Къде в Бургас (33)

• 100 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм много доволна от моят инструктор. Бойчо Бойчев се казва. Тел. 0888 692 747. Препоръчвала съм го да други хора и са останали доволни. Цена не знам. Ако прецениш му звънни  Peace

Благодаря ти   bouquet

# 571
момичета, препоръчайте ми фирма за мебели, искам да ми направят няколко неща по поръчка, но да бъдат качествени. По препоръка на дама във форума си направих гардероб в М2М срещу новия МОЛ и съм много разочарована. Не е направен качествено и повече няма да използвам услугите на тази фирма.
Здравейте мога да се включа с помощ за мебелен магазин и изобщо цялостно обзавеждане на апартамента. Фирмата се намира срещу училище Димчо Дебелянов, в кооперация с номер 159. Има голяма табела Вертикали. Отдолу е магазинът за мебели а отгоре архитектурното ателие. Хората които работят там са с дългогодишен опит  и добре че бяха те да ми решът проблема с малката спалня. Много съм доволна от всичко , мебелите са качествени изработват се по поръчка, имат и италиянски мебели.

Ето и техен сайт  http://dcv.bg/  http://www.vertikali.bg/
Надявам се да съм помогнала.

# 572
  • Бургас
Момичета, да питам за добър зъболекар в М.Р. и къде в М.Р. може да си направя снимка на зъба  Confused Благодаря много!

# 573
момичета, къде има в момента раници на GABOL?
Купихме чанта през рамо, оказа се неудобна за носене, та сега трябва да купя раница.

Провери ли в книжарницата срещу Стоматологията

# 574
да знаете къде се продават етерични масла ?

# 575
  • Бургас

В магазини "Рефан" проверете  Peace

# 576
момичета, къде има в момента раници на GABOL?
Купихме чанта през рамо, оказа се неудобна за носене, та сега трябва да купя раница.

Провери ли в книжарницата срещу Стоматологията
ДА, проверих, но няма голям избор вече.

Тази вечер видях,че в магазина за играчки в Престиж имат раници на Габол. Ще избираме от това което е останало.

# 577

На Евтерпа почти във всяка аптека. Аз лично ги купувам от тази на ул. Александровска срещу Пиргос стил или от Кедъра във Водната палата.

# 578
Мацки, къде в Бургас продават ланци от медицинска стомана?

# 579
  • Бургас

Гледах в аптеката, която е в началото на ул."Кирил и Методий" или това се пада на ъгъла с Александровска, където е магазин Феручи на ъгъла /бившия Бенетон/. Аптеката е като завиеш по Кирил и Методий и тръгнеш в посока новия подземен паркинг. Аптеката е на 5 м. от м.н Феручи.
Да не говорим, че самата аптека е с много ниски цени  Peace

# 580
  • До морето :)
А за 6-год. деца кой детски център е подходящ? Бих искала да правят тематични партита, наистина да занимават децата.
Щуромания правят такива партита. Една позната работи там и от нея знам. Утре точно в този детски център сме на рожден ден, та ще кажа как са нещата от първо лице.
Да ви кажа, че останах наистина впечатлена. Има игри за децата, забавляват ги и т.н. В другите парти центрове които съм посещавала - просто оставят децата да играят и така. Има и много място за игра  Grinning

# 581
  • Бургас
Здравейте, преди време писах с  питане да ми препоръчате фризьорски курс, Вече преди доста време го започнах и си търся модели за всякакъв род разкрасяващи процедури-сешоар,ролки,боядисване, кичури,подстригване и др./ всичко е безплатно/,които се извършват    под надзора на майстор фризьор, салона е в ЦГЧ. Ако някой има интерес може да пише на ЛС  Simple Smile

# 582
Момичета,случайно да сте виждали някъде да се продава козметика Clinians?
В магазините ми казват,че я има само в аптечната мрежа,в аптеките-че я има в магазините.

# 583
  • Бургас
В магазините ми казват,че я има само в аптечната мрежа,в аптеките-че я има в магазините.

Обади се в офиса и попитай къде зареждат

Бургас

бул.”Мария Луиза” № 63
 тел./факс: 056/81 70 28 
e-mail: office_burgas@de-georgo.com

# 584
  • Бургас

Обади се в офиса и попитай къде зареждат

Бургас

бул.”Мария Луиза” № 63
 тел./факс: 056/81 70 28 
e-mail: office_burgas@de-georgo.com

Аз съм виждала в ДМ. Но изборът не беше голям. Със сигурност съм виждала гела за лице с витамин С там.

Общи условия

Активация на акаунт