ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз си знам какво трябва да направя - да поработя яко, но е факт, че и днес ме отрязаха! Накрая реших да се направя на нахална и да звънна и не ме били одобрили! какво искат тези хора не знам! както и да е...ще си ближа раните няколко дена!

# 271
  • Ловеч
Мим много съжалявам.То си е за яд и когато някой в такъв момент ми  каже, че всяко  зло е за добро ми идва да  #2gunfire
И на мен не ми е ден.Тръгнах до банката и да платя гражданската отговорност.
Първо -забравих документите у дома.Върнах се ,а то жега ooooh!
После в банката зареждали банкомата ,стана една навалица.Теглих пари, дамата  не ме разбрала писала др. сума ,ама ок.
Отивам за гражданската ,нямат пари да ми върнат -та се разхождах до близкият магазин да ми развалят.
На края отиваме на кафенце и седнах върху едно цвете ,което сестра ми купила за подарък Shocked
На всичкото отгоре се вкиснах на лелката в градината,сестра ми отиде да го вземе и питала дали е слушал ,спал  и т.н.Отговор : Той слуша ,ама седи на стола и чака да го обличам.Реших ,че ще го пратя с пантофи с връзки Mr. Green -Усмихнатото преди време имаше и тя подобен  проблем Whistling.
Дони ,направо завидях на  всичките забавления които има при вас.Ние днес поне се насладихме на концерт на градския оркестър.

# 272
като каза седи и слуша, ама чака да го обличам...вашите обличат ли се...катерина блуза не знам дали може да си облече, може и да може, ама определено не иска...ама тя и панталоните не иска да си обува сама...въобще ако аз не я облека ще си ходи гола...

# 273
Кало вкъщи не иска да се облича сам; в градината пък само го хвалят, че бил сред най-самостоятелните деца, т.е. оправя се сам човекът - чак не можех да повярвам..

Я и аз да питам - как научихте момченцата си да пишкат прави? Калоян още не може  Embarassed и май и не иска да се учи, че все се опикава.. Дайте идеи  Rolling Eyes

Тоби, какво такова преживяване съм имала, че хич не се сетих за кое говориш  Rolling Eyes newsm78

Мим, много им здраве  Hug

# 274
  • Русе
Карина се облича сама и не дава да помагам. Най се нерви на чорапите, щото все не нацелва ръба.
Сис, ми не го учи. Европейците пишкат седнали за да не опикават. Поне някъде така бях чула.  Rolling Eyes
МимHug Те губят.
Хайде лека и мека, аз излизам.  cheers

# 275
Ами за пишкането, то стана естествено- като сме навън или в заведение или като бяхме в болница и като няма гърне и го водя в тоалетната и му помагам, показвам какво да прави и вече сам си ходи, но му асистирам с дрехите, че се опикава понякога. Не може да се сети да си пази дрехите.
Мим, много кофти:( Знам какво е усещането....дано да стане съвсем скоро!
За обличането- иска сам да се облича и обува. Ако не успее-помагаме. Помагам и ако искам по-бързо да стане.

# 276
Ани се облича абсолютно сама. Не дава и да помагам, когато бързам. Сърди се, плаче, тръшка се...
Инат!!!

# 277
  • Ловеч
Усмихнато, спомням си нещо за пантофките на Кало -искали да са на Колев и Колев-нещо подобно-ти се зарече че за да им е зор ще го пратиш с пантофи с връзки Laughing
Облича се но е туткав,мотае се.Абсурд е да си облече блуза или да я съблече сам.Иначе в събличането е много бърз -особено ако става дума за къпане -даже си  събира дрехите на едно място.
Въпросът е че изглежда по-голям от останалите и явно очакват чудеса.

# 278
ще си взема бележка...белким прояви желание да се облича сама...

иначе Сис, пишкането клекнал било по-полезно за простата...ако това може да те успокои Simple Smile

# 279
  • Варна
Елия се справя много добре в обличане и събличане и обуване, НО не иска! Когато реши го прави бързо, но ако реши - дори и аз не мога да я облека! А за яденето.....ами не иска да яде сама и това е! Яде само сладките неща и плодовете сама!

Благодаря за подкрепата за работата! Искам да започна, защото на мъжа ми му спират тока направо - по 16-17 часа, а искам като му писне да има избор и да им тегли една...а не да се чуди как да се усмихва на простотиите. Ей, тази вечер преди малко се върна от работа. Свършил в 19ч, но, забележете!, напълнили резервоара до горе и го карали да кара 100км градско, за да видят колко му харчи буса.... Защото е много трудно да кара 10км и да го умножат по 10 Shocked И това с ревизор в буса, на който се плаща заплата!!! А аз с висшето, с езиковата гимназия и с 10 години стаж, от които 6 по специалността - не съм подходяща!

Ай, наздраве, че пак палнах Laughing

# 280
Мим, не мога да ти кажа споко, защото съм в аналогична ситуация. Само дето нямам грам стаж по специалността и понеже няма къде да я работя, все друго съм правила и все нови страници обръщам.

Матей е същият като Елия - облича се, обува се, храни се АКО иска. Стихчета казва, пъзел реди, на карти играе АКО му е кеф. Нали е козленце  Heart Eyes Между другото с всичката си своенравност е далеч по-лесен за общуване от послушника Никола. Там има драма на мълчанието на агнетата - изпълнявам, мълча, мръхтя, ти ми думаш, ама аз си знам мойто и ще си го направя мълчешката. Ууууууууууууууууу!

# 281
Ей Мим, много кофти така. Тези са някакви страшни гадове!
Стискам палци скоро да си намериш работа.

Аз работа засега имам слава богу, но честно да ви кажа много взе да ми писва.
Цяла година ни принуждават да взимаме неплатени отпуски, шефовете не се вълнуват от това как си плащаме сметките и как живеем. Не смея да гъкна защото съм с ипотека, в същото време изнемогваме. В свободното време вместо да си почина и да си видя семейството аз правя торти като луда защото това е помощ. И колкото и да ми е кеф ми се иска да можех да каже "Не, днес съм изморена и тази торта няма да я направя..."
Та така. Стискам зъби, още 4 месеца и после ще видим...

# 282
  • София

Добрютру Wink
Работата нИща да коментирам Sad
Поне в едно ме успокоихте, че не е назаднал чак толкова моя син. Съблича се като торпила чуе ли вълшебната думичка "БАНЯ". Съблича се и по порицип, защото му дай да ходи гол - дибидюс. Лятото ми дремеше, но сега застудя. Стига се и до насилствено обличане и "съветване". Онзи ден, след като и двамата се докарахме до истерия - аз обуя чорапите, той ги събува и така само 10 пъти. Тряснах врата на терасата и излязах. Гледам го диването през прозореца - зора сам да ги обуел Mr. Green Та се целувахме после. Е, петата беше отгоре, но голям праЗ. Другите дрехи - ако са му сложени на крачетата гащи и панталони си ги вдига. За запасване не говоря, че то Хриси още не може, пък какво искам от Гого Mr. Green
Сис и Гого пишка седнал. Прав само в банята преди баня. Да не ти пука - ще се научи. Какво прави малкия клонинг?
Лорини, Аничка как е Laughing
Мим, видях грамота като вашата и в нашата градина - от кръжока по рисуване. Мисля да питам мога ли да запиша Гого, защото в нашата градина "екстрите" са след 2ра група.
Ники, то късането на синджира е добра идея...При мен неосъществима за момента Sad Ама аз само ще гледам снимки и неблагородно ще завиждам Mr. Green

# 283
Ааааааа, хахаха, Тоби, верно - бях забравила  Laughing. Сегашните госпожи май са по-добре. Засега Кало не се е оплаквал да са се карали, те пък не мрънкат за разни простотии и всичко е на 6. Само дето пак им пускат разни филмчета да гледат  Crossing Arms. Кога ще почнат да учат тия деца - идея нямам... Пък уж бяха двойката госпожи, които имали ищах и учили децата на нещо. Не ща и да си представям, ако е така - другите как са  ooooh!  Whistling. Както и да е, чакам родителската с нетърпение, за да разбера за допълнителните дейности и това с ТВ да го повдигна като въпросченценце...  Rolling Eyes

А за пишкането - аз не, че се притеснявам толкова, ама ... като поотрасне ще вземат да му се подиграват, знам ли  newsm78.. Ама поне засега е перде.. Оня ден се напишка като се опита да се изпишка и го накарах да си събуе панталоните, да не му е мокро на гъзето. И всеки го пита що е по голи крака, а той най-безцеремонно отвръща - "ми щото се напиках!" - все едно е най-естественото нещо на света  Laughing.

И за ръста му искам да си кажа, че се поуспокоих малко... Той е роден 48 санта, а по стандарт трябва да удвои ръста от раждането си до 4 г. Та като бяхме в Силистра, беше едва 93.5 и аз много се притесних, че няма да успее до януари да стане 96... и даже си говорихме с педиатърката да дава направления да ходим по разни ендокринолози и т.н... Ама онзи ден го измерих пак и вече е почти 96 см.  Heart Eyes. Та мисля да се кротна, че ми е здравичко детето  Simple Smile.

ДониLaughing. Малкият клонинг е клонинг само на външен вид. Иначе ми взима тока, голяма лепка е туй дете  Laughing. Почти не спи през деня, а като е будна не може да си стои ей така и да си гука. Трябва да я държа. Ама не само да я държа, ами и да я разхождам, че да гледа  Laughing. Клюкарка малка си имам  Laughing Heart Eyes. Инак си е добре, живот си живее Simple Smile. И батко си така влюбено го гледа и му се усмихва...  Heart Eyes А неговата любов продължава да е малко мечешка, ама кво да се прави, важното е, че я има Wink.

# 284
  • Русе
Сис и Гого пишка седнал. Прав само в банята преди баня.

И Карина така  Tired Застава посред банята и пикае права. Венци беше много смешен като я видя за пръв път. Каза "Аз мислех, че момчетата само могат да пикаят напред" Laughing Сега съм поръчала адаптор за WC, че нали в градината вече не са с гърнета. Тапицирано, с мечета.

Общи условия

Активация на акаунт