ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Мим, да се оправя Ели! И ти, де, както и всички болни.  Hug
Моето днес е с майка ми. Аз на работа - отивам да пия кафе. Тук е отвратителен ветрилник.

# 631
  • София

Ще е активен само известно време Simple Smile

# 632
  • София
Мим  бързо да се оправяте.Мони и тя кашля май четвърта седмица.Сега отхрачва  едни ужасни храчки.Май пак ще я водя на лекар.От днес и давам герисан.С баща и също ще пиеме.Малко е раничко,но започнахте ли да мислите вече за коледни подаръци?Тази година съм решила от нас да е шейна.За др още не съм измислила.
Лек ден на всички

# 633
Добро утро, момичета!

От три дни се каня да пиша и тъкмо почна някой ми нарушава концентрацията Laughing

Дони, ама бива ли да е толкава сладък малкия ездач. Много хубаво занимание за цялото семейство.
А защо казваш, че разговорите с психолога не са интересни в темата. На мен лично ми е много интересно как върви напредъка на Гого, а и освен това въпросът генерално ме интересува

Мони, как така рано! Аз съм готова с коледните подаръци за Анджи и Бела Laughing За Мишо е избран, само трябва да го взема, а за близките в БГ половината са готови, другите са намислени. Остават ми сестра ми и няколко близки дечица тук, но и те са избрани Heart Eyes Само сестра ми ми е трудна, понеже наскоро прекрати няколко-годишна връзка, съответно е в депресия и искам да й взема нещо, което до някаква степен да я накара да се почувства по-добре.
В Неделя взехме на Анджи и за рождения ден- кукла Рапунцел с аксесоари и чантичка с Рапунцел. Ще се спука от кеф, понеже ги гледа в Дисни магазина от месеци и им се точи. Казах ли, че ще има и торта с Рапунцел. Моа ще има честа да е сладкарят Wink

Мим, оздравявайте Hug Мони, и вие! И ние трите сме сополиви. Аз се блъскам с парацетамол, иначе ще ми се пръсне главата, но какво да се прави, такъв е сезонът.

И да не забравя- Ели!!! Бяло вино в ютията hahaha Ти на коя чаша беше Heart Eyes Hug

# 634
  • София
Подаръци на Хриси е избран - тротинетка с 2 гуми (имаше с 4 и 3, но му омаляха)Отделно, че в списъка влизат около 80%от всички рекламирани играчки Mr. Green...Гого е тежък случай - не че е използвал миналогодишните още. Но тия дни преоткри подаракът от първата си коледа hahaha Така че има надежда след 2-3 години и тия да бъдат употребени Simple Smile Свеки си е поръчала какво иска да и вземем с зълва ми - конвекторна фурна. Мартин винаги ми е хипер труден. Нашите каквото и да им взема ще харесат - не са капризни. Не съм мислила още, но ще трябва да свърша и тази работа ooooh!
Ели, това за виното в ютията съм го пропуснала, ама бива ли такова светотатство Shocked Като вица за пияницата, който носел бутилка с червено вино, паднал, счупил, но почнал да се моли - дано е кръв, дано е кръв Joy
Ради, Рапунцел си е висока летва - успех. Гоговата торта също е почти решена. Да ви изненадам ли - КОН hahaha

# 635
  • София
Моника пък си сменя желанието за торта всеки ден ........

# 636
  • София
Благодаря, момичета Hug Сега остава само да се финализира сделката Praynig и после се хвърляме в шоуто, наречено обзавеждане и ремонт на апартамент, ще видя къде ще му излезе краят- сумата, с която ще разполагаме ще е строго ограничена и ще е от кредита /ние няма да го теглим за цялата сума за жилището, а само да си покрием разликата в цената и за ремонтни дейности/, но въпреки това ще трябва да се вместим в нея, защото нещо встрани няма да има как да си позволим, достатъчно ще ни дойде самата вноска по кредита всеки месец Rolling Eyes Thinking. Просто това е, което можем в момента да си позволим като доходи и разходи. Бих искала да можем повече, ама не може Tired. Надявам се да успеем в начинанието обаче, от кога си мечтая за това, вие знаете, досега не сме живели сами Praynig. Абе, вече съм убедена, че чудеса се случват в този живот, даже и на простосмъртните хорица като нас с мъжа ми Mr. Green, преди не съм се и осмелявала да мечтая за собствен дом, но ето, че сега е на път да се превърне в реалност Heart Eyes
Мим- съжалявам, че се е стигнало до АБ, да оздравява бързо Елия Hug
Дони- прекрасен е Гого, и аз мисля като Радост, пиши за него повече Hug
Ради- браво за Рапунцел Heart Eyes
Мони- и моето откашляше многоо дълго време след хремата секрети, накрая личната й изписа един отхрачващ сироп- Ердомед, пи го една седмица и накрая спря да кашля. Сега си  вкъщи, но от другата седмица я пускам пак на градина, да видим този път колко ще изкара здрава Tired.
Аз пък още не съм мислила за подаръци, нали Йоето е чак след празниците, та за мен има време Mr. Green

# 637
Ама съм и аз......Ралче, голямо честито!!! Много се радвам за вас! Колкото и да е трудно, удовлетворението да сте си в собствено жилище, припокрива всичко остачнало.

Дони, тортата ще е голяма, с покритие от захарно тесто и ще направя разни цветя, пеперудки и патенца отгоре, но Рапунцел най-вероятно ще е готова пластмасова фигурка. Освен ако не ме тресне вдъхновението.

А за Коледа- след дълго умуване редно ли е децата да се лъжат, че има дядо Коледа, реших, че е същото като да им разказваш вълшебни приказки. И сега Анджи се мъчи да слуша, а мама и тати ще му пишат писмо, да му кажат какво добро момиче е тя и че си е харесала на плей ду машината за бонбонии Wink.
А на 24 Декември ще оставим за дедото сладки и мляко под елхата и се надяваме сутринта да намерим подаръци. А мама му поръча и детска книга за древногръцките богове, както и двд с анимацията на Дисни Херкулес. Споменавала ли съм ви, че от малка съм луда по Старогръцката митология. И по другите митове, но гръцките са ми любими. И реших, че на Анджи и е време да се запознае с тях. Като дете ги намирах за интересни като приказки, но по късно установих, че са в основата на повечето изкуства и научни дисциплини и познаването им винаги ми е било много полезно по училища и университети.

# 638
  • Варна.....
Радост, а Пърси Джаксън прочете ли?

# 639
  • Русе
Дони, изгледах клипчето мютнато, че съм в офиса, но пак си личи колко е щастлив. Heart Eyes
Моето изцепи, че иска торта с Колите.  Crazy
За Коледа иска мозайка и розово куче. Тази година реших да не купуваме скъпи играчки, защото така или иначе радостта е 3 дни. Пък и декември и януари са особено финансово натоварени за нашето семейство - освен празниците имаме и 3 рождени и 3 именни дни. На нас си обикновено купуваме общ подарък - мин.година беше кафе машина. На бабите и дядовците - календари с внучката.  Laughing

# 640

Гледах филма. Много ми хареса! Дори не знаех за книгата.

# 641
  • София

Гледах филма. Много ми хареса! Дори не знаех за книгата.
Ей чи сти значи Flutter

# 642
Ели, това за виното в ютията съм го пропуснала, ама бива ли такова светотатство Shocked Като вица за пияницата, който носел бутилка с червено вино, паднал, счупил, но почнал да се моли - дано е кръв, дано е кръв Joy
И да не забравя- Ели!!! Бяло вино в ютията hahaha Ти на коя чаша беше Heart Eyes Hug

Ееее, пък нищо повече няма да ви казвам, а ма ха и фръц  Crossing Arms Mr. Green Веднъж и аз да споделя битово-спиртните ми изпълнения и вие ме вземахте за мезе  Crossing Arms.  Mr. Green И освен това четете избирателно, нали поясних как стана номера, ама на никой не съм казала, само на вас, щото после върви обяснявай, че ти е била първата чаша, гледала си адски интересен документален филм и пр.

Ралиии, много се радвам за вас. Честито, знам колко мечтаеше за този дом, и виждаш ли, че когато имаш вяра, мечтите се сбъдват. сега предстои най-готината, но е леко изнервяща част - с ремонт, обзавеждане, но пък накрая като видиш резултата, ще си толкова щастлива и удовлетворена  Hug

Ей, много болни бе, бързо озравядане на Елия, Мони, Карито вече дано се е оправила, английските принцеси и те  Hug

Дони, супер сладък е Гоги на коня, невероятна симбиоза има между тях, толкова е миличък и щастлив. Душица сладка  Heart Eyes

Гледам подаръци коментирате - нищо не съм купувала, даже нямам и ясна идея на кой какво ще подаряваме. Александрина вече е избрала сладкарската къща на Play Dou, къщичка-палатка, която идея си нямам къде ще сложим в къщи, а за Ники пак тя е избрала самолет от тези летящите, с дистанционно. Вие представяте ли си да им поверя на двамата такова чудо какво ще се случи с апартамента  Thinking. И на нас декември-януари ни е много финансово напрегнат  Mr. Green период, 2-та рождени дни на децата, на майка ми, имен ден на Ники и на дядо Ники, Коледа, Нова година, ама живи и здрави, ще си изпразнуваме, няма как  Mr. Green

Вчера докато малката беше на балет, реших да се помотая по магазините, беше 17 градуса в Свищов, 17,30 часа. Влязох в една книжарница и там си останах. Взех си на Халед Хосейни " Хиляди сияйни слънца", като я прочета ще ви кажа отзиви, но след Ловецът на хвърчила съм убедена, че е поредната запомняща се книга.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 16:59 от elli_g

# 643
  • София
И аз се присъединявам към натоварените декември и януари.
На 22 декември е мъжа ми
24 декември етърва ми
25 Декември мъжа ми и дядо му имат имен ден
27 декември свекър ми е именник
Нова година
Януари месец имат рожден ден няколко деца от блока,Моника,няколко роднини
Ужасссссссссссс просто.Ама поне има хубави поводи за празнуване

# 644
  • Ловеч
Наздраве !Време е да започнем да тренираме с наздравици ,защото всенародните празници чукат на вратата Naughty
Дони -продължавай да ни пишеш за Гого- радвам се на всяко ново нещо което е казал или направил.
Възхищавам се на това ,че продължаваш да бъдеш тук с нас - не всеки на твое място  би издържал да чете как се оплакваме от дребни   житейски  проблеми. Hug Hug Hug
За Коледа съм все още пас.Нито детето казва какво иска,нито аз имам идея.За големите -ще  си купим нещо за вкъщи  и това е.РД -пак е пълна мъгла.Иначе и ние у дома имаме 2бр рожденнички през декември ,Ивко -януари ,баща му февруари -добре ,че аз съм родена  през май защото накрая ще се гръмна Mr. Green
Ралче ,не се притеснявай за обзавеждането - дом се гради цял живот.Майка ми все още разказва с романтична нотка , как са се нанесли в апартамента и вечеряли върху една тенекия от сирене,защото нямали маса.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 21:18 от tobito

Общи условия

Активация на акаунт