ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Мдаа и ние сме от тези дето все нещо забравят:)))
А Тоби, ние загубихме тротонетката на Андрей така, Микрото, много,много ме е яд. Сигурно до колата сме я забравили. То, както Усмихнатото казва не е лесно- 1 номер да сложиш в столче, 2 номер да укротиш и сложиш в столче, а ако имаш и багаж и яке и чанта и ...нищо чудно, че не сме стигнали до тротонетката. Понеже ми досвидя да дампак 130 лв. за същата, купих репликата от Джъмбо, също става:)
А тази седмица съм особено разсеяна от към телефони- всеки ден го забравям я при майка, я при свеки:))

# 316
  • София
Ох Ники, две сме. В неделя бяхме в парка с раницата на Хриси. Единия телефон останал в понеделник в нея. Изкарал акъла на госпожите, като звъннал от шкафчето. Днес го забравих в офиса...не ми е за първи път.
За първи път от 4г не ни искаха пари на родителската ?!? Балът щял да бъде на 21.05. Резервирано било от сега.

# 317
  • София
Здравейте мами.
Аз нещо се събудих много рано тази сутрин.
И ние днес имаме родителска.Предполагам ще събират пари за  учебните тетрадки и консумативи.Вчера ми стана адски криво.Казах на Мони за днес ,че ще я взема от детска и тя милата който видя и Мама ще ме вземе утре от градинка.МНого тъпо ми  стана,че не мога да я взимам.Явно много и липсва.
Иначе магазина горе долу тръгна.Жалкото е ,че има хора които не могат да си позволят и дрехи втора употреба   Cry
Има ли някоя мама от вас,която да си е записала детето на английски език?Мони миналата година ходи на народни и се чудя дали да я запиша и на английски
ПОжелавам приятен ден на всички!

# 318
monnni катерина вече една година ходи на английски, но не в градина, а в чуждоезиков център за деца...колкото по- рано толкова по- добре...не знам в градината колко щи ги учат, но пък можете да пробвате...

# 319
  • Варна
Добрутро!

Елия също ще ходи на английски, освен забавните танци. Аз пък днес съм на среща на родителското настоятелство...пфууу, как се докарах и аз:) На фона на вашите трепети за тепърва започващи на ДГ, да се оплача и аз пак. Елия е вече втора група - изкара една цяла година на ДГ и тъй както съм нямала ревове, ей сега голямо мрънкане. Още като си отвори очите и започват пазарлъците!

# 320
  • Ловеч
Добър вечер!
Детето с бактериална инфекция -зелени сополи,конюнктивит,възпалени уши и гърло и подути лимфни възли.Безкрайно щастлив че не е на градина и баба ще го люпи.
 Аз преди малко се прибрах от женско парти-мислех да го отложа,но мама каза отиваш и аз изпълнявам Wink
 Като чуя родителско настоятелство и се скатавам hahahaне мога да си го причиня.На всичкото отгоре дъщерята на лудото Ленче ,което живее над нас ще е в групата на Ивко.Няма лошо ама е на 2г и 3 месеца и е с памперс и не може да се облича и съблича-лелките ще са в потрес.

# 321
  • Варна
Е, хубава работа! Днес среща нямахте ли?

Ай, дзън!

ПП. За род. настоятелство след тази вечер и аз не искам да чувам!!!

# 322
  • София
А, имаше - откарах обедна почивка 2 часа без да се усетя hahaha И в офиса не бяха усетили, понеже един клиент беше дошъл с нетъркаляща се бутилка Rolling Eyes Поприказвахме, Евчето ни попя Hug Другият път за повече време Laughing
Ей, това дребното ще ме вкара в лудницата. Играем на котка и мишка - аз го облека,  то се съблече - не е лято вече #Cussing out
Ай наздраве, че много ме е ядосал Sad Не е спал в градината , а търчи като невидял Close

# 323
  • София
Lorini  къде си я записала на английски?Аз предпочитам да не учи в градината.Там предполагам учат много малко.
Родителската среща беше добре,но пак си имаше двама -трима където си налагат мнението.Госпожите казаха ,че са много доволни от децата и се очертавало много добра група.Аз малко се притеснявах,че тя е най- малка и ще и е трудно  с една година по големи деца.Казаха ,че нямала разлика с другите деца.Добре се справяла.
Две сутрини незнам какво ми става.Ставам се към 5 и нещо.Луда работа.

Лек ден на всички

# 324
  • Варна
Мони, ако това те успокоява, Елия и тя е втора група - най-малката е! На Елито - Александрина също предполагам е най-малка! Ами разлика няма - Елия говори повече от някои деца, по-висока е и т.н. аз мисля, че щом е най-малка, това може да и е само в плюс!

Добро утро!!!

Аз вчера на род. настоятелство се "опитах" да попитам защо децата не излизат зимата - многоооо тъпо ме гледаха и родители и учители и директор. Ама много дрехи имало за обличане, ама някои родители не били съгласни, ама ... Който искал, да си извежда детето след градина - е, да ама то в 16.30ч се стъмнява!!! Много исках и в градината да имат четки за зъби, наобед преди да легнат да ги мият! Пак тъп поглед... Аааа, били планували да ходят на Аладжа манастир! За какъв х.й ще водят деца на скален манастир - първо е супер необмислено, нищо че има огради, и второ - ама грам няма да им е интересно! Ето, сега ще ходят в Еко парка другата седмица - чудесно! Няма да ходя повече!!!

Наоплаках се! Отивам да събирам пари, че съм и касиер....бррррр

# 325
  • Варна.....
Мим, касиер..... Това звучи гордо.
Аз един път бях. Не повторих!
А Ева, еххх, Ева!
Да ви описвам ли колко е сладка и малка!!! М?
Дони, иначе глобата трябваше да е за мен....
Странно да ви кажа. С Доника и Сис се виждам за първи път, но толкова близки ги чувствах  Hug
То верно, че вече 4 години си пишем тук, но бях изненадана!

# 326
Странно да ви кажа. С Доника и Сис се виждам за първи път, но толкова близки ги чувствах  Hug

Laughing, да, няма защо!  Laughing

Мим, пък при нас ги извеждат при всякакво време. Онзи ден тъкмо беше поспряло да вали и ги изкарали навън, якето й разкопчано, панталона в ботушите и нашта в една огромна черна, мръсна, кална локва, взела една четка и цапа с нея...  Crazy Ой, ой, точно като в оня виц: "Лебеди мои!"  Laughing Не мога да смогна на дрехи, хем уж непромокаеми и ботуши за дъжд. Беше цялата мокра и кална, чак косата и краката й бяха черни.  ooooh!

# 327
  • Ловеч
Дзън!

# 328
  • София
Бясна съм, бясна съм, бяснааааа smile3514 Един час вече не мога да се успокоя. Хапчетата и те не помагат. Скарахме се с учителката на Гого - голяма услуга съм щяла да им направя, ако го отпиша. Казах им, че няма да стане. Най-малкото да си надвия на ината. Догодина като се махне Хриси сигурно да(това не и го казах)...За първи път в живота си обаче като бабите изреках клетва. Не че се чувствам много добре от факта, но ми се изплъзна - пожелах и дано изпита всичко на свой гръб - за децата и е вече късно, но за внуците не се знае. Тя веднага си намери работа вътре в стаята. Казах им, че ако държат да се гледат по телевизията да продължават. И до Комисията по дискриминация ще ида в понеделник. Ще ги побъркам просто. Толкова мързеливи, че нямам думи. Казах и, че всеки може да работи с лесни деца. Тайната е да откриеш пътя към трудните. 33 г стаж имала и такова чудо не била виждала. Идеше ми да и рекна - перфектно. Ако стана догодина студеНка тъкмо докато завърша ще си миосвободила място Twisted Evil

# 329
Дони, направо си заслужават тв и всякакви институции да ги проверяват...
Иначе те и с лесните деца не могат да работят, пък камо ли с различните...

Мони, катерина е записана в центровете хелен дорон...това и евтора година вече...много сме доволни и двете...тя ходи с голям интерес и желание...

А как ми се ражда вече...ама.малката гад ще си дочака неделята сигурна съм...хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт