ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 951
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И честита годишнина на Мони, да сте живи и здрави, да се обичате и да имате много семейно щастие и хармония в отношенията си  bouquet
Много хубаво прекарване на празника!

# 106
  • Варна.....
Ралче, как успяваш на всички да кажеш по нещо....
Аз започвам, но после изветрявам.

И днес наздравето е от мен   bouquet

Александровците празнуват името си!

# 107
  • Ловеч
Честит Празник на Сашковците и Сашките  bouquet
Честито и на прекрасната Александрина !!!!
Наздраве и от мен.
Пустият му камък е вече на финалната права -но голям зор ей ooooh!Цял ден ме втриса ,топля се с ел.възглавница чак.Сега пък едни топли вълни-вече се досещам как ще съм в критическата фаза Laughing
Утре нали съм квестор и аз не знам как ще притичвам до 00,но ако видя зор ги зарязвам и да се оправят някак си.
Щях да се подстригвам ,звъня да си запазя час и няма никой,но ще търпя още, че не ми се рискува.
Ралче ,браво за бебешката идея,важното е да я има Hugи да не се подмотаваме,че тези с по две ще родят трето Wink
Брей ,много умнотии написах Blush
Лека и мека

# 108
  • София
Таис, жив и здрав да ти е !!! По-лек пубертет, по-Арна снаха Mr. Green
Честит имен ден и на Александринка Hug
Рали, щом има желаниеще има и добър краен резултат Hug
А за Тобито спИциално

# 109
  • Варна.....
Честит Празник на Сашковците и Сашките  bouquet

Ралче ,браво за бебешката идея,важното е да я има Hugи да не се подмотаваме,че тези с по две ще родят трето Wink

Кой бе?

Тоби, дано се махне гадта безболезнено.
А ако ги зарежеш ще те обяват за най- готината даскалица!

Аз днес бях в чудинг за критическата- такъв ПМС ме тресе, чак аз се мразя. Какво ли ще е тогава  newsm78
Дони, а дано (ама надали  hahaha) !

# 110
  • Ловеч
Дониии ,мерси за спИцялният поздрав:party:
Таисче ,ще поживеем и ще видим кой Whistling
Лесно ще ги зарежа,но после ще има да ми дуднат на главата-ще излезе че се правя на болна ,а иначе бърша прозорци .
И моят ПМС ме тресва,по-точно околните около мен го усещат и стават непоносими.Даже съм забелязала ,че когато съм на работа дразня и учениците newsm78.До преди да родя не помня такива неща ,явно излъчвам флуиди ли кво ли?

# 111
  • Варна.....
Е как го измисли???  Joy
Усмихна ми иначе скапаният ден  Heart Eyes

# 112
  • София
Ми то само кат види Бат'Милко ще тръгне да си ходи камъНа hahaha

# 113
Ей, момичета, много сте мили, благодаря ви за пожеланията   bouquet
Честит имен ден на всички адашчета. Таис, да ти е жив и здрав младежа и да слуша повечко  Wink
Тобче, много е неприятно това с бъбреците, преживявала съм го 2 пъти и е наистина ужасно. Оправяй се бързо  Praynig Hug
Почерпете се за здравето на моята кукла и на моя мъж:

Ние си направихме следобедно градинско парти с още 3 дечица, имаше шоколадова торта, много тичане, игра и доволни муцунки. Утре ще празнуваме с татито и цялото семейство.

# 114
  • Ловеч
Оживях!
Нямах късмет да се отърва от матурата,Нооо се паднах дежурна в коридора  и то с колежката която си чистим заедно вече седмица.Та дъра - бъра наприказвахме се  Laughing,даже ни пуснаха по-рано .Ако на това не му се вика късмет Whistling
Наздравеее!Аз съм на бира и Бат Милко  Mr. Green

# 115
Тоби, какъв бат' Милко посред обяд Grinning Радвам се, че е минало Peace

Ралче, щом си падаш по този тип меланхолично-гушкащо време, Англия е мястото. Горе-долу, целогодишно си е така. Иначе за семейните драми, и ние имаме такива моменти. Като ни се съберат нерви и на двамата. Важното е, че бързо минава.

Аз си имам болно Белче. Нищо сериозно, малко температура и е още по-гушлива. И не стига, че проходи това бебе рано-рано, ами сега и по дивана почна да се катери Grinning Ако не ме мързеше, щях да пусна снимка.

Тайс, честито на патерица и на твоя батко! Да ти е жив и здрав!

# 116
# 117
  • София
Какво става с тези бъбреци незнам .Миналата седмица девер ми беше в болница с криза.Днес и мъжа ми го боли.
Сега му давах лекарства да не стане беля през ноща.
Вчера годишнинанта ни се получи мн добре.Малко инпровизирано се събрахме с едни приятели,но ми беше мн приятно.
Лека вечер на всички

# 118
ехоо, изтървах ви:) Имахме гости- сестра ми от Германия, леля ми от Америка и го ударихме на хайманлък:))
Андрей тръгна на ясла пак,а Даниел ще започва на 13 и 4 дена ще се застъпят, ще бъдат в една стая преди да преместят Анди в градинска група. Надявам се така да плаче малкото по-малко:)
До скоро  Hug

# 119
  • София
 Момичета, кокичета,
Да ви почерпя за моят двоен празник -имен и рожден ден.
Изкарахме страхотно на една полянка в Южния парк -много весело, с много хора, дечица, беше просто супер Hug Hug

От понеделник Самуелка тръгва на ясла, надявам се да го понесе леко Hug
Радостчо, да оздравява бебенцето Hug Hug
Ели, честити иемнници (с малко закъснение) Hug
Ралче, честита прическа на Йо-Йо Hug Ти си много позитивен човек и съм убедена, че ще ти се случват само хубави неща Hug
Люби, честито на баба ти, още дълги години да ви радва и вие да й се радвате Hug Hug
Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт