Стисни зъби и не се предавай, все отнякъде може и да изкочи зайчето. Иначе те разбирам прекрасно как се чувстваш. Мъжът ми нали зимата мина през това. То и при мен не е кой знае колко успер положението, но поне шефката е разбрана относно нещо ако се наложи за детето или по принцип, а и ми е много близо до вкъщи, а и сега до градината, буквално сутрин с колата сме за 10 мин. а следобяд сме на една спирка на автобуса. Сис- радвам се за Ева и за теб
. А за Кало, наистина, според мен нямаш основания да се притесняваш. В групата на ЙоЙо, така на око, всички са видимо по-дребнички от нея на ръст, а тя е около 107 см според мен и около 104 според педито Тоби- верно и ти си имала кофти ден, поне да зная, че не съм била сама

Люби- ама и Кари е голям образ, сладурана

Дони- Гого като моя мъж, на него му дай само къс ръкав и къси гащи, даже и през зимата, вкъщи ходи така.
За обличането- ЙоЙо може, ама все още й е трудно, особено за блузките, даже и в градината вчера ми отбелязаха за това. За събличането, няма проблеми.
Иначе първият ден вчера на ЙоЙо в градината е минал може би трябва да кажа добре
. Още от първа ли група започват с тези изпълнения? Тя каза, че в крайна сметка е дошла госпожата и им е направила забележка, но все пак Йоанка не е аграсивна и явно доста се е постреснала от ситуацията. Беше много уморена и заспа още в 21.30, което за нея е свеобразен рекорд. Другото, което ми направи впечатление, е че каза, че там не е акала и вчера в крайна сметка пропусна, а по принцип тя си е с редовно стомахче, явно и там ще има проблем. Вечерта каза и, че като пишка й дразни, явно не се е забърсвала добре, та репетирахме и това упражнение Тази сутрин нямаше пак драми, влезе спокойна, ще видя следобяд как е било, дано деня й да мине добре
Не зная за нея колко стрес е, но аз вчера бях като болна цял ден от притиснение, постоянно гледах часовника на работа, а накрая ми избиха нервите и му ударих един як рев и съответно, както става при мен след такъв плач, получих и зверско главоболие.
. Зная, че може би задълбавам прекалено, но аз съм си такава, по-чувствителна и при някаква по-радикална промяна, свързана с нас, го изживявам така. Коства ми нерви, вълнувам се, преживявам го на вътрешно ниво доста дълбоко.
. Навремето ние да не би да сме били по-малко.. Ама не сме гледали ТВ (щото нямаше 

Ама с какъв ентусиазъм влезе днес в градината - чак ме изкефи
Букви знае няколко. Не слуша и като се мъчиш да му обясняваш. Домашни грам не му се пише...За четене и не мечтая