ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 879
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Ловеч
Кой?Какво?
Ако е за времето,цъфнали дървета  у Варна,птичките тръгнали да си ходят по- рано  и така.
Народът е изтрещял и времето също Mr. Green
Утре пак ще съм на прозорците и като се кача да ги чистя ,отдолу ми припяват 2 колежки -дъртофели Twisted EvilДнес ги изтърпях ,ама ако утре чуя -Леко !Да не паднеш!!! и ги убих #2gunfire
Лека и умната  Hug

# 91
  • София
Абе по въпроса с бебетата много ама много мога да пиша.Иска ми се много,но изпитвам безумен страх от раждането.Моника се роди ни жива ни умряла.МНого ме е страх.Дано някой ден го преодолея.Иначе по план е за след 2 години ама божа работа.
Иначе за подарък ще го измисля. Преди малко един  приятел се бъзикаше и вика на мене ще ми харесва мръснишки танц  Embarassed .Мн ми харесва идеята за масаж със шоколад и въобще за масаж.

# 92
Мръснишки няма - нал' годишнина - значи само секси.
В тоя дух едно поздравче за дружината за горещи нощни страсти: http://www.youtube.com/watch?v=NlNpks9WtnY
Лекинко, полекинко всички да се отчетете и утре с усмивка на лице.  Hug

# 93
  • Варна.....
Усмихнат ден момичета!
За мен е специален- днес за първи път ще поработя в новият си офис  Mr. Green
Адски съм щастлива!
Като го доподредя ще се изфукам със снимки!

# 94
  • София
Хайде честит да ти е и мноооого клиенти да посрещнеш в него Hug
Ланг, аз няма да се хваля, че мъжО беше снощи нощна, а другият мъж в леглото ми такъв масаж на бъбреците ми направи Close В 10.30 загасих всичко и заспах. Последно в 12.30 ми буташе шишето с вода,че било празно.  #Cussing out Как не се изморява това дете, не знам ooooh! Сутринта стана в 7 за ездата, а аз имам чувството, че е вече 12 на обяд ooooh!

# 95
Добро утро! Аз пак с кафенцето, докато малките още спят...

Тайс, честито!!! Да го напълниш с положителна енергия Grinning

Тоби, що не им изръмжа на бабите Grinning Ама буквално. Действа Laughing

Мръснишки танц! Що да не, ако това работи за вас. За мен лично, това изисква съответна физическа и емоционална нагласа, която няма как да я изкомандвам да се появи в точно определен момент.

Снощи Бела беше се опънала хоризонтално между нас, разположена върху възглавниците ни. Съответно, ние спяхме с глави увиснали от леглото в двата противоположни края на леглото. Хем се събудих цялата схваната, хем ми стана смешно. Почвам да ги снимам тези среднощни веселби.

Вчера забелязах, че при нас идва есента. Но нежно. Не е студено, напротив. Само някаква меланхолия се усеща наоколо.

# 96
  • Русе
Таисче, честито! Със здраве да си го ползУваш! Да ти е на късмет!
Ради, че при вас ходила ли си е есента?
Карина и тя - през отпуската не рева нощем. Сега, защото трябва да ставаме, не ни оставя да спим.
В петък е последния ден на яслата. Другата седмица - ваканция и от 10.09 на градина. Харесва си я, защото е "льозова" – розова. Р казва идеално, но на моменти се лигави.

# 97
  • Ловеч
Таисче,Честито и много хармония   bouquet
На градина сигурно от 17 и двамата ще сме на тръстиката.Първо обаче ще има родителска среща-да съберат рекета LaughingВ нова група ,с нови госпожи само стаята е същата-май ще ги помоля да е в същото легло ,че иначе ще мрънка .И както не спи следобед ,какво ще го правят не знам newsm78.А бе да е здрав другото лесно, а и бабата е резервен вариант само че ми се иска малко и тя да си отдъхне.
Ще се опитам да натисна Дивчо да поспи,че с това чистене сутрин ,после разходка ми се подгъват краката.

# 98
Таис, честит нов офис. Ще чакаме снимки  Peace Нека е ползотворна и успешна работата в него.
Рали, добре завърнала се  Hug

Тоби, и аз обличам на Ник-мъник един дълъг сив клин от кака му, ама толкова е сладък, като наденички са му крачетата. Той взе много да говори, както си имаше 10 думи речников запас, така сега повтаря всичко и бърбори много. Голям фен е на едно коте на дядо ми, такъв тормоз му удря, днес бях ей така  Shocked като го видях да го влачи за опашката, ама животинчето търпи, само дано не ни подгони някоя природозащитна организация.
на градина - и ние сме от 17-и. Ще я пусна фиктивно на 3-4, че да няма 2 месеца прекъсване на градината, не искам да я тормозя със секрети, изследвания и пр.

Кокос, стискам палци и аз за работата  Praynig

Ради, верно си си романтичката на темата. Супер идеи си дала на Мони  Peace. На нея пък незабравимо изкарване на празника.

Ние вече се приготвяме да се прибираме в Свищов. Само при мисълта колко багаж ме чака да бъде събран ме заболява главата  ooooh!.

# 99
  • София
Няма такива работи като мръснишки танц-не и с тия  30 кг отгоре след раждането.Моника 2 дена е добричка .Ама само ми говори за бебета.Ти като ми родиш бебе еди какво си.Даже каза че  сега искала татко и да роди,защото мама вече е раждала нея и сега е негов ред.Ха ха.Ако можеше така.
Днеска нещо ми е мн уморено.Сега в банятра и по леглата.
Лека нощ на всички

# 100
  • София

Днес цял ден по задачи. Слава Богу изпълнени ooooh! В социалните също свърших добра работа и дори служителки ми обясниха, че след една година мога да кандидатствам по една програма за Гого.
 Пак ли аз съм с наздравето  Rolling Eyes

# 101
  • Варна.....
Дони,  ние само чакаме сигнал за пиячката  hahaha
Браво на Гого.
Ели, за багажа изобщо не ти завиждам. Призля ми след 1 месец в Балчик колко нещо примъкнах наобратно.

От понеделник (пу-пу) и Пъсела е на градина. Дано се адаптира бързо.
Вземането на ако обачееее, си беше истинско приключение. Не дава, не иска на гърне..... Снощи едва го излъгах да взема малко докато снася. Чак дуфалак му давах на милото.
А с клинче го обожавам да е облечен. Ще взема да потърся да му купя пак, че му умаляха наличните. То всъщност всички дрехи са му малки.

Лека и мека!

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 08:22 от tais

# 102
Аз пак с кафето пред компютъра, докато малките спят. И чакам, ли чакам да стане навалица в темата, ама тц...

Дони, браво на Гого! Знаеш ли, снощи, докато гледах снимките във Фейса, най-накрая напълно разбрах какво имаш предвид за Гого. И преди те разбирах какво обясняваш, но не можех да си го визуализирам. На тези снимки се вижда много ясно начина му на игра.  
Чудесно е, че си намерила място, където се занимават с него и ще има възможността да навакса. Много майки, в това положениe, биха си затворили очите, или вдигнали ръцете, докато изпуснат момента и няма за кога да се работи с детето. Страхотна си, Дони!

Тайс, това верно звучи като приключение Mr. Green Добре, че тук не ни карат да събираме такива екстри. Засега, де, знам ли, по-нататък може и да поискат.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 11:44 от Радостчо

# 103
  • София
Ей ма на и мен Mr. Green
Вкъщи съм за малко - аз отпуска ли бях newsm78 Ходих до РИОто - на 20-ти сме на комисия за отпускане на ресурсен учител за Гого. Ще ми обяснява директорката, че не можело. Отидох, обясних. Попълни тук тази молба и готово. Ядосвам се как някои хора работят нещо, дето хич, ама хич не им се работи #Cussing out
Ходих и на гинеколог. Резултати другата седмица. Чисти яйчници...Обаче и гинеколожката ме пита дали съм боледувала скоро. Явно съм карала нещо без да усетя дори...то от нерви оства ли усещане за друго Mr. Green
Е, минах и по магазините - + 1 бр. патъчки от любимия ми модел вседеходки и една чанта тип кошница. Цяло лято им се точех и сега намалени - то грехота значи Laughing
Ради, в този център от нищо правят нещо. Най се дразня на учителки в ДГ (но се кефя на учителката на Елия) като кажат средства няма. Добре де мама му стара, вчера са събирали листа и трева, от тях са правили плашило от скъсани дамски чорапи - учили са за Вълшебникът от ОЗ. Какви средства точно трябва да се похарчат?!? Но имат желание да научат на нещо децата и не ги захвърлят. Има едно момиченце с ДЦП. То е с бебешка количка. Слагат му материалите в скута и с неговите ръце шият, рисуват, лепят...Много съм доволна от престоя на Гого там. Ако успеем да кандидатсваме по една програма догодина - директно си го прехвърлям в този център, тъй като средствата ще се покриват. Иначе за един месец се издържа, но за повече ми е скъпо. Още повече, че и Хриси си ходи на логопед.
Таис, толкова щастлива бях, като се договорих със сестрата в градината , че ще ми го вземе само с контактна бележка от ЛЛ. Чудех се как аджеба ще взема ако и урина иначе ooooh!
А днес за първи път се изпишка седнал на голямата тоалетна и сме викали браво и дадох награда шоколад Mr. Green В рамките на 2-3 дни видя 2 малки бебета. Обясних му, че те са бебета и ще дадем неговите памперси на тях. Той е батко и не му трябват. Дано е осъзнал Rolling Eyes

# 104
  • София
Хеййй, благодаря ви Hug
Аз да се включа- да, тези дни при нас имаше наваксване на тези отношения Heart Eyes и то най вече за сдобряване и заздравяване малко, че напоследък и двамата много се бяхме изнервили и само се спречвахме за глупости, до толкова, че едната вечер ходих да спя в другата стая Tired. Накрая решихме, че единственото това ще ни отпусне и ще можем спокойно после да поговорим и да открием, че всъщност се обичаме повече от всякога, но просто много ни се трупа напоследък и не винаги успяваме да сдържаме негативните емоции и афекта. Та сега пак всичко е хармония, обич и рози Heart Eyes Mr. Green.
За сега обаче това не означава, че правим бебе. Но...да си призная пред вас, все повече започва да узрява пред мен идеята и все по често започвам да се замислям отново за бебешките теми и че евентуално ми стиска да повторя всичко отначало Heart Eyes. Но, първо трябва да уредим въпроса с жилището и да видим каква ще е финансовата рекапитулация, така че съм си дала още малко отсрочка, да се насладя и на този момент, че и за това одавна си мечтая, знаете, че досега живеехме със свекито. Пък до тогава ще се настройвам все повече и ще се стремя да подобрявам физическото си състояние, имам предвид, че се опитвам да водя по здравословен живот, да спазвам режим на хранене, да тренирам, да пия добавки и т.н. Аз винаги съм знаела, че по принцип искам да съм майка и искам деца, даже и повече от едно Heart Eyes, но и съм разумен човек и не мога и да нямам предвид другите обстоятелства в живота ми. То понякога живота е непревидим де, та не можеш да планираш всичко, но все пак. Дано само всичко е наред. Praynig
Та, както се казва, ще има продължение Crazy.
Иначе имам инфо, че ЙоЙо е с нова прическа, утре ще я видя на какво прилича Confused Heart Eyes. Баба й казва, че след морето много повече слушкала, защото мама така била казала и щяла да бъде доволна. Heart Eyes.
Дони- и аз казвам браво за центъра и за Гого. Снимките са супер Hug. Дано и с програмата да мате късмет, явно му се отразява много добре. Браво и за тоалетната.
Ради- аз пък колкото и да обичам лятото, точно толкова обичам и меланхолията на есента, някак си ми нявява повече романтика и нужда от повече гушкане с любимия човек, да те стопли Heart Eyes. Та, в този контекст, без да съм била в Англия, си мисля, че там особено се усеща.
Тайс- честит нов офис  bouquet. Да ти носи само успехи. Иначе и аз сега точно за това съм се притеснила, как ще взема материал за това изследване ooooh!. Звъня в градината да питам за кога го искат, ама не вдига никой, явно са отпуска. На Пъси желая лека адаптация да ходи с желание.
Ели- леко пътуване за Свищов и събиране на багаж. Hug Много ви се радвам на вас, като гледам снимките, много са лъчезарни и Ники, и Алекс, аи като зная колко много си ги чакала Hug.
Люби- браво за кистата и честит юбилей на баба ти, да е жива и здрава  bouquet А като каза, за Р-то, ЙоЙо още казва мама Йали Mr. Green, в тази връзка, от кога би трябвало да се отработи казването на звука, някой с инфо Rolling Eyes
Иначе клинче й отива и на Йоанка, нощо че е момиченце. А сега за детската ще трябва да я пообзаведа, най вече анцузи. Аз за това използвах, че сега все още е при баба си и си накупих малко неща за мен- дрешки, козметика Mr. Green, че после няма.

Общи условия

Активация на акаунт