ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 025
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ели, аз взех това за РД на Хриси, въпреки, че още не съм му го показвала. Взех го на прИмоция доста изгодно Simple Smile

# 361
тук съм още...ама може би се почва...имам някакви нерегулярни контракции...и затова отивам да садя лук в градината с мама и тити...да и се помоля и днес...пък да видим...ако зараждам истински ще пиша...

# 362
  • Варна.....
тук съм още...ама може би се почва...имам някакви нерегулярни контракции...и затова отивам да садя лук в градината с мама и тити...да и се помоля и днес...пък да видим...ако зараждам истински ще пиша...
Когато- тогава!! Само да е леко и безпроблемно.
Нали си знаеш, че те мислим и прегръщаме!

# 363
Дони, исках да ти разкажа, че тези неволи, които имаш в градината с Гого не са само във вашата градина. В яслата на Андрей имаше едно момиченце, което първата година всички мислеха, че е глухонямо, то все седеше изолирано някъде и само наблюдаваше.После се оказа, че не е глухонямо, а с лек аутизъм. Майката много старателно го води на психолог и в Карин дом на някакви занимания и има видимо подобрение. Децата не са го деляли мисля. Лично Андрей си я харесва и си играе с нея. В яслата нямаха проблеми, но сега са в градината 1 група и я разпределиха в друга група и днес мъжа ми я видял да плаче в коридора. Оплакала се, че госпожите били много лоши с момиченцето, не я искали, казали и да я отпише и сега склонили да бъде на половин ден  Sad Ей, големи изроди. То детето е кротко, само дето не говори, но явно масово не им се занимава с деца, които изискват индивидуално внимание. Много се ядосах!!!

Лорини, леко раждане! Стискаме палци!

# 364
Ники, нямам думи  Sad Как е възможно да имат такова отношение към дете, при това с проблем. Точно те са по-уязвими, имат нужда от малко повече внимание, топлина, да го хванеш за ръчичка и да го въведеш в средата на децата, да го гушнеш и да му покажеш, колко малко е нужно, за да се почувства по-сигурно, по-спокойно и по-щастливо. Имаме в групата дететнце, което е глухонямо. Колкото и да е трудна комуникацията, то по никакъв начин не съм разбрала да е игнорирано. Даже аз много късно разбрах, че е с проблем, винаги си играят с другите деца, на него се дават повече неща свързани с рисуването, оцветяването, майсторенето на разни нещица, психоложката работи с него по програма, мисля, че детето по нищо не се различава от другите лица в игрите и заниманията, просто не говори, но има и по друг начин, по който то да те разбере и да общуваш с него. В другата група има детенце с лека форма на аутизъм / Дони, мисля, че се познавате с майката/ Това детенце винаги е гушнато от госпожите или си играе с другите и ако не знаеш, че има проблем, едва ли ще се забележи. С майката като си говорим казва, че прогрес има именно откакто ходи на градинка. С него работят и психоложка, и музикалната госпожа, защото музиката е и един вид терапия.А майката за мен е уникален човек, толкова много работи с детето си, прекрасен човек, като теб Дони  Hug Има още примери - в горната група имаме момиченце с проблеми в ходенето, не знам точно какво е заболяването, но това дете винаги участва в сценки, песни и всичко останало, с което се занимават и другите деца, въпреки че не може да се движи без чужда помощ.
И аз се ядосах, такова отношение си плаче за сезиране на началници, държавни органи, медии...

П.П. Дони, ние имаме от Щатите подобно нещо, още преди 2 години й го подариха, но сега ще вземем да се занимаваме по-сериозно с него.

# 365
  • София
Ели Hug, да познавам и Хриси и Нина Simple Smile Имам чувството, че в по-малките градове хората са по-толерантни Sad Майка ми сериозно беше предложила да г запишем там на градина, където всеки ден ще работи логопед с него, който е към градината и БЕЗПЛАТЕН !!! Обаче не мога да си го представя той там, ние тук...Тук за всичко си плащаш като поп и това е Sad
Ники,  ако случайно се засечеш с тази майка - кажи и, че детето и има права и немогат да го махнат от градината. Съвет - да не се поддава на мнипулации за полудневно посещение.
Ели, как са студентите  Mr. Green

# 366
  • Варна.....
Ели, как са студентите  Mr. Green
Млади и красиви!!!  bowuu

# 367
Много болно ми става, когато чета за дечица с проблеми, които не се приемат добре от госпожите в детската градина! Това трябва да се промени по някакъв начин. Това са деца като всички останали, защо трябва да са отделени в специални групи или детски градини? Просто малко желание и търпение от страна на учителките се изисква. Sad Sad Sad

# 368
Ели, как са студентите  Mr. Green
Млади и красиви!!!  bowuu

наистина - млади, хубави, усмихнати като цяло.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:15 от elli_g

# 369
  • София
Еееех, нявга и ние бяхме млади и красиви...сега само красиви Mr. Green

# 370
  • Русе
bowuu И скромни, и скромни.  Mr. Green
Дони, как е 90ДД? Аз съм 4кг + след края.

# 371
  • София
bowuu И скромни, и скромни.  Mr. Green
Дони, как е 90ДД? Аз съм 4кг + след края.
Тъй де, за туй сме толкова Убави. Ами Люби, аз нали свалих само 5 и си ги държа  Mr. Green Пупу, да не ме чуе Дявола. А и от нерви напоследък не ям много SadНа пролет и останалите 5. Сега като захладня мисля да раздвижа "закачалката" и да покарам малко hahaha

# 372
Ели, аз взех това за РД на Хриси, въпреки, че още не съм му го показвала. Взех го на прИмоция доста изгодно Simple Smile

Имам същото за Калоян, чак сега го отупахме от праха и започна да го слуша.

# 373

добро утро Simple Smile))

аз все още съм 2in1...

# 374
Е, Лорини.... айде, днес да е!  Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт