Къде в Бургас (33)

• 99 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
В славейковското магазинче са само турски неща. Определено на Калоян препоръчвам магазина Peace

# 601
  • Бургас
Хубави прахове има и в магазинчето , което беше в търговски център " Кирил и Методий" , а сега се премести на "Републиканска" /"Цар СИмеон"/, до бившето фото "Енгибаров", и хранителен магазин "Нар"....в близост до светофара.

# 602
Някой да знае къде се намира магазина с японски памперси в Поморие ?

# 603
  • Бургас
Хубави прахове има и в магазинчето , което беше в търговски център " Кирил и Методий" , а сега се премести на "Републиканска" /"Цар СИмеон"/, до бившето фото "Енгибаров", и хранителен магазин "Нар"....в близост до светофара.

Този магазин не се ли премести от първия на втория етаж в търговския център или и от втория етаж се е преместил  newsm78
От там си купувам страхотен препарат за съдове /500 мл е, а го ползвам по 6м при всекидневно миене на чинии/. Иначе препаратите в този магазин са ужасно скъпи и надути. Например: Ековер-а струва по 20-тина лева, а в iherb е 4,37 $. А къде се намират бившото фото Енгибаров и м-н Нар?

# 604
  • Бургас
Не знам дали магазинът е бил и на втория етаж, но в момента се намира там, където описах  Peace
Ето и карта за по-добра ориентация:
Скрит текст:

За цените не знам, не съм сравнявала с други подобни магазини.

# 605
Момичета,
къде в Бургас продават декорация за стена тип стикери?Знам за Джъмбо,но там не ми допадат.Други идеи???
Благодаря Ви предварително!!!

# 606
  • Бургас
Момичета,
къде в Бургас продават декорация за стена тип стикери?Знам за Джъмбо,но там не ми допадат.Други идеи???
Айко  Peace

# 607
Момичета,

Много харесвам Домко, който е на края на Славейков. Там има добър избор на стикери и всякакви щуротии за декорации.

Благодаря на всички за магазините за паралелен внос на прахове. Ще проверя този в Славейков, от там съм купувал до сега само Доместос, който е по-евтин иначе не откривам разлика в качеството. Ще проверя и този на Калоян, веднъж съм влизала вътре, но ми се стори, че там се продават почти същите препарати, които са в  по- големите вериги, но сега ще проверя специално праховете за пране. А, този, който беше на Кирил и Методий, той се водеше нещо като Кореком или поне аз имам някакъв спорен, че така пишеше, в действителност е доста скъпичък.

# 608
  • Бургас
Момичета,

Виж тук:
http://www.fashiondays.bg/campaign/%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%8 … 0%BC%D0%B0-36676/

Ако харесаш нещо побързай, защото нещата се изчерпват страшно бързо.

# 609
  • Бургас
Момичета,

http://www.tapeti-burgas.com/category/produkti/%d1%81%d1%82%d0%b … 0%b5%d1%80%d0%b8/

Имат и каталог с още стикери, но трябва да отидеш до магазина

# 610
miss july, мерси за линка  Wink

# 611
  • Бургас
Здравейте!Някой може ли да ми помогне къде може да се организира банкет фирмен за около 60-70  души.Гледах хижи в Отманли ,но на знам доколко е актуална информацията ,че датите на коментарите за стари..!
Благодаря предверително!

# 612
Момичета, благодаря Ви за отговорите.Сега имам друг въпрос...търся заведение подходящо за отпразнуване на кръщене.Знаете ли някое заведение с детски кът ,но да е тип ресторант ,просто да има къде да играят децата и да е на сносни цени?Благодаря Ви предварително

# 613
  • Бургас
Здравейте!Някой може ли да ми помогне къде може да се организира банкет фирмен за около 60-70  души.Гледах хижи в Отманли ,но на знам доколко е актуална информацията ,че датите на коментарите за стари..!
Благодаря предверително!
Последно фирмен банкет правихме на Божура - 120 човека. За токова народ може да се договаряте за цената.

# 614
  • Бургас
Здравейте!
Търся добър обущар, който да слага ципове. Проблема е, че си поръчах по нет-а ботуши, но модела е такъв, че крака не може да влезе до долу и искам да им сложа ципове. Може ли да ми препоръчате някой? Намерих няколко из темите, но това е по спецефично и искам да е добре направено.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт