Първо да честитя на Лорини и тук за допълнението към нейното ЩАСТИЕ! Да ви е жива и здрава малката Ани, да расте винаги заобиколена от толкова любов, както в часа на раждането си!.... А иначе и залози имало

Видях, че сте обсъждали обучението по английски език. Като преподавател по английски и въпреки че не съм практикувала професията отдавна да си кажа мнението без да го натрапвам - преди преподавах в Британика и най-малките ми бяха на 5г. За Катерина на Лорини (която не ходи на градина - поправете ме ако бъркам) - е чудесно да се занимава с други деца докато учи английски, но аз лично - тъй като детето ми ходи на ясла и сега градина - предпочитам да прекарвам време с нея и играем ѝ подхвърлям думички и фрази както каза Ели-я (??). Аз съм пробвала много пъти преди през интервал от време, но Дивна например няма интерес - отговаря ми на измислен език. Напоследък започнах да имам напредък, но не се втелясвам много. Моето мнение относно ранното изучаване на чужд език е ок, ако единият от родителите говори на майчин, а другият на чужда от раждането. Иначе смятам, че 5г е добра възраст за истинско изучаване.
Таис - значи сте се видели с Дони и Усмихнатото. Супер!
Доника и Babyblue- просто нямам думи за отношението и "възпитанието" в много от българските детски градини. И аз бих се нагнетила и бих пуснала сигнал, дори да не е моето детенцето. Смятам, че в БГ много хора си преглъщат и от тази гледна точка имат вина, че нищо не се оправя. Съдя по това, че винаги когато се оплача, от каквото и да е, почти винаги са учудени ,че го правя. Много хора преглъщат и някак не вярват, че са достатъчно важни хора, че да получат истинска услуга. Така че - давай и ги мятай Дони, явно че ти е писано да проправяш пътища...

Имаше една дама с къдрава коса и трикотажна рокля и се ослушвах да чуя как ще се обърне към момиченцето, но бяхме твърде далече.

, от вчера вече ака нормално, но смятам и днес и утре да я държа на солети, препечени филийки и бисквити., но се появи Пешо /така започнахме да казваме вкъщи на сопола/ и се оказа упорит и сега борим него
. Доста секрети има, но се надявам до неделя да отшумят. Днес ще ходя до педито да си взема болничния и ще я помоля за всеки случай да й погледне и гърлото, да не би нещо и там да е слязло, въпреки че не кашля.
.
Много социални ангажименти, много нещо!
Както и да е, та първо влизам да ми правят ЕКГ - ми не успяха
, нямала съм тлъстинки да захванат нещо си, половин час ме мъчиха по гащи и накрая се отказаха. Облякох се и хукнах да ми мерят кръвно - десет пъти мериха - нямала съм
и от там нататък вече се насъбра публика да гледа кво става с мен. ГолЕм майтап
Накрая кръв да ми вземат - бодоха една, друга трета вена, после на другата ръка
Като игленик ме направиха и накрая мъдро заключиха, че съм нямала и кръв
Баща му няма право да ме докосва в негово присъствие или да лежи до мен.