ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 912
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Ловеч
Абе ти ли беше????????????????? Ох, боже, много съм зле!  ooooh! Blush И се чудя що си ми толкоз позната!!!  hahaha Rolling Eyes Ама що не се обади, че си ти бе, жена, гледай къв резил сега  Mr. Green
Аааа простено ти е -кърмачка си все пак WinkLaughing
Ланг -Честито!
Кокос, вземи се похвали нещо.
Нали рекох ,че тигъра е ок-да ама не -като го къпах видях ,че е изринат по гърба и корема.
Вариант А-шарка ,вариант Б -не е шарка Mr. Green
Извод :Хората без деца направо скучаят hahaha
Мим и Ивко не спа днес  и в 19 почна да скърца ,че е гладен и уморен,щях да го подстригвам ,но го отложих-иначе му спретнах сладурска пелерина за подстригване от счупеният чадър на баба му bowuu
Дони -кво ти каза психолога ???Май и аз имам нужда.Имам приятелка Психолог-освен да я поканя на кафе да ми хвърли едно око и да каже на къде отиват нещата Whistling
Що ли получавам някакъв месечен хороскоп на имейла?-взех  че го прочетох.От 8 до 26 ноември Меркурий е ретрограден  ooooh! Мисля да го спомена на шефа ми и да не иска от мен чудеса през идващият месец Mr. Green
Хайде ,че прекалих-лека и умната  newsm24

# 616
  • Варна.....
Само Скубита и Ну Погоди!
E, това Скуби Ду ме подлудява....., зная ги наизуст сериите...... всяка сутрин гледа 1 серия два пъти, а ако има време и 3 пъти  ooooh!
Но, пък мога да се облека на спокойствие  Mr. Green
И НВ (Негово Височество) чупи. Но, аз пък здраво хвърлям счупени играчки и тъй като спрях и да купувам,се балансира количеството на играчките у дома. Идва Коледа, обаче.
Виж, навсякъде е написал буквата си,включително с коректора ми на плочките в банята. Но тъй като така и така идва бреме за боядисване (Милен сега не мога да го накарам нищо да направи), съм прежалила стените! Не и опитите му да ми съсипе красивите тапети, обаче.
Бубе, как е наказаният?
Тоби, ай честито!
А маята май е русенско производство! Но пък питка и със суха става  Mr. Green
Резил, резил.. че и всички научихме  Mr. Green Кой сега ще черпи? Wink

Как сте?  Grinning
Ти само за сеира, а?
А днес и ние си направихме чудесна разходка- купихме им сандвичи и чай от МД и айде на Дружба- първо в парка на Гранд хотел, после по плажа..... Сега имам порядъчно количество рапани, камъни, шишарки и жълъди събрани. И дърва! Не зная за какво са, но си ги донесе. Най- ценни обаче са стъкълцата  hahaha
А влязох само да ви прочета

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 22:57 от tais

# 617
Все още държа фронта  bowuu Дори вчера като пазарувахме в Билла, като тръгна да си взема нещо сладко на касите и го подсетих, че е наказан, нищо не си взе и не каза. Явно много добре осъзнава причинно -следствената връзка между деянието и последствията  Joy Довечера не знам как ще устискам, щото като ме погледне с ония големи, тъжни очи "Мамо, какво си купил?"  Tired Ама ще държа, че трябва да има ред в кочината - на главата са ми се качили вече  Naughty Най- интересното е, че вчера си прибираше играчките, да видим до кога ще се задържи тази положителна тенденция.
Мен пък ме подлудява оня пе...ст Мики Маус  #Cussing out Само като му чуя гласа и подивявам  Joy
Лек ден, аз малко да поработя  Hug

# 618
  • Русе
Мен пък ме подлудява оня пе...ст Мики Маус  #Cussing out Само като му чуя гласа и подивявам  Joy

Joy Няма такъв фалцет.  Joy

# 619
  • София

Дони -кво ти каза психолога ???Май и аз имам нужда.Имам приятелка Психолог-освен да я поканя на кафе да ми хвърли едно око и да каже на къде отиват нещата Whistling
[/color][/b]
А, ние не говорим за мен...За Дзверо. Все "интересни" за тукашната аудитория теми Mr. Green
Събота и неделя не е спал. В събота бяхме до Северния парк, където 3 часа тичаха нагоре надолу по една могила. Играта се казвала - Човек, циганин, нинджа и мишка #Crazy Бе забавляваха се 4-5 дечица. Ние с една приятелка се размазахме на една пейка. После в нашия парк Хриси кара колело, Гого тича. Вчерата в 10.30 спяха. Вчера на езда. На 2 котки им рагониха фамилията. едната беше подложена на обяздване, поради заетост на коня Rolling Eyes Направих едно мижаво клипче, но ще го кача тия дни да видите в какъв транс изпада, когато язди Mr. Green Снощи пак в 10.30 спяха...и аз успях да пусна прахосмучкачка поне в хола. Не смея да се похваля за спането, че довечера... Embarassed
Тоби, душо, оплачи се. Няма да ти взема 30 лв hahaha После аз на теб - по-евтино излиза. Свеки не може да преживее как половин година ходя да давам пари на "някаква жена", за да си говоря с нея Joy
Ланг, другият път по-настоятелно ще се представяш - дойкато не ти обърнат Фнимание Mr. Green
В нас пък се гледа Джей Джей до откат и все още Бейби Айнщайн. Бате е на тема Цар Лъв и Мадагаскарите, отделно Давай Диего и тн... Вчера бях принудена да спра тока (от бушона) Rolling Eyes Да видите колко бързо се подрежда стая hahaha
Ели, Хриси пък се подписва - Хриси, 6 (че бил на 6 години hahaha)
Имах една дилема, но се реши благополучно. В събота и неделя ще ходим с компания - има няма 2-30 човека на Елешница и се чудех Гого да го взимаме ли. Обаче никой няма да си води децата този път, та и хриси няма да взимаме hahaha Пък и Асан да си почине, защото миналата седмица ме е изнервил тотално Като ваденка ми е за врата. И се е научил - качва се на раменете ми, изправя се, дърпайки ми косата и се хвърля назад Rolling Eyes Единият път падна зад дивана, но не си взе поука. Май на акробатика трябва да го записвам Confused

# 620
  • София
Пак аз. Искам да Ви благодаря за подкрепата Hug и да споделя новини. Та....капарирахме жилището, живот и здраве сега предстой да теглим кредита и да се стигне до скючването на сделката Grinning Praynig Grinning. имотът е близо до нас, на една спирка, ново строителство, чиста площ около 95 квадрата, голям хол с кухня, две големи стаи, в едната има малко скосяване, но не е много, баня с тоалетна, отделна по-малка тоалетна и килер и прекрасна панорамна гледка, защото е на 8-я етаж Heart Eyes. Съгласи се строителя да ни направи отстъпка от 3 хиляди евро /от 66 на 63/, но в договора за покупко-продажба да пише, че се сключва сделката по данъчна оценка на имота, а не на продажбена цена, т.е. за 75 хиляди лева. Питах нашият брокер, каза, че това не представлява за нас проблем и всичко ще си е наред с документите. Тук може би следва да питам някой, който разбира, Тайс, ти май беше адвокат, така ли е, проблем ли е това, че ние ще платин 63 хиляди евро, а ще пише, че сделката с сключва на данъчна оценка 75 хиляди лева, ако можеш да помогнеш, ще се радвам Praynig
Та май трябва да почерпя Heart Eyes Grinning

# 621
  • София
рал4е  много се радвам за тебе.Преди 2  години и аз минах през всичко това.МНого е хубаво.много изгодно си взимате апартамента.нашия беше за 50 000 евро около 65 квадрата с общите чаасти.  Сега е тежката част с кредит от почти 800 лв,но пък е прекрасно да си имаш твое.Пожелавам ви много ама много успех!
След Моника сега и аз съм болна.Даже днеска и гласа ми изчезна.Решила съм да взема да пиеме герисан за имунната система.

# 622
  • Русе
Рали, честито! Много се радвам за вас! Пожелавам ви много щастливи мигове в новото жилице.  Hug

# 623
  • Ловеч
Ралче, Честито и от мен HugПожелавам   ви от тук нататък само хубави моменти в новият дом и след време да се похвалиш пак за нещо друго Wink
Мони -бързо оздравяване.
Ивко, сутринта имаше малко обрив и го оставих да се гледат с баба.Малко диета назначих-сега се събуди -почти не се забелязва.Чудя се дали не  е от прегряване ,че  у дома е топло , а и той постоянно бръмчи  newsm78

# 624
  • София
Рали, честито. Много се радвам за вас Simple Smile Ниски лихви, дълго ползване...и пълен с деца Wink
Тоби, ти сега видя 10 кубика дърва и направи жега ;р

# 625
  • Ловеч

Тоби, ти сега видя 10 кубика дърва и направи жега ;р
smile3508Направо -отпусна ми се душата.
Кво, викаш за 30 лева?Аз мисля ,че е добра инвестиция,ако много и се вижда на свеки -спирай и си купувай червило за толкова Mr. Greenтова ще я довърши Naughty
Подстригах чавето-е красота-беше като бенгалски рошав тигър,чак ми иде да го ръфна по врата.Утре го пращам на градина-5 дни почивка са му достатъчни.
Сега се сещам ,че сте ми като психотерапия-споделям,споделям Laughing

# 626
  • Варна.....
Сега се сещам ,че сте ми като психотерапия-споделям,споделям Laughing[/color][/b]
Е дай 30 лв де!

Ралче и тук   bouquet

Нещо за пиене?М?

# 627
  • Варна

Мхм...кафе! Като блея вечерта, така е Crossing Arms

След 3 седмици кашлица - от снощи е на АБ. То не беше хомеопатия, само сиропи и не минава и това е! Лошото е, че и аз започнах да кашлям, а педи каза че имало много вирусни пневмонии сега!

Хубав ден, момичета!

# 628
  • Варна.....
Мим, дано се оправи бързо!
Аз да поработя, че май ме е хванал мерака  Mr. Green

# 629
  • София

Аз да поработя, че май ме е хванал мерака  Mr. Green
Пий едно кафе, пък може да ти мине Mr. Green
Мим, да се оправя бързо Ели Hug

Общи условия

Активация на акаунт