ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и Честит Петък!
Дечко още има Т newsm78 .Спа спокойно ,няма сополи и кашлица.
Аз пък съм с херпес.Анджелина ряпа да яде Laughing
Станах в ранни зори -даже  почистих,пуснах пералня.Показа се някакво слънчице и замислям разходка.
Радосчо това пътуване от точка А до Б сигурно е убийствено-като се замисля в това отношение аз съм супер-работата,ДГ,болница ,център са ми на 10 мин .

Да, Тоби, късметлийка си, че не си губиш времето в път. В Лондон, това е едно от неприятните предизвикателства. Малко са хората, които ходят на работа с коли- трябва да работиш близо до вкъщи или някъде извън града. Ако се прекосяват централните части, най-сигурният транспорт е метрото. Много ми беше станало смешно как преди няколко години, едни познати от БГ видели някакъв господин с много скъп часовник в метрото и се бяха възхитили как и богатите хора ползвали в Англия градски транспорт. Ами, какво да правят, като искат да стигнат до работа, а не им се виси в задръствания:D

И аз станах рано. Бела се събуди в седем и сега си пием кафето, докато гледаме Гала. Обикаля по пижама и сладурее. Ще се мобилизирам след малко и аз да свърша малко работа. От няколко дена се опитвам да разчистя къщата от боклуци. Изхвърлих един куп играчки и стари дрехи, пренареждам шкафовете и тн. Искам да пооправя преди Коледа.

Люби, да се оправя Кари Hug Анджи обича да играе с лепило и хартии. Режем или ги късаме на формички и тя лепи. Може и картички да направите. Пъзели обича ли? Анджи и с лего играе. И пробвай да редуваш рисуването, малко с водни бои, малко с моливи и тн, така повече време минава

Рано ли ви е да говорим за празниците? Laughing Мислех да мина с по някое дребно подаръче за децата, но май няма да стане. Анджи от сега се мъчи да слуша(безуспешно), за да пишем на дядо Коледа да донесе играчки. Наближава и началото на форумския светки сезон!

А вчера ми започна последният модул в Унито. Който на всичкото отгоре е супер интересен. Ако не ми мине нещо пътя, напролет ще си осъществя едновремешната мечта за чужбинско образование.

# 586
  • София
Tais,  бе обичаме се...ама на 14 градуса Оди се обичай  Joy Лошото е, че и днес няма да е готова...
Ради, и аз нявга мечтаех за такава работа...и все още мечтая, че ще променя света Joy
Люби, Hug И при нас доста намаля работата, а принципно сега би трябвало да са ни силните месеци Sad То затова и вися в нета и правя ПЕКС карти за Гого, че и колегите включих в манифактурата Mr. Green Една идея - купи и Не се сърди човече. Хриси много се забавляваше. Хем ще се учи да брои, хем ще тренирате изчакване на "другарче". Ако имаш принтер мога още доста идеи да ти дам.Имаш ли макарони - оцветете ги и направете гердан Mr. Green
От мен акъл да искаш hahaha
Таис, кой работи в петък му умирал шефа - внимавай Rolling Eyes
Тоби, такваз работна жена не е за изпускане - ще го кажа на Гаджето ти Joy

Забравих да ви кажа, как щях да катастрофирам снощи. Пътуваме към хомеопата, че не ни беше виждал бая отдавна очите. По едно време чувам - ВАЙ, ВАЙ. Минаваше трамвай покрай нас. Боже като ми се разлупа сърцето. Викам абе Гого, бива ли така да говориш в най-неподходящия момент. Инфаркт ще докараш на майка си hahaha

Наближава и началото на форумския светки сезон!

Ради, викам брех Shocked Къв сезон, кви 5 лв....ма са сетиФ hahaha

# 587
Тоби, още ходят!
???
Да не ви отнесе Санди?
Не бе, до МОЛ-а ходих  Crazy Сложили са коледната украса - малко рано ми се видя, ама пък е готино  Heart Eyes
И? Капо ли си?

Аз с цел ходих - нали Сиела имаха 50 % на книги от български автори, тяхно издание. Та с надеждата да се запася със закончета на половин цена, ама не ми се отвори парашута. Вместо това си навземах малко юридическа литература, че много съм затъпяла bowuu И Делян намаза едни ботички, и това беше. Днес шибнах 47 литра гориво в колата  Sick, изтича ми гражданската и каското, преглед трябва да правя /50 кинта го направили/мам...та им/ и ще я карам тихо до заплата  Tired
Люби ние с Дей играем на карти  Crazy Пробвай с "война-та" моя адски се забавлява  Mr. Green Пъзелите и конструктурите, както и паркирането на автомобили винаги са актуални  #Crazy Опитваме се да пишем чертички, букви и цифри като кака му, ама много бързо му омръзва  Wink
Айде и да не си давате много зор днес, че е петък  Hug

# 588
  • Варна.....
Хъм, като се има предвид кой ми е шефа..
Всъщност по обяд имам уговорен обяд с приятелки..., а после......  Mr. Green
У дома с конструктор се занимава Пъсела, опитвам се и с пъзел да го науча да играе, ама не му е много интересно- Къде по- забавно е да драчиш батко си  Crossing Arms , а майка ти да крещи по двамата  ooooh!
Снощи от вратата се хванаха за гушите. Е..ти кризите На 3- годиншните, на 4- годишните.... начален пубертет...... То не свършва се оказа  newsm78
Ради, аз не се досетих за сезона  Rolling Eyes
Бубс, даде ми идея за съботно- неделна дестинация!

# 589
  • София
Хъм, като се има предвид кой ми е шефа..

Ради, аз не се досетих за сезона  Rolling Eyes

Аз за това те предупредих Mr. Green
Рождените дни почват другия месец Mr. Green
Я да питам Сис и Лорини - какво правите сега с ваксините на бебетата? Аз подписах отказ от реимунизация на Хриси и чакам да ме глобят с 50 лв Mr. Green
Скрит текст:
Бг мама всичко знае
и не може да си трае.
Щом развихри се дебатa,
яхват мамите метлата.
"Туй, ваксините, са чума,
хич и да не става дума!"
Щом хомеопат го казва,
няма що да се доказва.
БГ мама в сайт прочела
конспирация дебела:
Фарма-мафия голяма
дебнела над наш'та мама!
Туй веднага потвърдила
на пазара лелка мила.
Тя подробности разбрала,
пък от шоуто на Гала.
Мама хвърлила престилката,
памперсите и точилката,
седнала пред компа бясна
във главата с мисъл ясна:
"Тия лекари със хъс
ще натиря в кучи г*з!
Информирана от врачки,
екстрасенси и баячки
имам право, и избирам:
бебето не ваксинирам!"
Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!

Владимир Попов

# 590
И на мен ще ми е интересна дискусията за ваксините.

Дони, тази творба е много гот Grinning

# 591
  • София
Някоя от вас била ли е на децата си хепатитната ваксина?
Моята лекарка ни препоръча да я биеме на Мони,но аз май не искам.
И мене ме е хванала една хрема.Толкова ми е запушен носа.Не мога да дишам.
Мони и тя беше зле,но се оправя.Четох за един бабин сироп за кашлица.2 дена и го давах и спря да кашля.Чак не можах да повярвам.3 седмици я влачи тая гадна кашлица.
Дони   много ама много ми хареса идеята за макароните.ще я пробваме още днес.Дай още някоя идейка.Аз нещо се изчерпвам.Онзи ден правихме човечета от пластелин и кестени.Откраднах идеята от трета група.Иначе Мони най-много обича да оцветява и да изрязва.Сега сме изкарали разни картинки  от крокотак.Обаче не иска да прави нищо без да и виси някой на главата.
В градината явно е доста студено.Трети ден се напикава.И не била единствената.Няма ли да пуснат парното поне в детските и училищата  newsm78
Приятен ден на всички

# 592
  • София
Хайде пак аз с молба за стиснати палци за понеделник, около обяд Praynig Засега толкова.
Относно разходите за колата- просто вече само приемам и мълча, че иначе стигаме до кофти скандали с милото. Октовмри месец, не знам какво си по нея- 600 лв, този месец- нови зимни гуми- пак толкова, декември- застраховките, не знам колко Mr. Green. Едва преглъщам сумите, ама какво да направя, не можем без кола, експлоатираме я, съответно ще си поемаме и послествията, макар честно казано понякога да ми излизат през носа.
Люби- да се оправя бързо Кари, и съжалявам за ситуацията в работата Hug
Тоби- дано не е нещо сериозно при Ивко Hug
Дони- браво на Гого Hug
За ваксините- ами не знам, досега каквото е казала педито да слагаме, слагали сме, не съм лекар, за да преценя аз дали ползата или вредата е по-голяма. Всеки трябва да вземе решение за него самия и детето си.

# 593
  • София
Рали, fingerscrossed
Мони, на прима виста - щом и е харесала играта с кестени, можете да си направите таралеж от картоф - с клечки за зъби Simple Smile Друг вариант е тази низанка, която много подобрява финната моторика, а е важно. В горният сайт и в Крокотака има много идеи.

# 594
Ихаа, колко много сте писали  Wink

Ама ви четох от горе от горе, така че дано се включа адекватно в темите  Wink
Рали, стискам палци, дано този път е вашият  Peace

Бубс, каква книга си купи? Аз си взех на изд. Фенея Постановления и тълкувателни решения по наказателни дела, много е хубава книжката  Peace Сега остава и да я прочета, че наистина времето просто не стига.

Мим, не е лесно, но се влиза в ритъм. А Ели наистина много рано става, Александрина я будим в 7,40, в 8 излизат в баща й, в 8,05-10 са в градината. Това пак ме връща на темата с малките/големите градове и разстоянията. В това отношения провинцията има предимство. Ради, а в космополитен град като Лондон май 1 час път до работа не е толкова много. Една от най-добрите ми приятелки е адвокат в Мюнхен, живеят  в нещо като предградие с къщи, и пътува по 2 часа до работа.

Люби, оздравявайте бързо  Hug За игрите - при нас любими са оцветяване, изрязване, лепене, пъзели. Бях и купила една книжка с кукличка, която се изрязва, а след това се облича с разни дрешки, които пак се изрязват от книжката, дали ме разбра, че аз как блондински обясних  Blush

Дони, супер си и на двете снимки, късата коса определено много ти отива, на твое място веднага я режа  Peace

Мони, каква е тази ваксина, нали хепатитна се бие още в родилния дом и после има реимунизация   newsm78. Бързо оздравяване и на вас!

Лорини, радвам се, че сте добре. Пиши по-често, на мен бебешките истории са ми интересни още, ох колко хубаво беше като бяха такива малки вързопчета. Не че се оплаквам и сега, но в този период, новородения, съм била в тотална хармония, самото съвършенство просто  Heart Eyes

Свате, абе я да спрете с това Гошо, Ева е толкова хубаво име, а ма ха  Crossing Arms Mr. Green дай да я видим малката бонбонка  Hug

Тоби, бързо да се оправя Ивко и браво за пореден път, перфектна домакиня си ти Peace Елате да видите в къщи какъв куп дрехи за гладене ме чака  ooooh!. И понеже го слагам в килера, вече съществува реална опасност да не мога да вляза нормално в него  Blush. Довечера ще гладя, като легне домочадието с чаша винце пред телевизора. Аз казах ли ви как налях вместо вода, бяло вино в ютията  ooooh!.

Парното ни работи от 2-3 седмици сигурно, аз на студено не стоя, заредихме пелети още преди месец и сме готови за зимата. В градината също е много топло, от понеделник пускат парното, но на балета е доста студено и я водих само едни път тази седмица.

Днес съм си в къщи от 11 часа и съм се отдала на кулинария - руло Стефани, картофено пюре и мъфини със стафиди и шоколад.

Аз не пиша, не пиша, пък после ми дойде музата и се оливам  Mr. Green. Хайде уикенда ще се включа по-активно. Хубав ви ден, мацки  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 14:46 от elli_g

# 595
  • София
Ами и аз незнам,не се и поинтересувах повече.

Дони такъв таралеж правихме само че от пластелин.Ще пробвам и с картоф.

# 596
  • Русе
Мерси за пожеланията и препоръките!  Hug
Ели, бяло вино в ютията... hahaha

# 597
  • Варна.....
Ами и аз незнам,не се и поинтересувах повече.

Най- вероятно те е навивала за рекламираната ваксина.
Аз не слагам нищо, освен задължителните, защото мислех, че ще имам проблем с градината, в която пък не го приеха... Не си давам децата са експерименти!
Ралче! Да стане правилното за Вас!

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 21:12 от tais

# 598
Бясна съм!!! #Cussing out Моят синковец е толкова презадоволен и разглезен, че просто няма повече на къде... Нищо не пази - онзи ден му купих три нови пъзела - днес намирам само половината от единия #2gunfire Всичко руши и чупи, без да му мигне окото /тя мама нали пак ще купи/. Преди малко преинсталирах компа, щото и него беше съсипал.... Ама аз съм си виновна - от днес е наказан:нищо няма да му се купува една сеедмица поне и му прибирам 99.9% от играчките!!! И без това рядко се заиграва и бързо му омръзва Naughty
Оплаках се  Crazy

# 599
  • София
bubs  аз тази тактика съм я прилагала и поне при Моника помага.Днешните деца имат всичко и нищичко не оценяват.тя се иска,ама не спира да иска.
Аз след малко отивам на работа.най-верояртно днеска
ще е скука нали е задушница

Общи условия

Активация на акаунт