ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Ловеч
Rolling EyesДа не ви отвя вятъра?
Днес съм направо отличник-боядисана и лакирана,даже врътнах и едни спагетки chef
Чакам да му премине вечерята на тигъра ,да го изкъпя и хайде в леглото smile3508
С тази смяна на времето денят ми се видя дълъг newsm78 дано утре не е така.
Кокос-снимките са страхотни ,а ти една хубава-браво bouquet

Люби-оживя ли след ходенето до село?

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 19:52 от tobito

# 541
Тоби, браво, работна булка еййй  Wink
За прахосмукачката - моята е Самсунг, с контейнер, доволна съм от нея, 4-та година я ползвам.

Люби, и ние днес ходихме на село, при бабата на мъжа ми, която е невероятен човек и ми е толкова скъпа на сърцето  Heart Eyes. И там имаха сбор, повозиха се децата на люлките, купихме и поредната китайска боклучка от сергиите, хапнахме, пийнахме, но най-важното - на децата много им хареса, времето беше много топло, без вятър, дивяха на двора, кефиха се на животните, радваха баба, с една дума чудесен неделен ден.

Приятна вечер на всички  Hug

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:12 от elli_g

# 542
  • Ловеч
Ели -много рано аз в толкова ставам.Като майка с малко дете имам привилегията да ходя по-късно.От една старана е супер,но повечето часове почват след 10.Малкият го водя към 8 и 15 и после отивам на работа ,защото не ми се разкарва напред-назад.но не се оплаквам пийвам кафе ,хапвам и времето минава.Часовете ми приключват най-късно в 15 ч и това е само до сряда -през другото време съм до 13.30.
Моето стана -Пиши си ,пиши на никого не пречиш hahaha
Ивко заспа,чак се напишка та го преобувах(днес прекали с водата)и отнесе плувката пак.
Хайде лека и мека.

# 543
  • София
Привет, красавици Hug Hug Hug
Нямам обяснение, защо забравям да влизам тук, при положение, че ми е страшно приятно да си общувам с вас Hug HugМоля да ме извините, не съм ви забравила Hug Hug
Имам една молба-моля ви, да ми препоръчате жена, която би могла да се грижи за възрастен човек (баба ми). Иска ми се да е проверена и надеждна, защото моята мила баба вече е на години, а съвсем скоро и откриха алцхаймер #Crazy На моменти не се сеща кой-кой е- абе много е тъжно. Иначе е добре-имам предвид физически здрава е за възрастта си, но акъла взе да сдава багажа ooooh! Става дума за София.
Моля ви за съвет Heart Eyes Heart Eyes

# 544
За прахосмукачката - моята е Самсунг, с контейнер, доволна съм от нея, 4-та година я ползвам.
И моята е такава - препоръчвам с две ръце  Peace И е супер удобна за почистване и много добре смуче. А преди това и аз имах "Нео" и с такъв кеф го измятах в боклука....
Аз пак скитоствах тази седмица - сбирка на випуска от Академията  Flutter Ей, кога се навъртяха тези 10 години ... Но е много готино да се видиш със стари приятели  Heart Eyes
Аааааааааа и си махнах черното от косата  CrazyМного ми беше писнало и му дойде момента, но е голям зор - втори път в живота си махам черно и вече тотално се заричам да не си я правя черна  Mr. Green Пуснала съм снимки във фейса, ама то не се личи много на изкуствено осветлбение какво готино червеникаво стана. Ще се снимам на дневна светлина да се изфукам :Р
Лек ви ден и успешна седмица  Hug

# 545
  • София
Привет и от мен Hug
Аз след болничния миналата седмица, тази съм на линия за работата, но пък Йоето от днес не е на градина, разстройство й се появи и ми вдигна вчера Т, та не посмях да я пусна днес Tired. Писна ми честно казано вече от тези бацили, от един месец има само две пълни седмици там, през останалото време, все нещо й имаше- сополи, кашлица, сега и Т Tired. Моля, успокойте ме, че с времето ще намалеят тези болести Rolling Eyes

# 546
  • София
Баси, 2 часа пътувах до офиса. Хората за толкова до морето стигат Confused
Запознах се днес с гаджето - Алекс (ама колко меко го казва) Mr. Green Само докато обуем пантофите 3 пъти го целуна. Не му беше много приятно на моя темерут, но я изтрая Joy
Аз съм с 2 прахосмукачки. Един танк LG, който пере, мие и тн и Самсунг, който ползвам най-често. Искрено се надявам да дойде времето на третата, че трети път изхарчвам парите Praynig Догодина след ремонта я вземам, че ми писна вече Wink
Мони, а в кой квартал?
Тоби, голяма си врачка hahaha

# 547
  • София
Тоби, и аз съм на вълна прахосмукачка, спряла съм се на тази, само да съберем средства и някой ден ще я вземем
http://www.technomarket.bg/products/09092884/rowenta-ro-3449
Ралче, успех, надявам се да се отървете завинаги от тези болести Hug Hug
Дони, благоадря ти от все сърце за отзивчивостта  bouquet

# 548
  • Русе
А, оживях, Тоби, мерси че попита. Днес си взех ден за да се освестя. И вместо да си почина се оцъклих в 6:20, чистих, готвих, излязох към 10 и обрах всичкия вятър. Търсих си чанта и боти, но нищо не ми грабна око и се върнах с дънков сукман и блузка за госпо'ицата. Довечера ще им се изкефи като се върне от градина. Напарих се едно хубаво и сега се лакирам.
Бубе, може да не си личи толкова на осветление, но те видях във фейса - много добре изглеждаш. Аз пък миналата седмица ходих на фризьор и бях решила да ми направят или Омбре, или кичури с фолио. Фризьорката предложи да ми направи 2 цвята - руси ( но с боя) и шоколадови. Потъмни ме повече, отколкото ми се искаше. Не ми беше омръзнало русото още.  Crossing Arms Иначе съм решила да си пускам дълга коса и да я навия на големи букли - нещо такова.

http://www.slusham.com/img3/1209/nikol_stankulova.jpg

Никога не съм имала чак толкова дълга коса.

# 549
  • София
Здравейте момичета!
И аз имам нужда от нова прахусмукачка.Незнам кога ще и дойде реда.Искам да си купя и миална,но нямам място .
Моник дано намерите жена за баба ти.Пусни една тема тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=7.0

Люби  и моите пазари почти винаги завършват с покупки за Мони.Толкова дрехи съм и купила.Не мога да се спра изобщо.Мъжа ми все каза ,че съм пристрастена.И съседите ме бъзикат вече.Ама на мене не ми пука.

Дони мн рано снаха си имаш  Joy.

Приятен ден на всички

# 550
  • Ловеч
Мони -подобна гледах на промоция с ютия -за около 178лв беше.Аз съм за Самсунг-имах една която преживя какво ли не ,но взе да вие на умряло.Сега май пак ще заложа на тази марка.
Дони -направо,ако позная и тотото цена няма да имам Wink
Аз съм влюбена в късото си каре-главата ми си почина.За цвят все още съм на кафяв шоколад-но аз като се влюбя в някаква боя трудно я сменям.Между другото тази на Ейвън е страхотна.

Отивам да пийна кафе ,че Ивко е поръчал да отида да го взема въоръжена с чадър ,гумени ботуши и дъждобран.

# 551
  • Варна.....
Тъй като сте на вълна прахосмукачки- нали знаете какво ще ви препоръчам? Дони? Събери и не отлагай, а и се оглеждай в Амазон- мин. година някои момичета за около 400 лв си взеха роботи по това време! Ако видя ще свиркам, естествено!

Днес и със сушилня се обзаведох, че ми втръсна да премятам пране по сушилници, столове и т.н.
Как ли ще ме псуват, тия дето ще я качват  Mr. Green
Дано я подкарам безпроблемно, че такава техника не ми е падала у ръчичките  Naughty

Ели, ако си излязла в 7,15 това си е направо изнасилване. За да успея да изляза толкова рано, трябва да стана в 5  Mr. Green

# 552
  • Ловеч
Ралче ,на децата им трябва поне един месец за да си изградят някакъв имунитет,ама и аз се побърквам  #2gunfireНали се сещащ ,че не могат две жени да облекат и обуят 20 и повече деца и те милите стоят и си чакат реда , а вече е хладно.Моят през ден е напишкан,защото докато се натутка да се облече и да стигне до 00 минава време.Казах им какъв е номера ,дано има резултат.Връща се гладен като вълк и с претенции за меню-до сега правих вкусни макаронки Laughing
Тайс -Честита ти нова придобивка -дълго да си я ползваш и вярно да ти служи!
Относно гардероба на малкият-прекалявам и аз-има вече 3 чифта ботушки,но замислям и още едни.Якетата за зимата и те толкова -баща му и той е прекалил с гащеризони ,шапки и подобни.Остана да му купя чорапи ,слипове и два -три чорапогащника .

# 553
Добра вечер  Hug
Рали, бързо оздравяване на Йоанка  Hug Така е, трябва им време да се аклиматизират в новата среда, пълна с бацили. Миналата година Александрина едвам изкарваше една седмица и след това една борехме сополите. Тази есен не е отсъствала, май само два дни не ходи, но то защото нашите ни бяха на гости.

Мони, дано намерите жена за баба ти  Praynig.

Бубе, много ти ходи червеното, май е твоят цвят  Peace, поне от това, което видях във фейса.

Люби, айде и теб да видим с новата главица. А за дългата коса - аз често съм с толкова дълга, колкото на снимката, букли си правя с маша, обаче изкарвам известно време и нямам търпения да  я резна. Моята коса е под раменете, това ми е оптималната дължина.

Таис, честита нова придобивка  Peace

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 15:10 от elli_g

# 554
искам само да ви кажа, че сме добре и че ви чета редовно, но от телефона...не намирам време за компютър...
прегръдки и целувки за всички...

а, сетих се ... Люби даваш едни 200-300лв и още утре ще имаш букли на косата...супер лесно и удобно е с удължения...по партита винаги си фешън...като искаш нещо по неглиже си си с твоята коса... и винаги си различна...хем по-гъста, хем по-дълга...

Общи условия

Активация на акаунт