ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 989
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Изчетох...

Първо да честитя на Лорини и тук за допълнението към нейното ЩАСТИЕ! Да ви е жива и здрава малката Ани, да расте винаги заобиколена от толкова любов, както в часа на раждането си!.... А иначе и залози имало Wink

Видях, че сте обсъждали обучението по английски език. Като преподавател по английски и въпреки че не съм практикувала професията отдавна да си кажа мнението без да го натрапвам - преди преподавах в Британика и най-малките ми бяха на 5г. За Катерина на Лорини (която не ходи на градина - поправете ме ако бъркам) - е чудесно да се занимава с други деца докато учи английски, но аз лично - тъй като детето ми ходи на ясла и сега градина - предпочитам да прекарвам време с нея и играем ѝ подхвърлям думички и фрази както каза Ели-я (??). Аз съм пробвала много пъти преди през интервал от време, но Дивна например няма интерес - отговаря ми на измислен език. Напоследък започнах да имам напредък, но не се втелясвам много. Моето мнение относно ранното изучаване на чужд език е ок, ако единият от родителите говори на майчин, а другият на чужда от раждането. Иначе смятам, че 5г е добра възраст за истинско изучаване.

Таис - значи сте се видели с Дони и Усмихнатото. Супер!

Доника и Babyblue- просто нямам думи за отношението и "възпитанието" в много от българските детски градини. И аз бих се нагнетила и бих пуснала сигнал, дори да не е моето детенцето. Смятам, че в БГ много хора си преглъщат и от тази гледна точка имат вина, че нищо не се оправя. Съдя по това, че винаги когато се оплача, от каквото и да е, почти винаги са учудени ,че го правя. Много хора преглъщат и някак не вярват, че са достатъчно важни хора, че да получат истинска услуга. Така че - давай и ги мятай Дони, явно че ти е писано да проправяш пътища...  bouquet

# 436
Мери, случайно да сте били с Дивна и компания на Крапец съвсем в началото на септември? Това е малко като изстрел в тъмното, ама да е весело. Simple Smile Имаше една дама с къдрава коса и трикотажна рокля и се ослушвах да чуя как ще се обърне към момиченцето, но бяхме твърде далече.

Чакам разках и аз от Лорини.  Hug

# 437
  • Ловеч
Добър вечер!
Наздраве де !Никаква хигиена на пиене няма тук!!!Вече застудя и е подходящо bowuu
Дони ,направо се лигавят в тази градина.Отиди в инспекторат -не знам дали са подчинени на РИО на МОН, тук градините съм към някакъв отдел  в общината.
В градината на Ивко въздишат -защото баба му видиш ли си стои у дома пред компютъра , а те и гледат внука ShockedЗавист нечовешка-аз го пращам,защото все пак има нужда да общува със себе -подобни,учи неща за които нямам толкова търпение и време и виждам как става все по-самостоятелен.За да е пълна картинката -днес го пратих с дънки с копче и цип,пижама с копчета(която той по-лесно съблича и облича) и маратонки с връзки.С две думи -лоша майка LaughingЗа утре -по-лек вариант .

# 438
  • София
Привет!
Да чукна на дърво, овладяхме раст-вото Praynig, от вчера вече ака нормално, но смятам и днес и утре да я държа на солети, препечени филийки и бисквити., но се появи Пешо /така започнахме да казваме вкъщи на сопола/ и се оказа упорит и сега борим него Tired. Доста секрети има, но се надявам до неделя да отшумят. Днес ще ходя до педито да си взема болничния и ще я помоля за всеки случай да й погледне и гърлото, да не би нещо и там да е слязло, въпреки че не кашля.
Ей, тези градински вируси явно са упорита гад #Cussing out.
Иначе вчера бях на родителска среща в градината, обясниха какво искат да носим, за правилата, има опция да я запиша на английски и след Нова Година на плуване, аз мисля да я запиша- да видим дали ще й хареса Mr. Green. Иначе ми харесаха учителките й, и двете са с доста опит, а и по отношението им си личи, че си обичат професията и ще си занимават с децата и ще полагат грижи. Дано и занапред да бъда доволна Praynig
Лорини- и аз чакам подробния разказ Hug
Мери- радвам се, че пишеш пак, поздрави на Дивна Hug
И сега- под секрет да кажа- харесали сме си едно жилище и мислим да теглим кредит и да го купуваме, моля стиснете по едно палче всичко да се нареди и всичко да е наред- май съм близо най-накрая да си сбъдна мечтата да си имам стъклена масичка за кафенце, хубава кухня и огоромен гардероб, че сега тези екстри ги нямам Praynig

# 439
  • Варна
Ралче, стискам палци! Йоанка бързо да оздравява! Няма как - докато свикне малко ще поболедува - важното е да не задълбава сериозно в болести....

Мери, много се радвам, че сте успели да ви приемат на ДГ! Голям зор, ей!

Утре съм на интервю за работа, която ми допада много, по специалността ми е... та стискайте палци!

Ние нали живеем на 10м от входа на ДГ, та сега ги чувам, че имат музика, голямо викане и пеене! А следобед е на танци, вчера беше на английски - вика ми гудбай мисис  Joy Много социални ангажименти, много нещо!

# 440
Рали стискам палци и за жилището и за борбата с Пешо  Hug
Аз да се наоплача вчера за първи път от както забременях ходих на профилактичен преглед. Нали ни ги правят всяка година в нашата работа, та и аз се хукнах  Whistling Както и да е, та първо влизам да ми правят ЕКГ - ми не успяха  Crazy, нямала съм тлъстинки да захванат нещо си, половин час ме мъчиха по гащи и накрая се отказаха. Облякох се и хукнах да ми мерят кръвно - десет пъти мериха - нямала съм  ooooh! и от там нататък вече се насъбра публика да гледа кво става с мен. ГолЕм майтап  #2gunfire Накрая кръв да ми вземат - бодоха една, друга трета вена, после на другата ръка  Sick Като игленик ме направиха и накрая мъдро заключиха, че съм нямала и кръв  Crazy На въпросите ми как и защо все пак още съм жива не можаха да отговорят. Баси казуса  Rolling Eyes След това се опитаха да ме метнат и на гинеколог, ама предвилидво отказах щото ще вземе да се окаже, че и там нещо ми няма  Crazy
Оплаках се  bowuu
Сватя тоз път ще стане, имам такова усещане  Hug Стискам палци  Peace

# 441
  • София
Каква кръв с тия вампирски сериали ?!?
Мим, Рали, Hug

# 442
  • Русе
Аз днес съм на профилактични от работата. ЕКГ-то и кръвта ни направиха тук мин.седмица, а сега ще ходим на кабинети.
Мим, Ралче, стискам и за двете.  Hug

# 443
  • Варна.....
Мим, Ралче!!!
Дано стане по най- добрият за вас начин.
Бубс, ти си се затрила бе жена  Mr. Green

# 444
Lang - бре, как ме излови. Ами да, края на август началото на септември бяхме на Крапец. Е, трябваше да се видим, малък свят. А и на всичко отгоре това ми беше първото ходене там.

Тоби - аз виждам, че не им се връзваш, но все пак - да си гледат работата в градината, а не в паницата на другите. Аз лично не водя детето на градина защото няма кой да я гледа, а заради комуникацията, а и аз например не мога да ѝ издържа на Дивна (ей сега изкарахме 10дни заедно) - когато не правим нещо 2-3-4мин и се почва - "Какво ще правим сега" - ами и аз душа нося...

Ралче - благодаря! Стискам палци за дома - и на мен ми се иска да се изместим... Малък апартамент си бех взела и взе много да ни отеснява....
И аз замислям английски в училище - да се занимават - Дивна е много дейна и не искам да ѝ става скучно. Освен това тя прояви интерес към бойни изкуства  Shocked и към танци - така че - ще ходи на всичко...

Мим - Благодаря, наистина борбата беше безмилостна и жестока Wink Замислих се, че ако градината ми е до вкъщи ще ходя да слухтя сигурно - толкова съм взискателна, чак ми дожалява за детенцето ми, но и тя ме възпитава, де. Стискам палци за работата, Мим!

Оф и аз трябва да ходя на профилактични. Началото на месеца и аз ходих да се редя за направления - ендокринолог и гинеколог... Абе, момичета, вие ползвате ли контрацепция и каква. Моят гинеколог ме убеждава за спирала - а аз мислех за тези Нуворингове за сега, а след второ дете - да сложа спирала (без хормон). Какво ви е мнението?

Приятен ден на всички!  bouquet

# 445
  • София

Абе, момичета, вие ползвате ли контрацепция и каква.

Да, казва се Гого hahaha Баща му няма право да ме докосва в негово присъствие или да лежи до мен. Та онази вечер се наложи да ходим в другата стая, след като той отказа да си иде в неговата Rolling Eyes

# 446
  • Ловеч

Абе, момичета, вие ползвате ли контрацепция и каква.

Да, казва се Гого hahaha Баща му няма право да ме докосва в негово присъствие или да лежи до мен. Та онази вечер се наложи да ходим в другата стая, след като той отказа да си иде в неговата Rolling Eyes
hahaha
Гого,аспиринче,ремонт,свекърва на гости -все предпазни средства Joy
 При мен липсват всичките щото и мъж нямам.
 Профилактиката  в службата е на 2 години и сега чакаме да видим ще има ли пари.Но имаме претенции-психотерапевт и психиатър-другите не ни вършат работа Mr. Green
Ралче -успех с новият дом!!!Мим Praynig Hug

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 16:26 от tobito

# 447
  • Варна.....
Мери, не си слагай спирала- казвала съм и преди, че от обикновена спирала имах много висок туморен маркер,със съмнения за нещо много лошо /според д-р Александров са много много вредни/. Въпреки това преди година и половина опитах да сложа от тези хормоналните рингове, обаче след като имах 20 дневно зацапване и цикъл я махнах.
Оттогава......
Похвалих ли се /пу-ппу/, че Пъсела е вече шкартиран при батко си да спи - щот` на мястото на неговото легло има фибран, но пък той не ми идва вечер в леглото  Mr. Green
Дано се задържи тенденцията и не иска да се връща в нашата спалня  bowuu

# 448
  • София
Мери, не си слагай спирала- казвала съм и преди, че от обикновена спирала имах много висок туморен маркер,със съмнения за нещо много лошо /според д-р Александров са много много вредни/. Въпреки това преди година и половина опитах да сложа от тези хормоналните рингове, обаче след като имах 20 дневно зацапване и цикъл я махнах.
Оттогава......
Похвалих ли се /пу-ппу/, че Пъсела е вече шкартиран при батко си да спи - щот` на мястото на неговото легло има фибран, но пък той не ми идва вечер в леглото  Mr. Green
Дано се задържи тенденцията и не иска да се връща в нашата спалня  bowuu
Таис, и как е като ергени? Мен снощи полузаспала ме издърпа да ходя да спя при него. Полежах, казахме си ного и екан = обичам те много и лека нощ и се върнах в спалнята Simple Smile
Понеже Кокосовата съвсем ни от....такова :
Желания по Новолуние
Новолунието през Октомври е на 15.10.2012, от 15:02ч. То също има леки компликации, както някои от последните. Луната веднага започва празен курс в същия час и така до 24:00ч. Препоръчително е да се пише след 24:00ч или казано по-ясно - да се пише най-рано в първите минути на 16.10.2012. Знакът е Везни и темита по него са: хармония, изтънченост,баланс, любов, брак, партньорство, работата в екип, уменията ни да преговаряме, да постигаме споразумения, да бъдем тактични и дипломатични. А за здравето - бъбреци, надбъбречни жлези , тазобедрена област, захарен диабет.

# 449
  • София
Meri не си слагай спирала.Мама имаше страхотни проблеми от спирала.
Аз последно време се имам закъснение на цикъла и се чудя дали да не започна да пия противозачатачни.
Дони колко ми е позната тази ревност.Моника изпада в истерия като види ,че с баща и се пипаме.Незнам до кога ще е така.

Вчера я записах на народни танци в градината.Тя и миналата година ходи и сме доволни.

Общи условия

Активация на акаунт