И се чудя що си ми толкоз позната!!!

Ланг -Честито!
Кокос, вземи се похвали нещо.
Нали рекох ,че тигъра е ок-да ама не -като го къпах видях ,че е изринат по гърба и корема.
Вариант А-шарка ,вариант Б -не е шарка
Извод :Хората без деца направо скучаят

Мим и Ивко не спа днес и в 19 почна да скърца ,че е гладен и уморен,щях да го подстригвам ,но го отложих-иначе му спретнах сладурска пелерина за подстригване от счупеният чадър на баба му

Дони -кво ти каза психолога ???Май и аз имам нужда.Имам приятелка Психолог-освен да я поканя на кафе да ми хвърли едно око и да каже на къде отиват нещата

Що ли получавам някакъв месечен хороскоп на имейла?-взех че го прочетох.От 8 до 26 ноември Меркурий е ретрограден
Мисля да го спомена на шефа ми и да не иска от мен чудеса през идващият месец Хайде ,че прекалих-лека и умната

Довечера не знам как ще устискам, щото като ме погледне с ония големи, тъжни очи "Мамо, какво си купил?"
Ама ще държа, че трябва да има ред в кочината - на главата са ми се качили вече
Най- интересното е, че вчера си прибираше играчките, да видим до кога ще се задържи тази положителна тенденция.
Само като му чуя гласа и подивявам
Бе забавляваха се 4-5 дечица. Ние с една приятелка се размазахме на една пейка. После в нашия парк Хриси кара колело, Гого тича. Вчерата в 10.30 спяха. Вчера на езда. На 2 котки им рагониха фамилията. едната беше подложена на обяздване, поради заетост на коня
. Съгласи се строителя да ни направи отстъпка от 3 хиляди евро /от 66 на 63/, но в договора за покупко-продажба да пише, че се сключва сделката по данъчна оценка на имота, а не на продажбена цена, т.е. за 75 хиляди лева. Питах нашият брокер, каза, че това не представлява за нас проблем и всичко ще си е наред с документите. Тук може би следва да питам някой, който разбира, Тайс, ти май беше адвокат, така ли е, проблем ли е това, че ние ще платин 63 хиляди евро, а ще пише, че сделката с сключва на данъчна оценка 75 хиляди лева, ако можеш да помогнеш, ще се радвам 
Ниски лихви, дълго ползване...и пълен с деца