. ЙоЙо има прогес- не плаче така, разказва ми с интерес какво правят и какво ядат, а самите учителки казват, че като за дете, което не е ходило досега в детско заведение се адаптирала повече от добре, била им станала любимка
. Преборихме едни секрети в движение, имам предвид, че видях, че от време на време й потича носа, педито каза, че в гърлото и гърдите са абсотно чисти и е здрава, и че може да си ходи. А и ако бях решила да я оставя вкъщи, трябваше аз да си взимам неплатена, а пък баба й в момента е на село и аз си я оставих да си ходи, започнах вечер и сутрин да пръскам фил. р-р и да й давам разни неща за подсливане- рибено масло, клеева тин-ра, витамин Ц, питах я, има ли сополи там, каза, че не. Днес вече нямаше нищо. Предполагам, че като не се появи нещо друго, не е било проблем А днес съм й обещала, че ще я черпя донъти, за това, че се толкова добре се е държала и че изкара цяла една седмица на градината
.Дони- права си
Заставам зад думите ти напълно- те за това са там и това им е работата, то не може всички деца да са като от един калъп. Еййй, значи аман от хоре, дето не желаят да си вършат работата
. Желая ти много сили и занапред и целувки на Гого 
Лорини- още веднъж от сърце ти желая леко раждане

Тоби- бързо оздравяване на Ивко

Мим- браво на Елия

Мони- браво и на Моника за адаптацията и за магазина, дано имате успех и занапред

Бейби- желая лека адаптация и на вас

Тайс- радвам се, че си доволна от срещата с Дони и Сис