момичета, с тити се разбрахме за 2.10, тя е на 20.01...така, че утре се надявам да тръгнат нещата...
хахахах, как си правя планове само...ама що пък не...днес си внесох капарото в болницата и съм готова...
! И ужасно много приличаше на Ева
Стискам палци да тръгва утре
. Аз помня, че си усетих датата... На 11ти сутринта се събудих и си казах - няма да е днес... а исках, защото аз съм на 11то число и ми харесва
. На 12ти се събудих и си казах - днес ще бъде! И то взе, че точно тогава беше
. Ма и 12.06.12 си е готино 
.
Седмични задачи, после панаирски емоции, нали беше празника на града петък, събота и неделя, имахме гости, много емоции, чудно прекарано време с любими хора.
Ще проверявам периодично инфо и тук, и във ФБ какво става с вас.
Ще поставя въпроса за басейна, защото миналата година нищо не направиха по въпроса за инструктор, а база имат и то отговаряща на всички изисквания.
Пък ако не съм разбрала правилно можете спокойно да се посмеете на тъпата ми кратуна
Отиде на разходка
, когато - тогава
Но не спирам да стискам палци и да преглеждам темата за новината, понеже ФБ не мога да следя от тук.
и гледането на филмчета по програма на Кембридж, Оксфорд и още 2-3 университета, които изброи и който съм сигурна, че нямат нищо общо с дисковете й, ще са полезни на детето в езиковото обучение. И госпожите ни от групата бяха доста скептични към стила на работа на госпожата по езика. Искам да я запиша на частни уроци при моя близка много добра учителка по английски, но тя е на твърдото мнение, че трябва да е поне в първи клас. Знам, че в София в много градини, че и ясли дори, преподават езици, но това ме посъветваха. Ако искам да я уча, да го правя аз, под формата на игра, да и " хвърлям" думички, да й пускам тези клипчета, за които говори и госпожата, имало ги в нета. Факт е, че тя все пита - това как е на английски, онова и знае доста думички, съвсем простички разбира се - ябълка, топка, мама, тати, братче, няколко израза, даже преди дни на площадката подвикваше на Ники: " кам он Ники, лец голлл"
. Не знам, може пък по-късно да я запиша и в градината. Препоръчани теми