ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 964
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Ловеч
Радиии, глей кви неща си мислиш...то уважаването има много изражения Joy
За какво казваш си мисли Радост?
И моля, за пример по отношение израженията  Mr. Green

Букет цветя  hahahaИ тъй като при мен има липса на всякакво уважение ,отивам на шопинг терапия bowuu

# 526
Радиии, глей кви неща си мислиш...то уважаването има много изражения Joy
За какво казваш си мисли Радост?
И моля, за пример по отношение израженията  Mr. Green

Букет цветя  hahahaИ тъй като при мен има липса на всякакво уважение ,отивам на шопинг терапия bowuu

Хммм, почна да става интересно Heart Eyes

При нас няма време за уважение. Има болно Белче- кашлица, сополи, гърло, възпалено дупе и за капак бактериален конюктивит и на двете очички Shocked Одеве ми изписаха лекарства и сега си седим вкъши и се лекуваме. А аз едвам гледам- снощи не можа да спи горкото, и ние покрай нея...

Тоби, мерси за инфото за мазилото, само дето тук за кърмачки не препоръчват мазила. Но горещият душ върши чудеса. Това да ми е за урок другия път като ме домързи да си изсуша косата.

Отивам да си направя нещо топличко за пиене, че после ме чака пране за проскане и един куп чинии Sad

# 527
  • София

Отивам да си направя нещо топличко за пиене, че после ме чака пране за проскане и един куп чинии Sad
Ради, като каза топличко аз бих ти препоръчала греяна ракия- всички бацили мОри Simple Smile
Аз чакам чаветата, че са на логопед.

# 528

Ради, като каза топличко аз бих ти препоръчала греяна ракия- всички бацили мОри Simple Smile
Аз чакам чаветата, че са на логопед.

Хаха, Дони, ква си печена Grinning Аз за мляко с какао си мислех.

# 529
  • Варна
Бела бързо да се оправя!

Ох, ми то аз бачках два дена и не знам къде съм!!! Много гадно било бре! И да ме пита някой след 9 часа на компа, що съм пак пред него!

Днес моя Елия ги водили на Екопарк - автобус, разходка, хапка и пийка навън и пак за обед в градината! Многоо е впечатлена:) И уморена - за моя радост си влезе в ритъм и в 21 е заспала - лошото е, че сега я виждам 2-3 часа Cry

# 530
  • Варна.....
И уморена - за моя радост си влезе в ритъм и в 21 е заспала - лошото е, че сега я виждам 2-3 часа Cry
Нямаш угодия, ейййй.....
Да ти бях пратила Пъсела  ooooh! направо ми разказа играта- разиграха се с батко му към 9 и аз си викам, ок, нека си поиграят, утре е събота. И така 1, 2 пъти отлагахме миенето, докато стана 10 и вече нямаше кротване- така се беше превъзбудил и надъхал. То викане, истерии, крясъци.... Ей сега чак е заспало диването....
Пак се оплаках.....

Да се пофаля с хелоинският си маникюр, както и вече оправената кифленска прическа- докато ми правят ноктите, казвай хайде и да ме духнете, че и една ретро преса, ако може..... Излязох с идеята да си намокря косата и да оправя втасването.....  hahaha
Тоби, какво си купи бе душо?

# 531
  • София
И кво прайш у вас с прическа и маникюр, а не ги разходи някъде ?!?
Току що гледах един идиотски сериал по БТВ. Попиках се от смях hahaha

# 532
Кажи му името да го гледам и аз! Имам нужда да се посмея.

Мим, 2-3 часа на ден е повече от достатъчно. Ако са повече им омръзваш и те правят луда.

Такаа, тук е 12.05 часа, след три часа Белски писъци с Мишо се примирихме и сега сме в хола, проснати на дивана, а тя вършее по пижама- изкарала е всички играчки и си бръмчи. Толкова ми е сладка Grinning А той тъкмо задряма, но преди това ми развиваше теории, защо човек си правел деца като му скъсявали живота Laughing

# 533
  • Русе
защо човек си правел деца като му скъсявали живота Laughing
  hahaha
И аз така понякога, ама си мисля какво пък бихме правили без тях..Скука.
Днес се надигнах в 6:30, моите още спят. Да ме пита човек защо като довечера няма да спя пълноценно.
Ради, гуш на малкото Белче - да оздравява по-скоро.  Heart Eyes Вчера поръчахме на един колега от Спортс Дайрект разни неща - повечето за Кари и една блуза на Венци. Аз нищо не си избрах, защото това не е моя стил. На размерите имаше 3-4 години, после 5-6. Нямаше например 4-5. И като реших, че 3-4 ще са малки поръчах 5-6. Дали няма да плува в тях? То 3-те неща са за лятото, но едно яке поръчах уж за сега.
Тоби, ти какво си купи?
Таис, ми покажи се, де!

# 534
  • Ловеч
Добро утро !Поспахме дружно до 9-сега се чувствам като прекалила с пиенето.
Купих -дънки за малкият-за мен нищо.
Айде че ме чака- newsm79 wash

# 535
Тоби, и аз така правя редовно. Отивам на пазар уж за мен и се прибирам с някакви детски хави. Но пък ми е кеф да им угаждам на момичките.

Люби, аз винаги взимам по-голям номер. И за двете. Да си ги ност по-дълго време, а и да са покрити кръстчетата.

Бела снощи до към 3-4 седя будна, аз отнесох на дивана, а те с Мишо са се къпали и приспивали. Днес мисля да и лимитирам следобедния сън, че този режим не се трае.

Мислим после да ходим до един авто магазин да разглеждаме, че май ще сменяме колата. Много дефекти взе да вади. Дайте мнения- да е икономична, лесна за поддръжка, просторна, с голям багажник, дизел, красива, модел на 2-3-4 години максимум. И да не е скъпа Grinning

И последно да измрънкам. Дойде пак време за ваксини на малката. Само ме бомбандират с писма. Тя сега е болна и си имам оправдание, но по принцип ми е едно свито и само ги отлагам. А знам че трябва, особено в свърталище като Лондон.

# 536
  • Варна.....
Екзистенциалният въпрос поставен от Мишо ме тормози цял ден!
И, нямам отговор.
След като майсторите се поотнесоха (пак ще идват де) дойде време за чистене. Двамата обачеме качиха направо на виенското колело. Като Донка каракачанката (местен колорит) съм крещяла цял ден.
Другата събота съм им се заканила (пу- пу да са здрави), че ще ги раздам на бащите им.
И Хасан хора, все пак.
Даже за едно женско парти ми минава мисъл  Mr. Green
Люби, не бях за показване  Mr. Green
Ти всъщност каза ли защо няма да спиш довечера?  newsm78 Пак ли изтървах нещо?
Радост, не мога да кажа за кола. Всъщност аз харесвам Мазда и щяхме да купуваме,
но предвид преместването в новата кантора, Милен пък се отдели в бизнеса си, това определено остана за друг път.
Дано и е минало на Бела!
Шопинг- от миналата неделя още ме държи. Като ги вкарах в кукленият театър, добре си оползотворих времето   chef

# 537
Привет, девойки!
Мим, честита нова работа. Успехи и удовлетворение да ти носи  Peace
А за Ели не се притеснявай толкова. И аз вземам Александрина в 17,30, че и след това се е случвало, но тя не мрънка. А има родители, които в 16,00 вече са си взели децата. Онзи ден отидох към 16,30, ами тя беше още на народни танци и си повисях до 17,00 часа.

За извънкласните занимания - на балет, народни танци и на пеене ходи, като последното ми го съобщиха така - дъщеря ви има хубав глас, пее много вярно, имате ли нещо против да я включим към вокалната група на градината. Ми съгласих се, в градината е, при музикалната госпожа, не се заплаща допълнително, като по-горе споменатите, детето обича да пее. Иначе и ние имаме йога в градината, но вече щяха да и станат прекалено много ангажиментите  Wink.

Мислим после да ходим до един авто магазин да разглеждаме, че май ще сменяме колата. Много дефекти взе да вади. Дайте мнения- да е икономична, лесна за поддръжка, просторна, с голям багажник, дизел, красива, модел на 2-3-4 години максимум. И да не е скъпа Grinning

Е те такова животно нема  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ти пък нищо не искаш, това като за мъжа - да не пие, да не пуши, да не ходи по жени, да е умен, забавен, образоват, с чувство за хумор, да изкарва много пари, да домакинства, да обича тъщата, да дава пълна свобода на жена си, да се включва активно в отглеждането на детето и т.н. Щото имам една позната, която в основни линии имаше такива изисквания за бъдещия си мъж  Grinning

Ради, бързо да се оправя Бела, милото как се е изтормозило, че и вас, особено Мишо  Wink

Аз вчера и днес съм на кулинарна вълна - кекс, мъфини и тази вечер палачинки. И после що новата рокля зор я закопчавам  Mr. Green. В тоя ред на мисли - с шопинга мисля, че поприключихме, останаха ботуши за децата, но има време. Едно палто си харесах, но бая скъпичко, та няма да е този месец покупката му. От Карнавал кидс поръчах на малките блузки и клинчета.

Таис, е това " събота съм им се заканила (пу- пу да са здрави), че ще ги раздам на бащите им" ме разсмя искрено  Joy А мисълта за женско парти от известно време сериозно ми се върти и на мен в главата, само чакам мъжът ми да се поосвободи и да поеме децата за една вечер.

# 538
  • София
Ха тоПър Фечер и наздраве на пийениците Mr. Green
Днес Хриси си направи фенера за Хелуин. Аз обиколих магазините по Графа. Търся си чанта. Ама да си имам и вкуса - най-евтината, която ми хареса беше 60- лв, пък една от 140...малииии. Обаче нали съм дзифт устоях. Изчислих го в логопеди и преглътнах жално разочарованието Confused Почувствах удовлетворение чак след като си видях едните ботушки на 3йна цена Mr. Green
Гого от към занимания в градината е пас тази година. Брат му ми заяви, че искал и на рисуване да ходи ooooh! Малко са му йогата, футбула, народните танци и логопеда. С рисуването ще удари такса ...210 лв Rolling Eyes Пък знам ли - ако отглеждам бъдещият ПикасО newsm78
Ради, знаеш ли коя е най-добрата кола? Служебната hahaha
Тоби, ако си изчистила, мини утре и към нас Rolling Eyes

# 539
  • Ловеч
Добро утро !
Ааа ,днес ми е ден за гладене.Вчера четири перални само и сега пуснах още една ,надявам се да не завали.Мисля и да се боядисам,така че програмата е пълна.
Детето изкара една седмица на градина без болести-абе трябва явно един месец мине за да се климатизира.За сега е доволен -взимам го щастлив от градината има проблем със спането -не могат да го събудят Laughing
На мен нещо не ми се ходи на женско парти -даже отказах едно обедно -следобедно,защото се натоварвам психически.То покрай мен все учителки и като пият по две питиета все едно съм на Педагогически съвет Mr. Green
Събирам инфо за прахосмукачка -не много скъпа и да върши работа,че миналата година сестра ми взе едно прехвалено Нео което се разпадна.Вчера заявих че ще я метна от терасата ,но ми се видя ниско -живеем на първи етаж -та ако се сдобия с нова тази ще я хвърля  от последния  hahaha
Хубав ден от мен и бързо оздравяване на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт