Къде в Бургас (33)

• 100 027
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря много   bouquet!

# 586
 Clinians са в магазините, преди време май са били само за аптеките. Има ги в парфюмерия "Малена" в "Славейков" или поне ги имаше до преди 3-4 месеца.  Peace

# 587
Къде в Бургас могат да боядисат качествено черно кожено яке и на какви цени?

# 588
Къде разширяват обувки?

# 589
  • Бургас
Къде разширяват обувки?
В едно магазинче за обувки, в уличката зад Безистена,има надписи на витрините.

# 590
  • Бургас
Кожено яке съм боядисвала в черен цвят преди около 2 години на улица "Оборище" в кожарското ателие. Пада се между "Хан Аспарух" и "Кирил и Методий". Якето си беше черно, но по ръкавите и там където си нося чантата се беше поизтрило. Останах доволна  Peace

# 591
MuMka много благодаря

# 592
     Здравейте!Моля  ако някой знае, да ми каже къде в Зорница , Изгрев или Славейков правят ремонт на мобилни телефони?

# 593
Виж в подлеза в "Зорница". Мисля, че там има сервиз за GSM-и.

# 594
в подлеза ли , често минавам оттам , но не съм обърнала внимание да има newsm78

# 595
От къде мога да си купя хубав прах за пране Ариел?

# 596
Хвалят магазинчето на Калоян, като минеш Краснодар и продължиш към Фердинандова /пада се от дясно/ На мен ми носят Ариел от Австрия, ако имаш познат, който често пътува, мисля че е най- добрият вариант

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 16:12 от Gianna

# 597
  • Бургас
Къде в Славейков продават хубаво пилешко филе на сносна цена. На Била винаги има само по една бройка или изобщо няма. На Чикън на 1-ви блок пък за 5-6лв. получавам 1 шепа филе - за кого по-напред.  Sad

# 598
Хвалят магазинчето на Калоян, като минеш Краснодар и продължиш към Фердинандова /пада се от дясно/ На мен ми носят Ариел от Австрия, ако имаш познат, който често пътува, мисля че е най- добрият варинат

И аз съм вземала разни прахове от това магазинче. Има голямо разнообразие, но за Ариел все ми се досвидяват парите. За цветно съм вземала Диксан, Персил, последно Скип, но честно казано не знам какво да очаквам при положение, че пера общо взето чисти дрехи. Носиш един ден и "хвърляш" за пране. Нямам все още деца, чиито изцапани дрехи да пера. Ако искаш за бяло, мога да ти препоръчам Омо-то. Много го хвалят в праховата тема. Взех го и наистина се усеща разлика след няколко изпирания. Има го из хипермаркетите.
Друг магазин за паралелен внос разбрах, че има в Славейков срещу касите на ВиК. До кафе "Фешън" (не знам дали още го има това кафе).   

Момичета, къде обсъждате гинеколозите, следящи бременности? Нещо не мога да се ориентирам.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 16:11 от skica

# 599
  • Бургас
Хвалят магазинчето на Калоян, като минеш Краснодар и продължиш към Фердинандова /пада се от дясно/ На мен ми носят Ариел от Австрия, ако имаш познат, който често пътува, мисля че е най- добрият варинат

И аз съм вземала разни прахове от това магазинче. Има голямо разнообразие, но за Ариел все ми се досвидяват парите. За цветно съм вземала Диксан, Персил, последно Скип, но честно казано не знам какво да очаквам при положение, че пера общо взето чисти дрехи. Носиш един ден и "хвърляш" за пране. Нямам все още деца, чиито изцапани дрехи да пера. Ако искаш за бяло, мога да ти препоръчам Омо-то. Много го хвалят в праховата тема. Взех го и наистина се усеща разлика след няколко изпирания. Има го из хипермаркетите.
Друг магазин за паралелен внос разбрах, че има в Славейков срещу касите на ВиК. До кафе "Фешън" (не знам дали още го има това кафе).   

Момичета, къде обсъждате гинеколозите, следящи бременности? Нещо не мога да се ориентирам.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=678210.0;topicseen

Общи условия

Активация на акаунт