Къде в Бургас (33)

• 99 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
къде мога да намеря хартиени торби,като тези които дават в бутиците,а ве4е и в пове4ето магазини?
В Метро съм виждала, където са фолиата.

# 676
  • Бургас
Мисля, че Gosh имаше и в един магазин в Славейков, в новите кооперации до Билата. Входа на магазина е от страната на паркинга на Билата. До него има банка /мисля, че беше ПИБ/, а малко по-надолу има един сравнително голям магазин за детски играчки.
Надявам се, че обясних що годе добре  Rolling Eyes

Това помещение вече е застрахователен офис.  Peace
Продавачката беше една досадна лигла, а собственичката - превземка. Grinning Нали за него говориш?

За продавачката и собственичката без да знам коя коя беше само мога да кажа, че наистина нещо им хлопаха дъските. За съжаление обаче продаваха козметика, която сега не мога да намеря никъде.

Парфюмерията на Тройката( тази със дървените врати ,до магазина на  Франц Мари ,ако не се лъжа ) е на една и съща собственичка .Ако на някой му липсва това обслужване  Heart Eyes

# 677
  • Бургас
Мисля, че Gosh имаше и в един магазин в Славейков, в новите кооперации до Билата. Входа на магазина е от страната на паркинга на Билата. До него има банка /мисля, че беше ПИБ/, а малко по-надолу има един сравнително голям магазин за детски играчки.
Надявам се, че обясних що годе добре  Rolling Eyes

Това помещение вече е застрахователен офис.  Peace
Продавачката беше една досадна лигла, а собственичката - превземка. Grinning Нали за него говориш?

За продавачката и собственичката без да знам коя коя беше само мога да кажа, че наистина нещо им хлопаха дъските. За съжаление обаче продаваха козметика, която сега не мога да намеря никъде.

Парфюмерията на Тройката( тази със дървените врати ,до магазина на  Франц Мари ,ако не се лъжа ) е на една и съща собственичка .Ако на някой му липсва това обслужване  Heart Eyes

Joy  Joy  Joy

Благодаря на всички за отговорите за Гош!
Проверих вчера в Славейков, нямаше това, което търся. Ще проверя в посочените магазинчета в центъра.

# 678
Момичета ,можете ли да ми кажете къде мога да намеря хубави тенджери и на изгодни цени от хром-никел 18/10 .

# 679
  • Бургас
Момичета ,можете ли да ми кажете къде мога да намеря хубави тенджери и на изгодни цени от хром-никел 18/10 .
METRO, а вчера разглеждах и в Кауфланд.

# 680
METRO, а вчера разглеждах и в Кауфланд.
А на какви цени са?

# 681
Здравейте,
Къде в Бургас се продават играчки на Noriel? По-конкретно търся плюшената жаба Oaki Oak.

# 682
  • Бургас
Добър дерматолог знаете ли?
Аз знам за д-р Йотова, но явно в случая не може да ми свърши особено добра работа. Някой друг? Ако може и координати. Благодаря    bouquet

# 683
  • Бургас
къде мога да намеря хартиени торби,като тези които дават в бутиците,а ве4е и в пове4ето магазини?

В "Метро" има големи, но са с тяхната реклама. Иначе са изключително издръжливи.
Иначе можеш да си поръчаш в печатница. Мога да ти дам телефон на лични където съм виждала такива торби да правят, да питаш - не знам какво точно ти трябва.
да, прати ми телефона и къде се намира.Благодаря  bouquet

# 684
  • Бургас
В Метро съм виждала, където са фолиата.
благодаря,но в по горния пост пише 4е са с тяхна щампа

# 685
Парфюмерията на Тройката( тази със дървените врати ,до магазина на  Франц Мари ,ако не се лъжа ) е на една и съща собственичка .Ако на някой му липсва това обслужване  Heart Eyes
Joy JoyЛятото купувах нещо от там и ми направи впечатление, че продавачката нещо не е много наред.То бяха едни превземки, едно лигавене.. Crazy .Положих свръх усилия да я издържа Laughing

Моето питане е за добър специалист УНГ в града?!

# 686
Парфюмерията на Тройката( тази със дървените врати ,до магазина на  Франц Мари ,ако не се лъжа ) е на една и съща собственичка .Ако на някой му липсва това обслужване  Heart Eyes
Joy JoyЛятото купувах нещо от там и ми направи впечатление, че продавачката нещо не е много наред.То бяха едни превземки, едно лигавене.. Crazy .Положих свръх усилия да я издържа Laughing

Може би миналото лято, защото магазина го няма от края на миналата или началото на тази година.

# 687
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Бояджиев. Работи със ЗК, кабинета е в кооперацията до МакДрайв, на 2-ри етаж (там има и лаборатория ако не се лъжа). На четни дати е 2-ра смяна (14-18ч.), на нечетни е 1-ва (8-13ч.)
Работи без предварително записване.

Аз имам въпрос: Къде в Бургас продават облекло за езда? Бричове и ботуши?
Разглеждах до сега онлайн магазини, но понеже като си купувам панталони в някои магазини съм 38, в други 40-ти номер и не ми се рискува да дам парички за брич (не са евтини хич), който после да не ми стане.

# 688
Момичета можете ли да ми кажете откъде да си купя механична подочистачка? Нещо подобно на тези дето ги ползваха родителите ни по време на комунизма.

# 689
  • Бургас
Някой може ли да ми каже къде в Бургас продават колички Navington Cadet?
Ходих в Делфин, Бамболино, Синдито, но нямаше. Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт