ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 041
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
явно някъде, някой има пари за усвояване...
момичета, с тити се разбрахме за 2.10, тя е на 20.01...така, че утре се надявам да тръгнат нещата...

хахахах, как си правя планове само...ама що пък не...днес си внесох капарото в болницата и съм готова...Simple Smile

# 346
Лорини, сънувах Аничка  Heart Eyes! И ужасно много приличаше на Ева  hahaha Стискам палци да тръгва утре  Hug. Аз помня, че си усетих датата... На 11ти сутринта се събудих и си казах - няма да е днес... а исках, защото аз съм на 11то число и ми харесва Wink. На 12ти се събудих и си казах - днес ще бъде! И то взе, че точно тогава беше  Wink. Ма и 12.06.12 си е готино Wink

На мен също ми беше гот на срещата с Таис и Дони, ама много за кратко беше  Laughing - аз нали сега съм жена без работа, та подобни раздумки все кратки ми идват  Laughing. А Таис беше с едни жестоки обувки  Heart Eyes.

А това за картите е повече от малоумщина...  ooooh!

# 347
  • София
Няма такава простотия!
Лорини  пожелавам ти безпроблемно раждане.На съседката до нас термина и беше вчера .Още не е родила и само я дебнеме дали ще се покаже на балкона.

# 348
Ей, цяла седмица не съм ви чела  Blush Седмични задачи, после панаирски емоции, нали беше празника на града петък, събота и неделя, имахме гости, много емоции, чудно прекарано време с любими хора.

Лорини, душко, стискам плаци за леко раждане и прекрасна среща с Ани  Praynig Hug Ще проверявам периодично инфо и тук, и във ФБ какво става с вас.

Рали, ще свикне Йойо, винаги първите седмици е по-трудно. Че Александрина, която толкова обича градината, госпожите и приятелчетата и вчера примерно се разсърди, че я взех по-рано и нямало да си играе с децата в пясъка, тази сутрин рева, че не иска на градина, а да дойдат пак баба и дядо. И те имат емоции, настроения, така че трбява време за адаптация. Само да са здрави!

Дони, каквото и да коментирам за идиотското отношение на персонала в градината ще е малко. Добре е, че са се вразумили след като си им дала да разберат, че няма да е както те я мислят. Ако нещата не се променят, ще пишеш жалби и до Инспректората, и до ресорното звено в общината, ако имаш нужда от помощ при написването, ще помагам с каквото мога. Отстоявайте си правата до край, но първо четене е нарушен и Закона за закрила на детето, Конвенцията на ООН за правата на детето, така че ако се наложи сезирай и ДАЗД.
А за Гого и конете - невероятна симбиоза са явно, води го винаги когато имаш възможност.

Мим, и аз тази вечер съм на събрание на настоятелството. От тази година съм член, не можах да им откажа, ама подозирам, че щке съм със същите като твоите настроения след събитието  Wink Ще поставя въпроса за басейна, защото миналата година нищо не направиха по въпроса за инструктор, а база имат и то отговаряща на всички изисквания.

Вчера водих за първи път Александрина на балет. Хареса й, дано да продължи да ходи с желание. Според госпожата се справя много добре като за първи път, много се стараеше. Е, накрая се разплака видимо без причина - или се измори, или нещо се присети, така че поне в началото ще съм с нея в залата.

# 349
И аз дебна Лорини  Mr. Green Ама залагам на 7ми  Peace
Иначе ми е едно скапаааааноооооо... с тая работна събота  Tired

# 350
Аз няма да залагам на дата.  Grinning Само да пожелая на Лорини много леко, напълно естествено и прекрасно раждане! Лорини, мила, не забравяй да дишаш равномерно от началото до края на контракциите - много по- лесно се понасят.  Hug Чакам с нетърпение и стискам палци!  Hug

# 351
още съм тук...като зараждам ще пиша на някой да ви каже Simple Smile

# 352
  • София
още съм тук...като зараждам ще пиша на някой да ви каже Simple Smile
чакаме, че да я полеем Аничка Hug

# 353
айде ще се напъна...че много пък си харесах втори, вторник...че и с датата на катерина се връзва, пък и тя също е родена вторник...

yagodka ще дишам...аз ще си имам и дула, та се надявам и тя да ми напомня...ама се надявам докато стигна и да родя...то и без това половин час имам до боницата...

Ели от колко ги взимат на балет...и аз искам да я запиша на танци, балет, рисуване или някакво друго занимание...така, че ако някой знае къде и какво да каже, че нещо само желание имам, а нищо не правя по въпроса...

# 354
айде ще се напъна...че много пък си харесах втори, вторник...че и с датата на катерина се връзва, пък и тя също е родена вторник...

Rolling Eyes
Леко раждане и да нацелуваш Аничка от мен  Hug Пък ако не съм разбрала правилно можете спокойно да се посмеете на тъпата ми кратуна  Mr. Green

# 355
Фалшива тревога - сега говорих с нея  Heart Eyes Отиде на разходка  Laughing

# 356
  • Варна.....
Фалшива тревога - сега говорих с нея  Heart Eyes Отиде на разходка  Laughing
Е,2 може и докато се разхожда да заражда  Heart Eyes

# 357
  • София
Аз все си мисля, че ще дочака термина newsm78

# 358
Аз съм заложила на 5ти - има още време  Mr. Green

# 359
Аз пък отказвам да правя залагания  Crossing Arms Whistling, когато - тогава  Wink Но не спирам да стискам палци и да преглеждам темата за новината, понеже ФБ не мога да следя от тук.

Лорини, за балета можех още пролетта да я запиша, но се въздържах, принципно след 3 годинки може при нас. Виж за разните там музикални инструменти искат детето да е поне на 5, а за пиано ми казах - 6 години. На народни танци я записах в градината, при музикалната им госпожа. Тя работи много добре с децата и наистина ги подготвя добре. Разучават много разнообразни танци, на празниците на градината винаги съм оставала очарована от изпълненията на децата по народни танци. За английският в градината - за сега съм пас, ми не можа да ме убеди госпожата, че 15-те минути, които се водят едни учебен час  ooooh! и гледането на филмчета по програма на Кембридж,  Оксфорд и още 2-3 университета, които изброи и който съм сигурна, че нямат нищо общо с дисковете й, ще са полезни на детето в езиковото обучение. И госпожите ни от групата бяха доста скептични към стила на работа на госпожата по езика. Искам да я запиша на частни уроци при моя близка много добра учителка по английски, но тя е на твърдото мнение, че трябва да е поне в първи клас. Знам, че в София в много градини, че и ясли дори, преподават езици, но това ме посъветваха. Ако искам да я уча, да го правя аз, под формата на игра, да и " хвърлям" думички, да й пускам тези клипчета, за които говори и госпожата, имало ги в нета. Факт е, че тя все пита - това как е на английски, онова и знае доста думички, съвсем простички разбира се - ябълка, топка, мама, тати, братче, няколко израза, даже преди дни на площадката подвикваше на Ники: " кам он Ники, лец голлл"  Mr. Green Joy. Не знам, може пък по-късно да я запиша и в градината.

Общи условия

Активация на акаунт