.
Между другото с всичката си своенравност е далеч по-лесен за общуване от послушника Никола. Там има драма на мълчанието на агнетата - изпълнявам, мълча, мръхтя, ти ми думаш, ама аз си знам мойто и ще си го направя мълчешката. Ууууууууууууууууу! 

Ама аз само ще гледам снимки и неблагородно ще завиждам
. Кога ще почнат да учат тия деца - идея нямам... Пък уж бяха двойката госпожи, които имали ищах и учили децата на нещо. Не ща и да си представям, ако е така - другите как са
. Както и да е, чакам родителската с нетърпение, за да разбера за допълнителните дейности и това с ТВ да го повдигна като въпросченценце...
.. Ама поне засега е перде.. Оня ден се напишка като се опита да се изпишка и го накарах да си събуе панталоните, да не му е мокро на гъзето. И всеки го пита що е по голи крака, а той най-безцеремонно отвръща - "ми щото се напиках!" - все едно е най-естественото нещо на света
. Та мисля да се кротна, че ми е здравичко детето
.
. Инак си е добре, живот си живее
. И батко си така влюбено го гледа и му се усмихва...
А неговата любов продължава да е малко мечешка, ама кво да се прави, важното е, че я има
.
Застава посред банята и пикае права. Венци беше много смешен като я видя за пръв път. Каза "Аз мислех, че момчетата само могат да пикаят напред" Препоръчани теми