат по главната магазин
Къде да проверя за пътеки и килими момичета ?
Carpetmax

# 506
  • Пловдив

Светият синод ти трябва, не ги е срам, камбани ще бият!Ама пиши с копие до Вселенския патриарх, че да хване декиш.

Избутвач и други хубави инструменти може да потърсиш в читави магазини, които продават Solingen.

# 507
Аааа, айде , че много религиозна взе да става темата.  Naughty

# 508
  • Бургас
И аз да попитам - къде по-конкретно е човека, който лекува брадавици и бенки? Казаха ми някъде около Краснодар.
ходила съм преди години, но адрес не зная, блокчето е на една уличка в края на Фердинандова вдясно като завиеш, блокчето е успоредно на Фердинандова, на ъгъла имаше магазин за хр- стоки  мисля, най-добре му се обади по телефона
С удоволствие, само ми пратете телефон на лични, моля!  bouquet

# 509
Харесвам и ползвам спалното  бельо на марка ТАС , имат  магазин  до  стоматологията  на Александровска, и в  Мол Бургас Плаза .

Общи условия

Активация на акаунт