ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 931
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добрютру Heart Eyes
Таис, нали знаеш, че те обичам - ако видиш нещо свиркай, че с Амазона съм на ВИЕ Embarassed Парите към момента са налични, стига да не ги издумкам за сушилня и аз. Всяка година като дойде това време и се чудя...и март се отказвам Mr. Green Каква си взе?
Аз пък искам къса коса
така
или така евентуално
Мъжо обаче като е решил, че с дълга ми е по-добре и със зор се подстригвам. Веднъж го изненадах малко по-късо и се разсърди дори Rolling Eyes А снимките са ни от гаджешкия период newsm78
Снощи разтоварих малко с другарите от Английския. Много добре ми дойде Mr. Green Вече станаха почти 2г откакто свърши курса, но още си се виждаме регулярно Simple Smile

# 556
  • Русе
Не ми допада идеята за екстеншъни. Поддръжката, а и честно казано малко ме е гнус - мое си предубеждение. Но сигурно и аз като Ели ще чакам, ще чакам и накрая ще се пострижа.  bowuu
Дони, изпревари ме, на мен първата снимка ми харесва повече.  Heart Eyes

# 557
  • София
И аз там се харесвам най-много Mr. Green Тя от кумуването ми Simple Smile
Сега гледах клипчетата на Ели...Много е сладка Александрина Heart Eyes В събота за едно изследване броих думите на Гого...30

# 558
Дони, на първата снимка си много свежа и прическата бая годинки смъква. Аз също си падам по къси, ама ултракъсо, обаче обичам и дълго и средно и всякак. Да няма празно  Mr. Green Само дето не съм измислила начин да го постигна. Изкуствено не е за мен - ама как днес да съм руса, утре кестенява, а в други ден - медна? А и домашният змей иска дълга коса, посърва като я резна.

Светнете ме моля за тези прахосмукачки роботи. Не че 300 лв не ми звучат космично, ама върши безценна работа - ще си преосмисля позицията. Та дайте инфо, реално от практиката, де. 

Освен това да са измислили някаква джаджа, която да бърше прах и да не ме занимава? Да съм изпуснала това революционно откритие?

# 559
  • Варна.....
Дони! Късата коса е твоята!
Ще свирна, ако видя далаверата в амазона.
Ланг, това чудо като чисти и праха е в пъти по- малко (освен, ако нямаш майстори, естествено). И да, наистина е безценна! На практика, от както я имам, прахосмукачка не пускам, освен при екстрени ситуации. Само я размъквам по стаите, натискам и копчето и затварям вратата  Mr. Green
Аз от доста време съм с къса коса, сега лееко се опитвам да я "удължа", т.е. да е поне до врата, с повечко обем и определено съм си мислела за удължители, като вариант да бъда от време на време русалка  Mr. Green
Сега обаче други бръмбари ми ходят в главата  bowuu

# 560
  • София
Момичета,
Благодаря за подкрепата за баба ми. Мисля, че избрахме жена-ей, ако не беше този форум-съм за никъде Rolling Eyes
Дони, и аз съм за първата снимка Hug
Тайсче, май вярно ще е тази с ютията (ама ще е без нея де) Peace
Скоро не съм ви споделя колко много ви обичам всички и вас и големите ви момчета и момичета Heart Eyes

# 561
  • Ловеч
Дони -Флюбих са Blush
Аз домашният змей не го и питам- той е дългокосият в семейството и внасям разнообразие hahaha
Роботчето много ме съблазнява -ще играе роля на домашен любимец,но в момента съм на идея за миялна машина,че ми омръзна да си играем на Изаура.
Лорини да нагушкаш и двете кукли!
Моник Heart Eyes

# 562
Добър вечер, или добро утро Grinning

Нещо се разсъних.

Дони, много си хубава така!

Мони  Hug

Да се изкажа и аз по темите- сушилня имам и си е голямо облекчение. Само че е 2 в 1 пералня със сушилня и много често се разваля. Утре сутрин чакам техника Laughing Добре, че сме със застраховка. Миялна и робот ми се искат, даже ми бяха предложени, само че аз реших, че ни е тясна къщата и няма смисъл, докато не се преместим. Сега осъзнавам колко съм се самопрецакала.

Бела е доста по-добре. Днес/вчера, направихме една дълга разходка из парка по клубчета и градинки.

А за колата, засега сме до кривата круша. Верно каза Ели, че те такова животно нема hahaha

Рали, да се оправя Йо-йо

# 563
  • Варна.....
???
Да не ви отнесе Санди?

# 564
???
Да не ви отнесе Санди?
Не бе, до МОЛ-а ходих  Crazy Сложили са коледната украса - малко рано ми се видя, ама пък е готино  Heart Eyes

# 565
  • Ловеч
???
Да не ви отнесе Санди?
Тц-отпуска съм.Ходихме  на изложба ,на кафе и пица.

# 566
  • София
Мен да - отнесе ми акъла #Silly

# 567
И аз съм тук, но ме е срам да пиша два пъти един след друг. Ще кажат хората, тази деца няма ли за гледане, че само във форума виси hahaha Heart Eyes

# 568
Пфу, дояде ми се пица сега. Ще трябва явно да ходя да купувам (тук до нас има едно невзрачно, ама страОтни ги правят, мляс!).

Дони, за първата снимка и аз да гласувам Simple Smile.

И да ви разсмея и вас малко - от няколко дни насам наричам Ева....... Гошо!  Joy hahaha Mr. Green Rolling Eyes. Ама не питайте що - идея си нямам, просто ей така ми идва отвътре  Mr. Green

Кало е ок, ходи си на градина - не е особено хепи, но повече му харесва, отколкото на яслата. Водят ги периодично на "театър" (всъщност това е някакъв клоун, който им свири, пее и танцува и те му се кикотят), ходи на народни танци и английски.. Мисля сега и на приложни изкуства да го запиша, че може пък и да му е интересно.. И така Simple Smile. Забавлява Ева, тя пък отнесе вече 2 удара по главата от бате, ама нищо й няма и тъй с нас  Mr. Green. Иначе ви хвърлям често по 1-2 очи, ама ме мързи да пиша, по-активна съм у фейса...

Айде, со здраве!  Hug

# 569
  • София

И да ви разсмея и вас малко - от няколко дни насам наричам Ева....... Гошо!  Joy hahaha Mr. Green Rolling Eyes. Ама не питайте що - идея си нямам, просто ей така ми идва отвътре  Mr. Green

Айде, со здраве!  Hug[/b][/color]
hahaha Ама сакън - като викахме година и половина на Гого  Бебо - е как после човека да си знае името и да се обръща Rolling Eyes Един му вика Гого, друг Жорко. При нашите като идем му казват Гошко, а аз като ме ядоса Георгиии. Вече знае, че бил Гогу Joy
Заела съм се с едни работи аз, уплътнявам и на колегата времето в моите хакерски планове Embarassed Но като няма мат'иал на български ще побългарявам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт