ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 866
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Кокос, ние ще ти пожелаем бебе като си го поискаш...сега ще ти пожелаем хубава работа Hug

# 76
  • Варна.....
Кокос, ние ще ти пожелаем бебе като си го поискаш...сега ще ти пожелаем хубава работа Hug
Ти щот` си бременна и айде сега и другите!

# 77
а не бе, мен си ме знаете...аз искам три...така че след три-четири година пак...ама като гледам само се застъпваме...а мен кой ще продължи...никой не се е похвалил...

# 78
  • Варна
а не бе, мен си ме знаете...аз искам три...така че след три-четири година пак...ама като гледам само се застъпваме...а мен кой ще продължи...никой не се е похвалил...

Верно, че друга бременна/луда/ - нямаме!

И аз искам работа пък, никакви бебета Laughing

Дзън!

# 79
  • Варна.....
ААА, Мим ти с тоя секс......
Любито и тя в овулация.....
Не се знае....

# 80
  • София
Момичета в четвъртък  имаме годишнина от сватбата.Дайте някоя интересна идея за подарък.Миналата година бях написала на малки листчета на 100 езика обичам те и ги бях сложила в една кутия,ама сега нещо не ми иде нищо на акъла

# 81
moni, като няма кой друг, направете си вие бебе...идеален подарък за годишнина...

# 82
Побъркахте се с тези бебета  Joy  Joy  Joy

Може и да има бременни, но да си траят. ТобиMr. Green

А за мен вярно е рано. След 2 год. най-рано както Доника каза Wink Така че приемам пожеланието на Мария за бебе, когато си го пожелая  Peace

# 83
  • Ловеч
Пак се наработих WinkИзчистих прозорците на цяла класна стая , а у дома няма кой Laughing
ААА, не ме слагайте в графа бебе-нямам мъж от 4 месеца,стават още 2 и половина докато се прибере.Пък и  за след нямам такива планове.

# 84
  • София
moni, като няма кой друг, направете си вие бебе...идеален подарък за годишнина...
Подкрепям Joy Нали Гого навръх годишнината стана Laughing
Снощи водихме сериозен разговор с него на тема акане памперси и тн. Слуша внимателно без да прекъсва разговора с приказки hahaha Може и да е вдянал нещо...Понеже махнах всички килими от детската, отишъл човека в хола на персийския #Cussing out Ей идеше ми да го удуша значи...
А вчера в занималнята му объркали торбичката с резервни дрехи. Отивам да го взема - гледам нашия с клин. Почнах да се хиля като луда и ме гледат странно. Попитах защо е с клин и чак тогава се усетиха, че нещо не е както трябва. Той има подобен цвят 7/8 панталонки трикотажни Joy Щом и баба му не се усети като и представих Жоржияна. И на коса го докарва. Трябва тия дни да слагам упойката и да го приклеща, че да е подстриган ooooh! Обаче пък клин много му отиваше... Rolling Eyes

# 85
  • Русе
Обаче пък клин много му отиваше... Rolling Eyes
Колоездач или балерин.. newsm78
Вчера от бързане нещо не са ми се получили картинките. То и без това не е истинска черпня.
Снощи ходихме на едно квартално заведение уж с детски клуб. Да, ама в ремонт - използваха го за склад. А тоя по телефона най-безсрамно ме излъга, че работи. Карина издивя от тъпотия, но геройски издържа 2,5 часа без забавления. После ни пра един дъжд и ходихме да ядем торта.
Мони, романтично пътешествие? Аз на такъв подарък бих се зарадвала. Абе, питай Радост, тя е по романтиката. Кино, свещи, вечеря..

# 86
  • Ловеч
На Ивайло купувам клинчета -къси ,7/8 ,дълги -удобни са и е много сладък с тях.
За прическата преди месец го бръмнах с машинка -до сега го подстригвах ,но няма да повторя с коса ми харесва повече.Не сме с упойка ,но го подканям цяла седмица да си запази час за фризьор Laughing
Такааааа -разходих детето,бяхме на кафе,напазарувах сега пускам една пералня и смятам ,че съм преизпълнила плана за деня.
Уф сега се зачетох някъде ,че есента ще е кратка и зимата ще почне от октомври ooooh!то не че лятото беше хубаво с тази жега ....
Мони, нищо не ми идва на ум,ние годишнина нямаме щото сме още гаджета Mr. Green-ще трябва да си заплюя един ден и да го ударим на романтика Heart Eyes
Радосчо ,къде се загуби?

# 87
Тук съм, тук съм Laughing
Пия си кафето и гледам как Бела притърча от единия край на хола до другия.

Бебе- май съм споменавала, че може и да искам още едно след 3-4 години. Като поотфръкнат госпожиците и тръгнат на училище.

Мони, за годишнината, аз подаръци правя според възможността в момента- от парфюм, или писалка, до едната половина на ключодържател сърце, или книжка с любовна поезия. А иначе, задължително е вечеря-изненада, (Ягодка може да помогне с идеи за подредбата на масата), хубава музика и тн. На десетата ни годишнина верно взех билети за Венеция. Много яко беше! Ама сега, както се размножихме, билети за четири броя, малко трудно ще стане.

И Анджито стана на годишнина- единайсетата Laughing

Дони,  hahaha що не го снима? С клина имам в предвид, не с другото нещо Grinning

# 88
  • Русе
Уф сега се зачетох някъде ,че есента ще е кратка и зимата ще почне от октомври [/b][/color]

Ауу, пепел ти на клавиатурата!!  Shocked НИ давам! А лятото да не си ходи, че на 07.09 и 08.09 живот и здраве сме на 3-то море.

# 89
  • София
Уф сега се зачетох някъде ,че есента ще е кратка и зимата ще почне от октомври [/b][/color]

Ауу, пепел ти на клавиатурата!!  Shocked НИ давам! А лятото да не си ходи, че на 07.09 и 08.09 живот и здраве сме на 3-то море.
ееее, ще ви се напукат петичките вече Mr. Green Аз на 7ми организирам водно детско парти #Silly
И кой каза?

Общи условия

Активация на акаунт