ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Да се хваля, ами като ме мързи  Mr. Green Не знам и какво да пиша Simple Smile

Вчера излизахме с колегите, по пенсионерси се прибрахме преди полунощ  Laughing Забавно беше, но много кратко. Друг път трябва да не е понеделник. Иначе 4 работни дни се изкарват тежко  Mr. Green

Виктор ни врънка да ходи на зелено училище - 5 дни в Банско, отел 4 звезди. Ще видим дали ще иде. Както е свикнал да взема решенията за живота си сам, като нищо да иде  hahaha Ще каже амо "Давайте парите."  Grinning

Коледата е толкова далеч. Виктор сигурно пак ще си избира сам подаръка. Чкам до последно, за да не смени 100 пъти желанието. Много сме либерални май, много сме му дали свобода на действие и решение.

Дори за покупка на жилище го питаме той какво мисли. Разчитам, че неговият усет е по-добър от нашия  Wink И ние сме на този етап - оглеждаме се за имот. Ще се хваля, когато има с какво да се хваля. Засега плюйте по 2 пъти, да не ни е уруки  hahaha

Прочетох ви, позабавлявах се. Тука вярно сме като "Искрено и лично" или "да споделяме в групата на полуанонимните".  Joy Луда работа, ама олеква  Laughing

Хайде и умната  Wink

# 646
  • Ловеч

Прочетох ви, позабавлявах се. Тука вярно сме като "Искрено и лично" или "да споделяме в групата на полуанонимните".  Joy Луда работа, ама олеква  Laughing

Баш!А сега дай 30лв hahahaКолко пари сме спестили за тези 4 години.
Кокос -то само хубави неща около вас.Браво ,че Вики има собствено мнение -според някои особи около мен, много слушам  детето си  и се съобразявам с него newsm78.Че то ако не е така,както ме е налегнал зимен мързел все в къщи ще си стоим LaughingСтискам палци и плювам колкото пъти искаш Wink

# 647
  • Варна.....
Радост, а Пърси Джаксън прочете ли?

Гледах филма. Много ми хареса! Дори не знаех за книгата.
Ей чи сти значи Flutter
Книги Радост, Книги! 5 броя гръцка митология и после 3 до момента (на български) гръцка и Древен Рим.
Ели, то ти така като се оправдаваш....
А Хиляда сияйни слънца и Хвърчилата са книгите, от които само споменът е достатъчен, за да ме разтрепери! Изключителни! Ако ти е интересна тематиката потърси и Кабулският книжар! и  Сто и един дни на Осне Сайерсдат. Също много силни книги.
Дони, чудесен е Гого. Да си вземете един конЪ у двора.... или поне пони???
Кокос, много демократично бе....... Аз съм направо Хитлер и Мусолини едновременно, а може би и Сталин (т.е. 3 в 1) , в сравнение с теб  hahaha
Похвалих ли се, че днес бях на взгляда  с учителите на Алекс.
А Преслав сутринта имали тема на разговор- "биенето, ритането, бягането и блъскането, ама ставаше въпрос за мен, Иво и Атанас...."
Май е по- добре да си лягам, че да не си припомням денят в подробности  Mr. Green

# 648
  • София
Наздраве ли чух Rolling Eyes
Кокос, то ние щот има какво съществено да споделяме, ама лаф да става, а и зяпачите да има какво да четат Mr. Green Стискам палци за нова къща, пък...пусни го Вики на зелено училище. Аз има ли пари - пускам. Ето, Хриси с парите от РД ще иде на ски училище. С Коледните - на зелено.
Таис, и как мина сглядата? Ти пък кон - Хриси беше скромен в мечтите си - искал баща му да има конна база hahaha
Тоби,  Hug то мойто си е мазохизъм. В аутистичната тема и в темата за трудно проговаряне майките , малки изключения не пишат и четат в отчетните, че се депресират...Но такъв е живота. Както казва Мартин - явно ни е писано да минем през това изпитание. Гледам да не се давам, но не винаги се получава. На Ико манията с влакове отмина ли?
Ели, мезе мезе, ама хубаво мезе бе Hug Те по вашия край са все специалитети Wink
Как ми се чете някоя хубава книга. Сега съм затрупана само с "обучителни". Могат да ми дадат накрая само втора специалност hahaha
Нещо почнах да чакам съботата с нетърпение Blush

# 649
и аз тук:) Чета ви, ама нямам какво ново да разкажа!
Ралче, много се радвам за апартамента. Обзавеждането е най-сладката част, предстоят ви много хубави моменти!
Дони, Гого е много сладък, а на коня изглежда щастлив и доволен!
Таис, и на мен ми се струва,че съм и ще бъда от майките диктаторки и ще искам да ги контролирам докато мога:)) Аз например сигурно в 7 клас ще имам доверие на Андрей да го пратя САМ на зелено училище без мен. Той не може да се пази, постоянно е ударен, със синина, с подутина, я крак, я ръка, най-отнася челото....отделно е толкова своенравен, хич не чува..нямам му доверие, че би се справил сам.
По този повод, отивам да го вземам от градина миналата седмица и гледам децата беснеят на двора. Госпожата му подвиква " Андрей, отиди да си донесеш пижамата" (беше петък) и той хич не я отразява. Тя вика, гони го, чак се притесни пред нас, той не я отразява играе си човека... аз се засрамих и я питам " слуша ли ви", а тя " ооооох, много е палав!!!!!Но поне е винаги в час:))) Когато задам въпрос винаги ми отговаря и така знам, че все пак ме слуша! Каза, че винаги отговарял, понякога само той, даже тя им казвала, само Андрей ли ме слуша.
Каза, че си личало, че е по-голям от останалите, защото учели 2 месеца някакво стихотворение и само той го научил.
По този повод я питах за моята дилема дали трябва родените януари да вървят с набора си и да са почти година по-големи от останалите, съответно да знаят повече от останалите и да могат по-добре да се справят (при децата нали всеки месец е от значение) или да го преместя с 2008 набор, за да е най-малък и да има стимул да ги догонва. И двете имат плюсове и минуси и още не съм го измислила....аз лично съм януари и винаги съм вървяла с предния набор, като никога не се е усещало, че съм била по-малка."

# 650
  • София
babyblue  Моника сега е с набор 2008.За в момента няма никаква разлика.Даже я похвалиха че като свърши с нейната тетрадка помагала и на другите деца.
Днес ужасно студено ми се струва.Ние чакаме да ни станат документите за парното в блока.Дано станат по скоро.В къщи се топлиме с климатик,ама друго си е с парно.
Лек ден на всички

# 651
Аз май мога да говоря с директорката да прескочим 2 група, понеже 1 група не ни разрешиха да прескочим. Системата била такава във Варна, не ми разрешиха да го пусна с 2008.
Другият вариант е да го отпиша от детска градина на 5.30 и да започне предучилищна в училище.

# 652
  • София
Аз май мога да говоря с директорката да прескочим 2 група, понеже 1 група не ни разрешиха да прескочим. Системата била такава във Варна, не ми разрешиха да го пусна с 2008.
Другият вариант е да го отпиша от детска градина на 5.30 и да започне предучилищна в училище.
В градината на Хриси прескачат 3та група Wink

# 653
  • София
Благодаря за това, че споделяте моята радост Hug Аз също се чувствам добре при вас, от момента, в който разбрах, че съм бременна и настъпи нов етап за мен, та досега- споделям тук и то не само относно Йоанна, а и за всичко останало в живота ми и отдавна вече ви чувствам близки Heart Eyes. Нещо се разчуствах..., ама така де, казвам си истината Hug. И всичко, което сте споделяли тук, аз съм се вълнувала, заедно с вас Hug.
Днес подписваме предварителният договор Praynig Grinning и след това мъжът ми подава документите за кредита, евентуално другата седмица /надяваме се, че с одобрението няма да има проблем Praynig/ да преведем първите 10 процента от сумата,а след 1 декември и останалите и да сключваме окончателната сделка.
Сега с кеф гледам обзавеждане и идеи за кухни, бани и стаи- чувството, което изпитвам е невероятно! Party
Иначе и при нас януари месец е с празници- РД на майка ми /01 януари/, мъжа ми /10 януари/, Йоанка /23/, свекърва ми /19/, а и тогава и Йоанка има и имен ден Heart Eyes Mr. Green. Добре, че поне аз съм май месец Whistling.
Иначе за подаръци се размислих и аз, най-вече за госпожицата, аз не искам, моя се случи вече Heart Eyes. Ще ги видя тези бонбонени къщи, а сега като се замислих, нея като я питам, тя казва, че иска барабан Crazy.

# 654
Радост, а Пърси Джаксън прочете ли?

Гледах филма. Много ми хареса! Дори не знаех за книгата.
Ей чи сти значи Flutter
Книги Радост, Книги! 5 броя гръцка митология и после 3 до момента (на български) гръцка и Древен Рим.
Ели, то ти така като се оправдаваш....
А Хиляда сияйни слънца и Хвърчилата са книгите, от които само споменът е достатъчен, за да ме разтрепери! Изключителни! Ако ти е интересна тематиката потърси и Кабулският книжар! и  Сто и един дни на Осне Сайерсдат. Също много силни книги.

Ей сега го гугълнах Пърси Джаксън. Яко! Да разнообразя малко суровата митология Grinning Голямо мерси, Тайс, за това полезно инфо Hug
И  Хосейни ми звучи като интересен автор. Сега ще видя кой да натоваря с честта да ми ги прати Laughing
Трябва по-често да си говорим за книги!
А има и учебници....на последния модул съм Laughing

Дони Hug

Бела се излюпи в седем и сега обикаля около мен, сладурчи се и се прозява.

И аз се правя на строга. Анджелика вече си събира играчките, сгъва дрехи и прибира моливи. Трябва да е на кеф за тази цел, но пак е нещо.

# 655
  • Ловеч
Въпреки ,че отвън ме чакат много дърва седнах да драсна нещо Laughing
Ивко, миналата година беше с набор 2008-групата обаче ,не беше много читава  и госпожите също.За това тази година е с набора си,доволна съм с малки изключения за които съм споменавала.Вече всичко е ок ,всеки ден се прибира с нещо направено в градината.
Дони -любовта към влаковете продължава ,но у нас сме като Централна гара вече hahaha
Хайде отивам на дървен фитнес,после ако съм все  още жива ще надникна пак тук ooooh!

# 656
  • София

Дони -любовта към влаковете продължава ,но у нас сме като Централна гара вече hahaha
Хайде отивам на дървен фитнес,после ако съм все  още жива ще надникна пак тук ooooh!

hahaha Аз след работа съм на рожден ден, но като се прибера и мен ме чака фитнеса Confused

# 657
Абе я ме светнете - кога трябваше да пишем писма до дядо ни Коледа? От ония, дето ти връщат отговор Simple Smile

И вкъщи сме затрупани с влакове, трактори и колички разни....  ooooh!

# 658
Такаа, съжалявам, че пак се намесвам с темата за болестите, но искам съвет.
Андрей 2 дена има едно мнооого нежно розовеникаво ситно обривче на глезените на краката, сърбеше го 1 ден и после спря. Днес обаче видях, че има едни едри пъпки по дупето.
А вечерта преди да излезе обрива по крака първия път вдигна ниска температура. дали е шарка ?Утре ще го заведа на лекар, но нашата педи е чак следобед. Трябва да преценявам става ли за градина или да го спирам пак (ходил е само 3 дена за 2 седмици).

# 659
  • Русе
Звучи като шарка. По принцип се говори, че първите пъпки са по корема, но на Карина бяха в косата. Индивидуално е. В момента има вълна на Варицела. Леко да я изкарате, ако е това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт