ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 934
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
моето пък пази да ви кажа...има от всичко по много, ама си пази...ама аз съм я дресирала...взима се една играчка, играе се, после се прибира и тогава другата...и всичко си има кутии и място...
само като играе съвсем сама  или с няколко дечица позволям волности, но като играем заедно знае реда...
а пък като има гости и някой прави глупости, само порти...ако ходеше на градина щеше да е любимка на госпожите...само клюкари... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

добро утро, прекрасен ден и много Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 601
  • Ловеч
Добро утро!  food010
И моето си пази  играчките- поради тази причина сме заринати.Имаше един такъв момент когато искаше да руши и след като метнах една торба с играчки през прозореца -всичко приключи.Сега когато се ослушва при подреждането им ,само питам дали не иска да повторя номера LaughingЗадължително помагам при прибиране на играчките ,че той е един пипкав - играем на една играчка аз ,една той.Пъзел сам не реди иска си компания .Букви и цифри не пише-вижда ми се рано за такива занимания защото, търпението му бързо се изчерпва.Общо взето мисля ,че си зависи от детето-не е важно какви занимания -важното е то да е щастливо и спокойно.Като си спомня лятната му криза обаче  #Crazy
Слънчев ден на всички  bouquet

# 602
  • Варна
Пък Елия не само, че не пази, ами като ги разпилее и не мога да я накарам да прибере! Чупи, блъска, рисува навсякъде....

А, Лорини, и Ели е същата - само порти...дори на площадките ходи при родителите им и ги клюкари... hahaha Пък тя/той се пуска на пързалката надолу с главата, пък той/тя ми каза еди как си:)

Цифрите ги пише, някои букви също, познава ги всичките, но ги чете отдясно наляво Laughing

# 603
  • София

Аз след малко отивам на работа.най-верояртно днеска
ще е скука нали е задушница

а аз какво да кажа, като няма излизане от квартала...Ще се пробвам към 2-3 чак. Добре, че утре съм на психолог.
Аз никога не съм била привърженик на многото играчки...И на скъпите. На морето се попиках от смях. Излиза едно келешче, което все се заяждаше с Хриси с едно ПСП . Моя глупчо извади един тетрис , който бях купила на Гого да има да си натиска копчета. Сяда хриси и онова почва да му се подиграва какво било това. А останалите( дори сервитьорчетата) наобиколиха Хриси и искаха да поиграят. Убедих се, че не винаги цената е важна за децата. Всичко е до родителско Его. Не че точно като се роди гого баща им аха да купи едно ПСП да играели децата (той в случая), но аз не дадох Mr. Green
Снощи излизахме с приятели на кръчма. Легнах в 5. Гого, понеже не е на градина стана в 7.30. За градина с топ не мога да го вдигна...сега в главата ми бръмбарите бръмчаааат Sick

# 604
Ели, бяло вино в ютията... hahaha

Да бе, ти да видиш  Mr. Green Joy Баш като в рекламата на една ютия, на Филипс май, докато зяпах хипнотизирата Nat Geo Wild ( най-любимия и често гледан у нас канал), чашата на ютията и тази с виното бяха една до друга и по грешка налях винцето, ама нищо й няма на ютията ми, явно й е харесало и на нея шардонето  Mr. Green.
Как сте вие, оправяте ли се  Hug

Бубе, спирай с играчките, много ги разглезваме. Аз отдавна купувам на каката само, когато има заслуги и от време на време ей така, за да й видя доволната муцинка. Насърчавам я да си играе с наличните, които не са малко, но не смятам, че са прекалено като количество. Виж с Нико имам проблем - във всеки детски магазин се реве за " брум-бурм", ако е в количката, ако не е, просто отива взема си една количка и няма вариант да му я откъсна от ръцете. Ще трябва да се превъзпитаваме  Thinking

Дони, много съм съгласна с теб за скъпите играчки и егото на родителите  Peace Всичко трябва да е с мярка.

Днес в страхотното време направихме дълга разходка с приятели и малко покупки  Wink Взех на Ники ботушки, на каката 2 чорапогащника, шарени, много сладурски и една пижамка. И да ви се оплача от едни изумително тъпи продавачки в детския магазин  #Cussing out, при покупката на ботушите, попитах каква е гаранцията. Отговор - те нямат гаранция, защото производителя не им бил дал. Аз - по закон в 2-месечен срок ако покажат дефект, срещу касова бележка мога да направя рекламация съответно по ЗЗП продавача да си извърши неодходимото. Отговор - няма да стане, нищо не можем да направим, защото бла бла производителя не дал гаранция  ooooh!. Спрях да се разправям и ограмотявам продавачка, поисках си касовата бележка - отговор - събота и неделя не пускаме  Shocked, а тука вече ми кипна  #2gunfire. Казах им да викнат шефа, който в началото нещо се опита да ми обясни за производителя, но след споменаване на вълшебните думички НАП и Комисията за ЗП, стана много отзивчив, съвестен и любезен, освен касова и фактура предложи да ми напише. В Свищов да ви кажа има само един детски магазин, в който продавачките са много готини и си вършат добре работата, на другите места - я мразят откровено, а обслужването е меко казано идиотско.

# 605
Пък Елия не само, че не пази, ами като ги разпилее и не мога да я накарам да прибере! Чупи, блъска, рисува навсякъде....
Хахахаха, сватя  hahaha Интересно ще стане ако действително се съберат двамата с Делян  Shocked
Сега съм на друга вълна - гузна съвест  Crazy Гадно ми е, че толкова много му се карах на дребуса   Sad За някакви играчки дет не пази  Rolling Eyes Но наказанието не е отменено - държа се  bowuu
Хич не ми е лесно, щИ знаЙте  Whistling

# 606
  • Русе
Добрютро! Не мога да се добера до комп! Само Скубита и Ну Погоди!
И Карито е като Ели - не прибира, руши, а от скоро и започна да рисува не където трябва. Вчера си счупи табуретката от комплекта с тоалетката, понеже се катери да светва лампите. А повечето ключове вече ги стига само като се повдигне на пръсти. Вчера беше особено инатеста.
Иначе вчера не можа да заспи следобеден сън от кашлица.  Sad Венци я приспиваше, защото имах среща с една приятелка и само като слушах ми се късаше сърцето. На връщане търсих черна ряпа. Кашля обаче само като легне. Сигурно от гадните сополаци. Снощи я изкъпах и напарих и намазах с Плумекс бейби. Нощта я изкара спокойно. Дано сега като стане да е по-добре. Днес дават Пепеляшка на кукления театър и така исках да я заведа..

# 607
  • София
Добро утро!
И ние вчера бяхме на моето село, т.е. селото, от което е майка ми, имаше събор, а и времето беше разкошно, та решиме да отидем да се видим с баба ми и роднини, бяха дошли и нашите от Видин и сестра ми, многооо готино се получи Heart Eyes. Хапнахме, аз пийнах домашно винце Mr. Green, получих подаръци- една гривничка и две пуловерчета, които майка ми купила от някакво изложение във Видин, та съм се радвала и аз като малките деца- дърто магаре съм вече на 30г., ама още се радвам, като някой мо подари нещо Mr. Green. Иначе се радвам, че и Йоанка вече е добре, а и си прекара хубаво- хапна си тортичка, купиха й едно пиано на батерии и сега дрънка по цял ден Crazy А аз й купих една книжка с цифрите, на която може да се пише с маркер и после да се трие и пак да се пише, много ми хареса, че е така направена. От нейното братовчедче, момиченце, братовчедката на майка, нададе дрешки, та изобщо много съм доволна Grinning. Снимчици малко във фейса.
Обаче пък днес на работа Crossing Arms, добре, че само лекции, та студентите влязоха, а аз спокойно си пия кафенцето в офиса.
Иначе за играчките- и Йоето не си ги пази и прибира- постоянно й говоря да ги пази повече и все едно си говоря на стената. А не е като да няма. Точно вчера й се карах, че пак е изпозагубила нещата от кухнята, дето й я подарихме за миналата Коледа и й казах, че ако не започне да си ги пази нещата, ще ги събера в един голям плик и на боклука. Имаше ефект за точно десет минути Crazy.  Уж не й купувам често, но то все се събира от някъде или за някакви поводи.
Люби- най вероятно Кари кашля от секретите от носа, и ЙоЙо беше така, чааак сега вече не кашля, а минаха две седмици от хремата и испи цял сироп за отхрачване Tired. Дано по-скоро се оправя Hug
И накрая- пак да помоля утре на обяд за стиснати палци Praynig

# 608
Люби, до минава гадната кашлица  Praynig, а щом е само като спи, явно е от секретите от носа. Какви капки й слагаш в нослето?

Рали, радвам се, че сте изкарали хубаво на събора  Wink

Бубе, държиш ли, държиш ли фланга  Mr. Green. Щото ако му прибереш 99,9% от играчките, ми е чудно какво ще прави детето цял ден  Grinning, че и майка му де, най-много да го водиш в някой мол  Mr. Green

За чупенето - преди забравих да се изкажа  Wink, Александрина много пази, нямам спомен да чупила нещо, обаче Ники е като терминатор. Всичките играчки са с липсващи части или тотална щета. Как пък първо подпука нейните играчки - това кухня, пианото голямото, количката на куклите, всичко е потрошено. А пък количките му са все без гуми, как ги сваля не знам  Mr. Green.

За портенето - и нашата е от клуба на клюкарките, че и в градината го прави, дето вика Лорини, сиругно за това е любимка на госпожите  Mr. Green. Обаче си го обяснявам с това, че в къщи постоянно й казвам да надзирава малкия ,докато аз нещо правя и е инструктирана да докладва постоянно какво прави, дали не се катери някъде, дали не е лапнал нещо и то изпълнява милото. Тя в градината по-скоро потри, ако някой на нея нещо й е направил, обаче и за някакви дреболии. Беше казала на госпожата - госпожооо, пък Пешо ме разстройва, е как те разстройва, ами сяда ми на мястото и ме гледа Mr. Green Глезла бе  Wink

За цифри и букви - цифри не съм я карала да пише, но букви пише от много малка, от 2 и нещо годинки, най-сладкото е, че в градината като нарисува нещо си го подписва - АЛИ, ама винаги  Wink И госпожите й се кефят.  В градината работят много по помагалата, 5-6 на брой за писане, математика, рисуване, конструиране и пр. Вечер ни оставят на гардеборчетата какво са писали, правили през деня, за да видим. И им слагат печатчета, ако са се справили добре.

# 609
  • Русе
Люби, до минава гадната кашлица  Praynig, а щом е само като спи, явно е от секретите от носа. Какви капки й слагаш в нослето?

Виброцил изписа док, сироп Ентитус и хомеопатични хапчета за хремата - Цинабсин.
И днес е затъкнато нослето, но почти не кашля и си заспа сравнително бързо. Кукления театър го отложихме за друг път - като е здрава. Излязохме за кратка разходка - времето е разкошно за Ноември.
Ралче, радвам се, че сте си изкарали добре и честити придобивки. Дано утре да има още една.  Hug
И сега да помоля за малко помощ "Ай Ти -тата" - Антивирусната ( NOD 32) изтече отдавна и инсталирах една нова. Да, ама искам да деинсталирам тази, а не намирам такава опция в менюто.

# 610
  • Ловеч
Люби и ние сме с Виброцил откакто се е родил,понякога Бивацин -знам ,че е за очи, но док каза че става.Температура вече няма- какво беше това чудо не знам newsm78мина и замина.
10 кубика дърва са под терасата ми и ми се стопли душата-сега остава да се приберат ooooh!
Мисля да направя една питка-и сега разбирам че няма прясна мая ,защото нямало внос от Турция...
Ще импровизирам Laughing

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 16:44 от tobito

# 611
  • Варна
Влез си от Control Panel-а и оттам дай деинстал.

Елия е от три седмици само с кашлица!!! Лекувам я вече 7-8 дена... Досега такова чудо не бях виждала - няма сополи, тТ...само кашля и то на моменти...намирисва ми на алергия някаква....

Иначе и в нейната градина много се занимават с помагалата, и на нас ни ги оставят да ги гледам вечер. А от английския и танците имат награди лепенки:)

Ох, моето пак не заспа следобед...хем такава разходка по плажа и дръпнах - голям мерак да се къпе Laughing

# 612
Привет, банда!

Вчера си получих офицЯлния сертификат за консултанстване и срещнах Усмихнатото с 2 хлапета. 2 пъти и казах здрасти, но така празно ме гледаше, че със сигурност не знаеше с кого говори. Викам си блаженството на незнаещия - така да си остане.  Mr. Green

Днес огромно разходка на Витоша, изключително приятна. Дребните ходят по 10 км без мрън, изключително съм впечатлена.

# 613
Абе ти ли беше????????????????? Ох, боже, много съм зле!  ooooh! Blush И се чудя що си ми толкоз позната!!!  hahaha Rolling Eyes Ама що не се обади, че си ти бе, жена, гледай къв резил сега  Mr. Green

# 614
Резил, резил.. че и всички научихме  Mr. Green Кой сега ще черпи? Wink

Как сте?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт