ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 965
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
newsm47
И на мен ми е едно депресарско и съм адски демотивирана... Ама не ме мислете - ще набия някой "клиент" и ще ми мине Sunglasses Отдавам го на сезона  Wink На всичкото отгоре отказах семинар на Златните за 4 дни - заради Делян естествено, щото някакси не си представям 4 дни без да го виждам, а така щях да отпусна нервата... Уф, нЕма пълно щастие... Уви  Whistling Сега ще се пия от мъка  bowuu
П.П.Нали знаете, че до навъшване на 4 години /май, де/ не могат да ни командироват без наше съгасие /на децата 4 години, не на нас  Joy/ Разбахте ме  Hug
Лека и  cheers

# 136
  • София
На мен ми се пие...За да не застрелям някой #2gunfireАко продължават в същия дух определено ще се пише жалба до Закрила на детето...и телевизия естествено Close

# 137
бубссс, добре дошла...одавна не се беше появявала...а да ти кажа, ако можех това лято да отида на море без катерина щях да го направя, дори и за 2-3дни...да ми липсва, да ми липсва, колко да ми липсва...после ще си наваксаме...ама звера не ще без мен бе...колко я изнудвах да отиде с баба си на морето, ама и така не ще...а пък скоро въобще не мгоа да си помисля за подобни неща...Simple Smile

Наде а ти какво, ще се връщаш в Италия ли, че и  аз не разбрах...

Дони, какво е  станало...в градината ли...пък на моя приятелка в детската градина, не на Железопътна, а другата са и казали, че не ги интересува, че детето е алергично, те няма да му осигурят друга храна и ще стои гладно... #2gunfire

# 138
Да не сте се затъжили за мен  Laughing

Тобито ме издаде, че се помотавам във Виена Wink Не че видях много от града. До момента само хотела и офиса  Rolling Eyes Заминаването ми стана толкова бързо.. В четвъртък разбрах, че в неделя летя, имах вече купен билет за самолет и резервиран хотел, без дори да бях подписала още труд. договор. Направо такова нещо не ми се беше случвало на предишна работа. И всички колеги са едни дружелюбни (и това е новост за мен след предишната работа  Crazy )... Още свиквам със слушането на английска реч по цял ден (по-добре от немската  Mr. Green ).  Надявам се уикенда да поразгледам града, за да не е само работа  Grinning

И кой каза наздраве? Изпробвам виенската бира 2-3 вечери поред  Mr. Green

# 139
  • Варна.....
Какви 2-3 дена без деца.
Аз за няколко часа си мечтая (ако изключим времето на работа).
Ей така, да изляза с приятелка да клюкарствам, по магазини да се по шляя без да преследвам дете.....
Лорини, това е отвратително!
Дони, кажи си де!
Кокос, шницел да хапнеш  bowuu

# 140
  • Варна
Добро утро, момичета!

Елия е 16-17кг, на около метър. Дребна е в сравнение с др. деца отДГ, но и тя е най-малката. И като казах ДГ - не мога да повярвам какво казва Лорини - ами да поиска да и откажат в писмен вид и тогава да ги направи на нищо пред ХЕИ или РИОКОЗ.

Ели от три дена не мога да я накарам да влезе в ДГ - голям зор. А не е имала един ден адаптация и не е плакала/което ми напомня да питам какво стана с Елена и Марти?/. Ама днес съм страшно заета и няма как да е с мен, а и след това 4 дена ще сме заедно! Напоследък е станала толкова своенравна, само няма, не искам и никога, чувам Laughing

За заплати и несправедливости не ми говорете...

Отивам да будя звяра, да се мием и обличаме и на ДГ, че съм на гинеколог от 9 Close

# 141
  • София
Благодаря, момичета, че споделихте Hug. Определено й ограничавам боклуците, даже ако зависи от мен, изобщо няма да й давам, но като е при баба си, не мога постоянно да зная какво й дава, въпреки че говоря постоянно. Радва ме, че обича много салати, а и от манджите си яде- супи, готвено.
Сега чакам мъжа ми да се прибере от командировка /как не исках пак да оставам да спя сама, ама нямаше начин Tired/ и за почвините дни ще ходим при нея, ще дойдат и моите родители. Тя ще е много щастлива Grinning. Ще я водим на Троянския манастир, да й правят причастие, за здраве, преди тръгването на градина. Искрено се надявам, че няма да започне да боледува много и че ще се адаптира лесно и няма да има много писъци и ревове Praynig.
Иначе за оставянето- аз вече споделих, че от миналата година, летните месеци, през делничните дни , ЙоЙо я оставям при баба й на село, много се чудих и маех дали така е по добре, сега вече си мисля, че май да. Да, липсва ми, на моменти даже ме боли, но за нея там е по добре, много чист въздух и спокойствие. А и като се видим, си наваксваме, тя е много добричка и определено повече иска да е с мен Heart Eyes. А и все пак това е за малък период от време, после пак ще си е тук.
Тайс- аз не пиша често, ама пък чета и запомням и предпочитам в един пост да кажа каквото имам да казвам, вместо да пиша по няколко поста Mr. Green. Надявам се Преслав да не плаче вече в градината Hug
Мони- това с детенцето на вашите приятели е ужасно, изтръпвам само като си помисля Sad.
Тоби- и майка ми е учителка, та положението ми е ясно Tired. То не че и аз взимам кой знае колко голяма заплата, но при вас наистина си е подигравка, а все пак вие сте се посветили чрез професията си на децата Crossing Arms.
Кокосче- много се радвам за теб, пийни една бира и от мен Hug
Дони- какво е станало? Иначе, и аз като Тайс, мисля, че от това, което споделяш, при Гого има напредък Hug.
Лорини- малко е останало, стискам палци да доизкараш леко до края и после всичко да мине така Praynig Това, което споделяш за приятелката ти наистина е върха просто. Как така ще държат гладно детето ooooh! Радвам се, че при Катерина изследванията са добре. А относон едрите бебета- ЙоЙо се роди 4100, имах само малко епизиотомия, 5 шева, мога да кажа, че сравнително лесно се възтанових, така че няма страшно Mr. Green.
Наде, нямаше ли да оставате тук?
Мим- успех с прегледа!

# 142
  • София
Добрютру, набързо с кафето, че съм се разработила и докато не ме е пуснало hahaha
Ами бясна бях, защото нашето "чудовище" вчера цял ден е бил под лупата на директорката. Като отидох да го взема бяха оплаквания 15 минути. Тичал, скачал, викал, не искал да спи.(Предния ден беше на смяна наша позната, която каза, че е много кротък и имаше 2 деца, които не се спряха) Опитал се да я охапе?!? Слушах я, но на това не издържах, защото той не е агресивен. И в момента, вкойто обясняваше, че другите родители ще протестират, ако децата им придобиели неговите навици видиш ли влиза майката на негова приятелка и го помилва. Той я погледна и и се усмихна. В нас ме обвиниха, че се държала така, защото съм се заяла сигурно нещо с нея. А аз поне да бях да му се невиди. Говорих с психоложката, която я познава и каза, че ако продължава и през следващите дни в този дух да я уведомя, че ще подам жалба в Закрила на детето за дискриминация. Понеже съм афектирана, днес го заведе баба му...да не се ядосвам допълнително...
Лорини, тъжната истина е, че навсякъде говорят за интеграция и грижа ЗА детето, но на много малко места се спазва. Не е само там така положението с храната, за съжаление Sad
Много искам да ида някъде без деца...Ама много, но няма да ме огрее Sad Мъж ми е затрупан с работа и сега като е топло и се киснем на басейна не ми тежи чак толкова, но като застудее...
Рали, весело изкарване на Троянския манастир.
Марти на Елена е още ваканция. Поръчах и да се разпише, че се изгуби съвсем. Стягат се градината и те Simple Smile
Таис, как беше Ден 2?
Кокоооос, зле ти е усещам и само ще те мисля тия дни. Врътни се заради мен веднъж на Виенското колОло...Пък аз ще се чувствам щастлива. Да цитирам една позната:
Цитат
Няма да отида тази година в Кипър. През миналата не отидох в Маями, през по-миналата - в Таити. Следващата година не зная къде няма да отида... Simple Smile))
Мацки ставам, че детската мен чака. Всички килими са изпрани, останаха прозорците, че и торта с Бен 10 трябва да се залавям ooooh!

# 143
Ами апартамент най вероятно ще вземем, но за оставане за сега не може да се говори. Мен ако питаш така мога да си седя цял живот,  Mr. Green но бъдеще тук няма или поне не такова, което има навън. В началото всичко е на 6, всичко ново, забави, много хубаво само да имаш пари от чужбина. Mr. Green После обаче всичко става скучно като в Италия, дори и повече. Разбрах между другото че и за работа още не съм готова. Mr. Green Бъдещето ще покаже, млади сме има време за всичко, а и аз не харесвам да планирам бъдещето, каквото дойде това. Peace Мани другото, но на Микеле му предлагат контракт до май в Бруксел, та нищо чудно от другия месец Крис да трябва да говори на френски в ДГ. Апартамент осигурен, ДГ за Крис, здравни осигуровки, абе всичко, та може и натам да ни повее вятъра. Peace

# 144
Хеллоу!
Минавам да почерпя, че си имам именниче днес- Изабелов ден

Снимка неще да се качи, така че..... beer beer3 Wine Glass cheers Misc Baby Bottle

# 145
  • Русе
Ради, да ви е жива и здрава! От мен наздраве с Грозданка Венцьова реколта 2011.  Wink
Баси, днес се разбих от работа като за последен ден и после се разбих у нас от единье и пийнье.
Бубе, мен за това ли шефката не ще да ме командирова?  Wink Убихме се да си правим устата с колежките, ама не та не.  #Cussing out
Кокос, браво! Дано все така да ти е кеф на работа.
Дони, нямам думи! Дано да те огрее за този програма. Изглежда много добре, това че занимават децата с разни творчески неща. Винаги съм смятала, че човек с професия възпитател/ учител трябва да има преди всичко призвание.
Рали, успешно адаптиране на Йоанчето.  Hug
Утре сме си двечките с Каринка, ще си грасим багаж, ще пием кафе, ще гледаме деЦко -идилия.

# 146
Стягам багажа и дим да ме няма.

Като се върна, тогава ще си поговорим  bowuu.

# 147
  • Русе
Аз го стегнах. Остана за утре козметиката. Вие накъде?

# 148
  • Ловеч
Аз съм в Севлиево-романтиката е пълна -чушките опечени ,обелени и вече се варят.
Проклетият камък видя зор и днес излезе bowuu

# 149
  • София
За здравето на Бате Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт