ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Ловеч
Аааааа ,няма да се разберем така NaughtyБързо да се разпишете ,че инфо агенцията ми ще го закъса Mr. Green
Доника я знам-днес не я търсете.Все пак очаквам включ. довечера и дано вс. е минало по-леко Hug
Кокосита ,не я мислете -развява кльощавото си дупе из Виена Laughing
Надето е сърдечно ангажирана,Ели спомена ,че се прибира в Свищов и тя има любовни трепети.
Ако някоя съм пропуснала да ме прощава ,ама 15 наближава hahaha
Дано всички сте ок  bouquet
Отивам на поредната разходка с Киселинчо-не е акал 3 дни и е ....нито яде ,нито спи newsm78

# 121
ето ме, още сме две в едно...поне още месец надявам се...че с нищо не съм готова още...

а и пустата кола сам осе ебава с мен...та утре и тя е на доктор...

айде доскоро Simple Smile

# 122
  • София
Ми да се разпиша пак аз.
Уикенда прекарахме супер, видях си бонбончето, наистина е поофъкана малко повече, отколкото аз исках, ама май й отива Flutter. Слагам й шноличка отпред и полички, случайно да не я объркат, но едва ли, има огрооомни сини очи с дъъълги мигли, наследство от баща й Heart Eyes. Разходихме се в събота в Троян, купихме сладолед и сгеа е щастлива, че след само три дни ще се видим пак.
Иначе аз днес звънях до ДГ да ми кажат от кога мога да занеса изследванията, та да зная кога да си я прибираме, казаха, че няма проблем да са след 17, така че и другата седмица ще постой там и на 15 ще си дойдем, ще видим после дали ще има време да ходят пак с баба си.
И сега да попитам нещо- я дайте малко мерки и теглилки на вашите съкровища, че нещо се притеснявам за ЙоЙо, мерих я, 19 килца си удря, на височина сигурно е към 105-6 см, не изглежда пълна, но явно е набита и кокалите й тежат. Днес цял ден чета за норми и статистики, това го дават за горни граници. Казвам, притеснявмам се, от гледна точка на това по нататък да не стане с наднормено тегло, аз лично имам този проблем от пред пубертетна възраст, и досега се боря с него Sad, та съм решила твърдо, че за нея много ще внимавам и ще я следя. да не стане така, че е много кофти. Ясно ми е, че и гена и си е ген и може би ще бъде по едричка от други деца на нейната възраст, и аз и баща й не сме дребни и сме и високи горе-долу, но все пак не искам да е извън нормите Confused.

# 123
  • Русе
Хелоу!
Карина е над 110см и около 16-17 кг. Всичко е ориентировъчно, че скоро не сме я мерили. Рали, разбирам притесненията ти. Аз също се притеснявам и ядосвам, че яде боклуци, за да не страда по-нататък. Не е само ген, и с храната трябва да се внимава, ама иди го обяснявай. "Дай му на детето като му се яде." И вече няма спиране. И гадните сокчета, които съдържат цялата Менделеева таблица. Ама вече съм се предала..Сори за off-а, ама нещо се разпалих. Аз самата съм шокоманиак.
Да ви кажа сега се заглеждам и чета в темата На път за планина. Обичам да хойкам, бее. Само парички ми дай и някой да ми се върже на акъла.
Дребното днес сутринта дърпаше малко сополи и ми се видя леко топла, но вечерта като се върнах от работа изглеждаше добре. Венци и капал капки няколко пъти. Не му дадох да даде Панадол. Дано да удържим положението, че не ми се мисли да тръгваме с болно дете към Албена.  Tired
Тоби, дискомфорт в корема? Горкият Ивко. Дай му Активия, де.  Mr. Green Карина и тя ака едни дърдонки ( отдавна не бяхме осирали темата) и аз го отдавам на това, че почти не яде плодове. Пъпеш и грозде обича ли? Те май са разхлабващи..
Хайде, до скоро, че май като ми изсъхне лака ще лягам да спя. Нещо ми е изморено, а е едва понеделник.

# 124
  • Ловеч
Добър вечер!
Дадох Дуфалак и всичко  е ок.Мисля пак един курс с Линекс да направя ,а пък като тръгне на градина не ми се мисли.Яде плодове,мляко  ,но явно трябва да му давам зор по рано,че като стане така спира и яденето .
За височина не знам,стърчи над връстниците си-кг твърдо 18.Боклуци не яде-с изключение на черен шоколад,брускети  и евентуално гумени бонбони .От малък върви по- напред с кг-но не е пълен-кокала му тежи и бузите LaughingЯвно защото яде всичко- с изключение на маслини и  пържени яйца.
За соковете съм се предала вече.Както казва баба му едно удоволствие има детето...
Бреййййййй такъв отчет му дръпнах Mr. Green
Люби ,дано се закрепи малката-аз в такива случаи давам Панадол по- малка доза.Чаках преди да отмине ,но  не ставаше.Иво кихне ли 3 пъти ,естествено без да му свети слънцето в очите -вече е втасал.
И аз обичам да се скитам,но с тези подаяния едва ли- и мъж нямам и шофьор нямам.Последно инвестирах в 10 кубика дърва ,които още ги няма.
За празниците сме на Севлиево-романтика -чушки и консерви Rolling Eyesно поне ще сменим панорамата.
Олях се  ppp

# 125
  • Варна.....

ААА, пиши, пиши.
Добре, че си ти та да ни разбуташ малко.
Ралче, не се притеснявай. Все пак гледай да не прекалява със сладкото и тестяното. Дано обича плодове и зеленчуци. Малка е още.
Преслав е около 16-17кг., вероятно 105-106 см. Не съм го мерила де.
Пфуу, Люби, ти не се находи това лято  bowuu
Аз пък противно на Тоби да ти кажа да не даваш нищо!

Ние никъде не отидохме. Това преместване на офис така ни издрънка, ама нищо здраве да е, ще ходим някой хубав ден.
Пъсела е с ден 1 на градина (е, на практика половин ден). Можеше и по- зле да е. Ще свиква. Дано стане преди аз да изперкам окончателно.

Всъщност с какво е заета Доника? И във фейса мярнах, че е бизи, ама може и да съм бляла като е казвала. Каквото и да е, дано е добър край!
Лорини, чакай де, рано ти е да раждаш!

# 126
  • София
Стана дума за лайна и ейме на Mr. Green На бързо, докато Гого мъти на плочките в банята. После си го и събира... Rolling Eyes
Доклад: Сутринта не искаше да излезе от нас. Като ме гушна пред градината и не ме пусна. Оставих го вътре, легна на земята. Казах на госпожата да не го закача и сам си е станал. Не е ял цял ден, не е пил вода, не е пишкла, но не се беше и напишкал. По мои сметки това състояние ще е още 2-3 дни. Заспал е късно и е станал късно Mr. Green Как е станал е застанал пред вратата да ме чака. Аз го заварих седнал на едно столче, гледаше един мотор и чак след 10 минути се усети, че съм там. Добрата новина е, че следобедната госпожа ни е позната, но тя ще е само временно Sad Много ми се иска да е за постоянно.
Днес е с нова логопедка - там бяха по-големите истерии - да не би да го оставя и там за дълго. Притеснил се е човека да не е на занималня...Цяла вечер сме скачени съдове и само гуу-да го гушкам.
Рали, Гого и той като Карина е поне 110 см, кила 18-20. Но колко да е като и с баща му сме яки българи Mr. Green
Люби, то личи, че сме от една овча порода. На мен мидай да пътувам, ама така сме се отаковали с разходи по къщата, че няма да ме огрее скоро Cry
Хриси каза, че си идвал на 6ти сеНтеНври. Тортата готова ли е? Ще бъде леко разочарован, тъй като играчки почти няма да има сред подаръците Mr. Green
Тоби, е круши, сливи не влияят ли на дискомфорта?
Таис, как мина днес при Пъси? А щот сме писали едновременно. Днес го давах и работна Пена - прах килими ooooh!

# 127
http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=8133&st=0
ето ви една статия за температурата и защо не трябва да се сваля... Peace

катерина е към метър и малко и към 15кг...това според мойте мерки, на лекарски такива не е ходила от две години и кусур...и май няма скоро да ходи...пуснах изследвания за глистите, няма...така че ще борим скърцането с хомеопатията...

аз пък да ви кажа не съм се предала с боклуците...сега коко като е на работа и сме при майка ми, та понеже не скитаме толкова колкото като с коко и почти не се сеща за сладолед, шоколад и прочие...

сокове не е опитвала и нямам намерение да опитва...има фрешове за тая работа...скъпи, не скъпи това е положението...само дето за чипс умира...

а пък нали уж аничка върви две седмици на пред и била едра, та разбрах че баща ми е роден 4300г та ето защо и аз явно ще раждам едри бебета...

днес ходих до ТК да говоря с доктора, при който мисля да раждам ако не ми станат нещата със Св.Лазар...
айде стига толкова от мен, че аничка почна да ме ръга в ребрата и да се опъна...

# 128
  • София
еХООООО.Добър вечер!
Тази вечер направо ще ми се пръсне главата.Май ми се спи.
Моника около 16-17 кг,но незнам сега колко см е .Днес катоя заведохме на градина беше лудница.Тя беше 37-мото дете което влезе в групата.Дорева ми се направо.ПОсле обаче са ги разделили на 2 групи по 22 деца.
Моя мъж вече 4 ти ден го боли бъбрек и така ме ядосва.Не иска да ходи на лекар.Казах му да прави каквото иска.Да е дете да го заведа.
Да ви се оплача на наш много близък приятел ,дъщеря му е изчезнала.Няма я една седмица вече.Пуснаха я за национално издирване и се оказа че е в Иран.как е стигнала там незнам.Дано се върне жива и здрава.
Лека вечер от мене

# 129
  • Ловеч
Мони ,натисни го да отиде на лекар-най-много една система да му пуснат,снимка и изследвания.То аз акъл давам,но и аз се ослушвах и отидох като направих криза,след това отказах да влизам в болница та до сега-3 месеца и половина.Иначе за болката Но -шпа ,спазмалгон.
Това с момичето направо ме разстрои,дано всичко мине добре.
Пенее -ти още малко от зор и плочки ще почнеш да редиш Wink
В групата на Ивко днес са били само 11-никой не плакал,всички идват от ясла PartyНай-вероятно той ще им  реве след 2 седмици hahaha
Лорини ,това с ръчкането в ребрата още го усещам Laughing даже и сега много обича да забива пети в корема ми.
Лека и мека че стана роман.

# 130
Ето ме бе не съм вече ангажирана, а отново СинГол... Mr. Green Тоби  Hug

Микеле си тръгна в събота. Сега сме си пак самички в Дупница. Ядем, спим и скитаме, общо взето това ни е ежедневието. Веселите моменти. празници и излизания минаха. Юбилей на баба правихме, страхотно беше с водещ, със филмче със снимки от живота и, бая сълзи се проляха, много хубаво... Абе всичко на 6 беше от украсата до музиката и т.н.
Фотосесия на Софито правихме, едно момиче от Варна, 20 лв си взима ( на мен не ми взе че сме приятелки, въпреки 4е аз исках и пове4е да и дам, защото наистина ги заслужава), но много съм доволна...
Взех си нова количка за Софито, много лека, лилава на Мони 65 лв. Sunglasses В Италия само чантата не мога да взема за тези пари. Та май май като си тръгвам новата ще си взема за Италия.
С Микеле тези дни се наскитахме като тинейджъри по баровете без деца. Това от 4 г. не ни се беше случвало. Rolling Eyes Хубаво си прекарахме. Хайде догодина пак. А как не ми се тръгваааааа... Embarassed
Общо взето това е новото около нас.
Връщам се да ви чета, че само за мен си пиша... Embarassed

# 131
  • Варна.....
Тоби? Що така?
Наде, и вие ли ще се връщате в Италия? Не искаше ли да оставате тук?
Дони, все пак си е напредък! Как мина ден две?
При нас- взеха го сутринта порядъчно разреван и пищящ. По телефона какво да ми кажат- поплака, но сега е спокоен. Върна се обаче щастлив и усмихнат. Да видим как ще е утре сутрин тръгването  Naughty

# 132
  • Ловеч
Кое от всичкото дето съм написала newsm78
 #Cussing outУж все си викам да не се ядосвам ,но тези изказвания с учителските заплати направо ме дразнят.
Като наближи 15 и всички  полудяват, а няй-мразя на откриване на учебната година да ми честитят #2gunfireПоздравления приемам на 30 юни.
Та накратко да ви светна за баровската ми заплата-основна 490 при трудов стаж 12 години(новопостъпил учител е с 450 !),чисто взимам 420.Днес предложих на шефа да ме вземе за чистачка на половин щат -с висше,компютърно грамотна с английски , а той hahaha
 Е натоварих темата ама .........ааааааа .Мина ми .
Лека ,мека и умната!

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 21:55 от tobito

# 133
# 134
  • Варна.....
Брейй, как само го каза!

Общи условия

Активация на акаунт