ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София

добро утро Simple Smile))

аз все още съм 2in1...

JoyКажи на момата, че за погачата питката и е от мен, ама да не те мъчи  Hug

# 376
Аничка най-добре си знае кога да излезе  Peace Явно не й е дошъл рождения ден на девойката  Mr. Green
П.П. Уф, взех си едни много сладки обувки / не едни де, ама сега конкретно за едни говоря/, но понеже беше свършил моя номер, а адски много ми харесаха, с един номер по-малки  Embarassed Стискайте палци да отпуснат  Joy Мъча ги днес, добре че в гардероба имам още три чифта резерва, пък да видим до кога ще удържа  hahaha Много съм зле  ooooh!

# 377
  • Варна
Стискайте палци да отпуснат  Joy

Не ние, а ти стискай палци...на краката Joy

хайде и аз влизам в темата предимно заради Аничка:)

# 378
Стискайте палци да отпуснат  Joy

Не ние, а ти стискай палци...на краката Joy
Стискам, стискам и ноктИ рязах, ама Grinning

# 379
  • Русе
Преди година-две една продавачка ме убеди да си взема ДВА номера по-малки, защото не си отговаряли. А моделчето много ми допадна. Какво да ти кажа - в магазина не ми бяха неудобни, но после такива дърти пришки имах отзад, където е ципа. Така, че не си сама.  Успех! Има едни разтегачи за обувки из сайтовете.

# 380
Бубе, съчувствам ти и стискам палци да спрат да ти стискат обущетата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз вечно си купувам обувки, които леко ми стискат, подкокоросана от любимата на повечето продавачки фраза  -аааа те ще се отпускат. Ми не се отпускат, да им се не види  Crossing Arms.  Що обувки съм разхождала из къщи с чорапи, слагала памуци с рация, тц  Mr. Green, после пак плюски и чудо. Затова последните обувки, които си взех, официални черни, реших да не са от стискащите  Mr. Green. Лекинко ми стояха свободни, ама си викам - айде стига съм си тормозила крачетата с по-малки номера. Обаче точно пък те взеха, че се отпуснаха  ooooh! И сега като ходя тичкат след мен  #Cussing out . Купих си подложки за свода, лепихме отзад едни неща дето да уплътнят, пооправи се положението, но пак не е както трябва. Та установих, че явно нося номер 37,5, защото 37 са ми малки, а 38 големи. Съдба, кво да се прави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лорини  Praynig Hug

# 381
аз преди време като си харесах едни цикламени ботуши 36 номер, при все че нося 37-38...и сещате се зимата с тънък чорап и стисках зъби, ама ги скъсах от носене...сега имам едни адидаски лилави, които уж са 38 номер...стягат ми, ама са ми любими...

отивам да се правя блондинка...може това да чака девойката...

# 382
  • София
Момичета слагам линк на едно видео.Моля ви споделете страницата във фейсбук.Мъжът ,който е болен е съпруг на моя позната.МНого мъчно ми стана

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=533732903310566&set= … ype=1&theater

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ThUEAe0in-U

# 383
  • София
Лорини- Praynig Praynig Praynig
Леко да е, аз няма да имам възможност да надничам събота и до неделя вечерта, та от мен имаш стиснати палци Hug
А мен питате ли ме, като нося 39 номер Whistling.

# 384
  • София

А мен питате ли ме, като нося 39 номер Whistling.
И аз...а китайските са и 41 Close

Мони, Cry Животът е толкова несправедлив Close

# 385
  • София
Забравих да пожелая и аз на Лорини  леко и безпроблемно раждане!

# 386
Та установих, че явно нося номер 37,5, защото 37 са ми малки, а 38 големи. Съдба, кво да се прави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ели и аз съм на тоя хал - 36 ми са леееееееекинко малки, а 37 ми хлопат  #Crazy Баси тъпото  #Cussing out И примерно като е ботуш - няма проблем - вземаш големите, после слагаш дебели чорапи и спи.... Ама обувка или сандал не върви, да му се не види  Crossing Arms
Иначе не издържах Grinning Извадих едни от недекларираните и така излязох на обяд  Mr. Green
И стигнах до просветлението, че ми писна да ходя с нови обувки - краката са ми целите осакатени - нали всяка обувка ми притиска на различно място  #Crazy Поне година няма да купувам  Whistling
Ся съм със служебните джапанки  Mr. Green

# 387
Та установих, че явно нося номер 37,5, защото 37 са ми малки, а 38 големи. Съдба, кво да се прави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ели и аз съм на тоя хал - 36 ми са леееееееекинко малки, а 37 ми хлопат  #Crazy Баси тъпото  #Cussing out И примерно като е ботуш - няма проблем - вземаш големите, после слагаш дебели чорапи и спи.... Ама обувка или сандал не върви, да му се не види  Crossing Arms
Иначе не издържах Grinning Извадих едни от недекларираните и така излязох на обяд  Mr. Green
И стигнах до просветлението, че ми писна да ходя с нови обувки - краката са ми целите осакатени - нали всяка обувка ми притиска на различно място  #Crazy Поне година няма да купувам  Whistling
Ся съм със служебните джапанки  Mr. Green

колко точно чифта имаш?!?!?!?!

# 388
В работата или по принцип  Flutter

# 389
  • Варна.....
В работата или по принцип  Flutter
Айде сега кофти въпроси  Mr. Green
Бубе, в Дайхман продават един страхотен спрей за отпускане на обувки- изпробвано, работи!

Общи условия

Активация на акаунт