Ако е за времето,цъфнали дървета у Варна,птичките тръгнали да си ходят по- рано и така.
Народът е изтрещял и времето също
Утре пак ще съм на прозорците и като се кача да ги чистя ,отдолу ми припяват 2 колежки -дъртофели

Лека и умната

В 10.30 загасих всичко и заспах. Последно в 12.30 ми буташе шишето с вода,че било празно.
Как не се изморява това дете, не знам
Сутринта стана в 7 за ездата, а аз имам чувството, че е вече 12 на обяд

Ама буквално. Действа 
.А бе да е здрав другото лесно, а и бабата е резервен вариант само че ми се иска малко и тя да си отдъхне.
Нека е ползотворна и успешна работата в него.

. На нея пък незабравимо изкарване на празника.
. 
Ходих до РИОто - на 20-ти сме на комисия за отпускане на ресурсен учител за Гого. Ще ми обяснява директорката, че не можело. Отидох, обясних. Попълни тук тази молба и готово. Ядосвам се как някои хора работят нещо, дето хич, ама хич не им се работи 

и то най вече за сдобряване и заздравяване малко, че напоследък и двамата много се бяхме изнервили и само се спречвахме за глупости, до толкова, че едната вечер ходих да спя в другата стая
. Накрая решихме, че единственото това ще ни отпусне и ще можем спокойно после да поговорим и да открием, че всъщност се обичаме повече от всякога, но просто много ни се трупа напоследък и не винаги успяваме да сдържаме негативните емоции и афекта. Та сега пак всичко е хармония, обич и рози
. Но, първо трябва да уредим въпроса с жилището и да видим каква ще е финансовата рекапитулация, така че съм си дала още малко отсрочка, да се насладя и на този момент, че и за това одавна си мечтая, знаете, че досега живеехме със свекито. Пък до тогава ще се настройвам все повече и ще се стремя да подобрявам физическото си състояние, имам предвид, че се опитвам да водя по здравословен живот, да спазвам режим на хранене, да тренирам, да пия добавки и т.н. Аз винаги съм знаела, че по принцип искам да съм майка и искам деца, даже и повече от едно
, но и съм разумен човек и не мога и да нямам предвид другите обстоятелства в живота ми. То понякога живота е непревидим де, та не можеш да планираш всичко, но все пак. Дано само всичко е наред. 
.
. Баба й казва, че след морето много повече слушкала, защото мама така била казала и щяла да бъде доволна.
.
. Дано и с програмата да мате късмет, явно му се отразява много добре. Браво и за тоалетната.
. Та, в този контекст, без да съм била в Англия, си мисля, че там особено се усеща.
. Да ти носи само успехи. Иначе и аз сега точно за това съм се притеснила, как ще взема материал за това изследване
. Звъня в градината да питам за кога го искат, ама не вдига никой, явно са отпуска. На Пъси желая лека адаптация да ходи с желание.
Много ви се радвам на вас, като гледам снимките, много са лъчезарни и Ники, и Алекс, аи като зная колко много си ги чакала
.
А като каза, за Р-то, ЙоЙо още казва мама Йали