Моето днес е с майка ми. Аз на работа - отивам да пия кафе. Тук е отвратителен ветрилник.
Само сестра ми ми е трудна, понеже наскоро прекрати няколко-годишна връзка, съответно е в депресия и искам да й взема нещо, което до някаква степен да я накара да се почувства по-добре. 
Мони, и вие! И ние трите сме сополиви. Аз се блъскам с парацетамол, иначе ще ми се пръсне главата, но какво да се прави, такъв е сезонът.
Ти на коя чаша беше
Така че има надежда след 2-3 години и тия да бъдат употребени
Свеки си е поръчала какво иска да и вземем с зълва ми - конвекторна фурна. Мартин винаги ми е хипер труден. Нашите каквото и да им взема ще харесат - не са капризни. Не съм мислила още, но ще трябва да свърша и тази работа 

Сега остава само да се финализира сделката
и после се хвърляме в шоуто, наречено обзавеждане и ремонт на апартамент, ще видя къде ще му излезе краят- сумата, с която ще разполагаме ще е строго ограничена и ще е от кредита /ние няма да го теглим за цялата сума за жилището, а само да си покрием разликата в цената и за ремонтни дейности/, но въпреки това ще трябва да се вместим в нея, защото нещо встрани няма да има как да си позволим, достатъчно ще ни дойде самата вноска по кредита всеки месец
. Просто това е, което можем в момента да си позволим като доходи и разходи. Бих искала да можем повече, ама не може
. Надявам се да успеем в начинанието обаче, от кога си мечтая за това, вие знаете, досега не сме живели сами
. Абе, вече съм убедена, че чудеса се случват в този живот, даже и на простосмъртните хорица като нас с мъжа ми 

.
. 

Ти на коя чаша беше

. 

. И на нас декември-януари ни е много финансово напрегнат