ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 041
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, благодаря за съпричастността Hug. ЙоЙо има прогес- не плаче така, разказва ми с интерес какво правят и какво ядат, а самите учителки казват, че като за дете, което не е ходило досега в детско заведение се адаптирала повече от добре, била им станала любимка Heart Eyes. Преборихме едни секрети в движение, имам предвид, че видях, че от време на време й потича носа, педито каза, че в гърлото и гърдите са абсотно чисти и е здрава, и че може да си ходи. А и ако бях решила да я оставя вкъщи, трябваше аз да си взимам неплатена, а пък баба й в момента е на село и аз си я оставих да си ходи, започнах вечер и сутрин да пръскам фил. р-р и да й давам разни неща за подсливане- рибено масло, клеева тин-ра, витамин Ц, питах я, има ли сополи там, каза, че не. Днес вече нямаше нищо. Предполагам, че като не се появи нещо друго, не е било проблем Rolling Eyes.
А днес съм й обещала, че ще я черпя донъти, за това, че се толкова добре се е държала и че изкара цяла една седмица на градината Heart Eyes.
Дони- права си Hug Заставам зад думите ти напълно- те за това са там и това им е работата, то не може всички деца да са като от един калъп. Еййй, значи аман от хоре, дето не желаят да си вършат работата #Cussing out. Желая ти много сили и занапред и целувки на Гого Hug
Лорини- още веднъж от сърце ти желая леко раждане Hug
Тоби- бързо оздравяване на Ивко Hug
Мим- браво на Елия Heart Eyes
Мони- браво и на Моника за адаптацията и за магазина, дано имате успех и занапред Praynig
Бейби- желая лека адаптация и на вас Hug
Тайс- радвам се, че си доволна от срещата с Дони и Сис Hug

# 331
  • София
Lorini   много благодаря за инфото.Още сега ще разгледам,ако имат сайт.

Дони  наистина заслужават да предприемеш някакви мерки.Знаят да реват за заплати,ама трудности не обичат.Незнам какви са тия хора без сърца.И аз като Ралчето ти  пожелавам много сили и търпение.
Аз днеска съм сама.Моите хора заминаха на село.Нещо ми беше мн мъчно сутринта,даже си и поплаках.И на мене ми се ходеше,но  имам работа.
Рал4е благодаря ти за пожеланията.Ние решихме да отвориме още един магазин.Трява да се върти стоката.Иначе остава много,а нали всяка седмица има ново зареждане.Сега видях една позната и ми вика ОООООО бизнесдамата.Така се ядосах,то отстрани   изглежда много лесно,ама .......Много са злобни тия хора.Ужас!ПОжелавам ви хубав ден!

# 332
Здравейте момичета!!!Да не сте ни забравили ,чета ви редовно,но все не остава време да пиша;-)
От доста време не ми се е случвало да съм почивка в събота, имах само почивна неделя,но тази съм, макар и работна да е Laughing
Марио е вече втора група и понеже вчера го взех първи от градината и като видях другите дечица  то си личи ,че е един от най-малките, миналата година не бяха разделяли родените през втората полвина на  2008 и  първата полвина на 2009г и всички бяха първа група ,но  тази есен  ги разделиха. Родителската ни среща мина,похвалиха дечицата,че били големи и сами се събличали,обличали,хранели.... е имало изключения като Марио да кара  едно от момичетата да му помага да си обува чорапките Mr. Green
Изръсиха ни с по 50 лв. за помагала ,играчки и украси.
Дони,как така ти го каза ,що за наглост.....та това и е работата,какво иска, лесно няма никъде.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Лорини,то не остана време,леко раждане Hug
Ралче,браво на Йоанка за бързото адаптиране Hug

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 14:16 от desisladka

# 333
  • Ловеч
Присъединявам се към  #2gunfireВ сряда отивам  за родителска среща -естествено към 16.45-тъпо е да го взема в 16 и после пак да се връщам.Намирам го с дрехите от сутринта-с потник ,тениска ,чорапи и дълъг панталон.Той естествено плувнал  при 30 градуса.Направих им показно преобличане .Бъркам в раницата -шишето с вода пълно  ShockedПопитах защо-Ами те не сещали да пият вода.Отговорих им -Поне я изливайте в мивката . ooooh!

Дзън-дрън!
Никакви ви няма ей-ще взема наградата за неуморно списваща тук Mr. Green
Сменям градинската тема!!!
Новата е Мъже!!!-Тъй като аз няма какво да кажа Laughingвие сте на ход.
Дони ,да не се ослушва -може и снимки  с младежи да пуска за освежаване на темата  Naughty

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 21:31 от tobito

# 334
  • Русе
И на мен вчера ми идваше да  #2gunfire Бях на 4 часа, защото по график си бях взела отпуск, но като ходих на гинеколог използвах 4 и имах да връщам. Колежката си взела цял ден ( тя има много отпуска и така или иначе няма какво да я прави, та я разбирам) Ама имахме приключване на 9-месечието и по едно време шефката ми звъни на мобилния - от счетоводството искали да стоя докато се изфактурира всичко. Да не би нещо да излезело от моите доставчици. Естествено почти нямаше смисъл, защото долу-горе си бяхме довършили нещата, ноо..И така- сега ще имам да вземам.  Mr. Green
Дони, това което казваш е  ooooh! И аз като останалите смятам, че трябва да стигнеш по-далеч, да видят те.
В нашата градина пък не са искали шишета, ами пият от едни чучури в банята. Познай дали успяват. Пари още не са ни искали, но и не е минала род.среща. За вчера обаче направо ме изнудиха да не я водя.
Ралче, радвам се, че ЙоЙо посвиква. Ще става по-добре.  Peace
Тоби, да оздравява Ивко. А по другата тема за сега не мога да се включа - нито има за оплакване, нито за хвалене.  Simple Smile

Приятен почивен ден ви желая!

# 335
Дони, и аз съм напълно възмутена! Работата им е да се занимават с всякакви деца и да ги гледат добре! Дано само не се настроят срещу Гого и да се държат лошо с него.  Rolling Eyes Май тая учителка трябва да я отпишат!  Mr. Green
Тобито, и за градината на Ивко нямам думи! Трябва да им се обясни на тия хора колко е важно децата да приемат достатъчно течности!
Лорини, де си?

Аз за онзи ден, за който ви писах с локвата, учтиво помолих учителката да й закопчава якето и гумените панталони да слага върху ботушите, за да не влиза вода в тях. На другия ден специално дойде да ми каже, че си е взела бележка.

# 336
  • Ловеч
По -малко вода = по-малко напикани Laughing
Лорини-времето е екстра и за раждане става Wink
Прострях пералня №3 и почистих.Трябва да гладя ,да се лакирам ,ще имам гости към 4 и първите две дейности предполагам ,че ще ги отложа за утре сутринта.
Хубав следобед от мен  bouquet

# 337
Тук съм:-(
а гака да ми се ражда вече

# 338
  • София
Е, Тити си изчака термина...Аничка и тя май Simple Smile Какво ли си вика. В тази жега де да ходя ;0
В този ред на мисли Гого си направи есенна слънчева баня Simple Smile

# 339
  • Варна.....
Лорини, колкото и да е, само да е леко!
Дони, това е безобразно!
Входирай оплакване до директорката, като искаш да ти даде вх.№ и изрично устно я уведомиш, че няма да търпиш подобно отношение към детето си и ще занимаеш при нужда отговорните за това институции!

# 340
  • София
Хилоу Simple Smile Родили няма гледам Simple Smile
На фона на досегашните ми депресарски постове да се похваля - вчера бяхме в една конна база близо до София - във Войнеговци. Толкова се забавляваха децата, че и аз чак се кефих на радостта им. Още с пристигането Гого хукна към конете с напъни да се качи. Доведоха му една кобила, много кротка, спокойна. Язди без седло, за да може връзката да е още по-добра. Той си умря от кеф. Викаше радостно кон, кон...После и Хриси язди. Гого обаче от самото начало си беше харесал един кафяв красавец и все около него търчеше. Като го оседлаха поязди със седло и него. Със седло се чувстваше много по-уверен, понеже досега е яздил само така. Накрая ходихме на полето, където бяха бебешорите кончета. Къпаха се под една пръскачка с други деца...Абе кеф ви казвам. Собственикът ми каза да го водя по-често Гого, защото се вижда каква промяна настъпва в него моментално. Хриси пък ще храни бебетата, за да мога спокойно да съм с Гого по време на ездата. При първи удобен случай ще отидем отново обезателно. Накрая дори не ни взе пари Rolling Eyes
Там беше и Мая Нешкова с дъщерите си. Заприказвах я в началото без да я позная, защото държеше един Голдън Ред Ривър. Такова куче сериозно обмислям да вземем за Гого. Той не му обърна внимание, но после небрежно видиш ли легна на един хамак точно до кучето.

Таис, вълшебната думичка "телевизия" е свършила чудеса. А знаят, че съм способна след случката преди 2г, когато чрез Копривка им пратих репортери да видят защо аджеба по средата на зимата няма парно и децата стоят с якетата вътре. Да имат едно наум и от към отношение към детето. Сега от 2 места имат готовност при нужда да посетят градината. Тя свеки ходи днес при директорката, че аз съм кълбо от нерви и ме избива на рев, когато се нервирам...Та така

# 341
# 342
  • Варна
Аз явно съм много тъпа, щом не мога да разбера целта на упражнението...

# 343
  • Варна.....
Две сме!

# 344
  • София
Е как бе, Мим - социализация - знаеш ли колко време ще висим по опашки. Ще се запознаеш с други майки и така - държавата мисли за социалния ни живот Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт