Къде в Бургас (33)

• 100 027
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Къде мога да си намеря хубаво бельо, освен в двата МОЛ-а?

# 556
Шоколадово бонбонче, стикери за стена продават в магазин Джъмбо и в Baumax.

# 557
  • Бургас
Къде мога да си дам очилата за ремонт - освен в оптика.

Зависи от ремонта, но видях, че очила ремонтират в блока на Райфайзенбанк на Александровска, отстраната на входовете или това е гърба на блока.

# 558
Моля, препоръчайте добър инструктор за шофъорски курсове, трябва ми за да взема няколко опреснителни часа, въобще как вървят цените ?

# 559
Аз съм много доволна от моят инструктор. Бойчо Бойчев се казва. Тел. 0888 692 747. Препоръчвала съм го да други хора и са останали доволни. Цена не знам. Ако прецениш му звънни  Peace

# 560
  • Бургас
Препоръчайте ми добър масажист в Бургас  Wink

# 561
В града има десетки парти центъра ,моля да ми препоръчате такъв за детски рожден ден подходящ за 2 годишно дете !

# 562
В града има десетки парти центъра ,моля да ми препоръчате такъв за детски рожден ден подходящ за 2 годишно дете !
Въобще не го знам този център, но видях оферта
http://grabo.bg/burgas/detski-rojden-den-s-2-chasa-animatziia-0k … 6540&affid2=7

# 563
И аз видях офертата -но веднъж бяхме там и си беше зле Whistling
Слънце ми препоръчаха ,срещу новия мол има някакъв нов ,но нямам отзиви .

# 564
  • Бургас
Момичета кажете къде има магазини за мебели втора употреба? Praynig

# 565
  • Бургас
Препоръчвам моята масажистка - Гинка, работи в студио Амбър. При интерес ще дам телефона й на лични.
За рожден ден на 2-годишно мисля, че подходящи са този на Тити-тайс в Зорница, Щуромания, Амазония. Ние нашия /на малкия/ го празнувахме в Амазония зад Билковата. Доволна съм.

# 566
  • София
А за 6-год. деца кой детски център е подходящ? Бих искала да правят тематични партита, наистина да занимават децата.

# 567
  • До морето :)
А за 6-год. деца кой детски център е подходящ? Бих искала да правят тематични партита, наистина да занимават децата.
Щуромания правят такива партита. Една позната работи там и от нея знам. Утре точно в този детски център сме на рожден ден, та ще кажа как са нещата от първо лице.

# 568
  • Бургас
Препоръчайте ми добър масажист в Бургас  Wink
майка ми Simple Smile има си студио и работи сама Simple Smile

# 569
момичета, къде има в момента раници на GABOL?
Купихме чанта през рамо, оказа се неудобна за носене, та сега трябва да купя раница.

Общи условия

Активация на акаунт