ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 970
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Стискаме палци  Peace

И после да не забравиш да  се похвалиш.

Аз днес съм почивка юпиииии  Laughing На някого да му е скучно да си говорим?  Mr. Green
Брях Кокос, ти си жива. Мислих си тия дни за теб, честно Wink Викам почна новата работа и тя ни от....пеперуди (ако сте гледали Етажна собственост Mr. Green)
Таис, стискам, кажи кога да спра, че требе и да поработя малко Hug А днес дойдой половин час по-рано. Учудващо нямаше движение и добре, че шефа беше в офиса вече, та ми отвори.
Тоби, айде и за теб един джакпот...пък не забравяй старите другари Heart Eyes
Сутринта едвам вдигнах диванетата. Вечер ги биеш да лягат, сутрин ги биеш да стават...
Ланг са позагуби и тя - сигурно сред първолашки домашни Mr. Green Колко време е нужно, за да се напишат 2 реда с чертички ? - 3 часа #Cussing out

# 511
  • Русе
Ехоо!
Чета ви всеки ден, но ме мързиии да пиша.
Таис, ще стискам. Купих си онзи спрей от Дайхман, май има ефект - издържах с обувки до преди малко. Не са ми удобни, ама и аз не се давам.
Рали, съжалявам. Повече късмет следващия път! И да оздравяваш, ей!
Аз съм до рано на работа, но съм и от рано. Най-добре е да се работи от късно до рано. Mr. Green
През уикенда сме на селото на Венци - имат събор. Много ми е гадно. Опитвам се да го навия поне да отидем след следобедния сън на Карина - така и така ще спим там, но е непоклатим.  Tired Дано само детето да се разболее на нова сметка, че още не е укрепнала.
Мим, честито! Дано да се подобрят условията по-нататък.
Тоби, ще се ослушваме за тото милионер от Ловеч.  Wink
И последно - диването беше вчера на йога в градината и пита кога ще има пак. Искала всеки ден на йога. Почувствах се добре, че съм взела правилното решение - дилемата беше с модерни танци.
Хайде, бай-бай!

# 512
Тук съм, попрочитам понякога какво пишете, но нямам сили да пиша. Все набързо. От работа и други неща не остава много време за писане. Иначе за мен.... Работата е добре. Понякога голям смях пада с разни изцепки на клиенти. Един ден търсиха господин Кустомер Сервиз, защото сме им казали към него да се обърнат при проблеми с гости  hahaha Вчера една жена половин час гледаше пауърпоинт презентация и си мислеше, че всъщност е влязла в системата (браузъра)  Joy Иди им обяснявай на такива  Laughing Железни нерви трябват и мноого търпение, но е интересно и динамично.

Виктор и той е добре. Малко и него го е хванала някаква криза. Реве и се тръшка като му е скучно или не му се обръща внимание, но и това ще мине. Миналата седмица от градината ги водиха на екскурзия за 1 ден. Голяма радост беше. Само пита кога пак ще ходят. А тези учителки с толкова дечурлига направо не ми се мисли  Crazy И тяхната не е лесна  Grinning

Болните да оздравяват. Само това ще пожелая за сега и по-късно ако имам време, пак може да се включа Wink Да се разпиша за 1 месец напред, да не ме мислите  hahaha

# 513
Тук съм, дами! Пък и Дони щом се е затъжила - веднага се разписвам.

Домашните не ги броя - бързо се пишат, за около 15 мин и без да натяквам. Записан е на приложно изкуство и рисуване, ама мат'Рял още не сме видели - госпожата ги взимала. Установих, че вски клас си кара по негава система - някои правят разни приложности или имат стихчета за учене, дето в нашия клас ги няма. Ходиха на екскурзия от училище, но без класа на Никола. Били неовладяеми  Shocked Е, Никола е в графа "перфектният ученик, любимец на учителката", защото не създава никакви проблеми, но нещо не мога да схвана самата политика на училището, в частност класната - наказва целия клас заради няколко хулигана. Ползват много омразната ми практика да събират хулигани с кротки, за да се повлияели положително хулиганите. Всички знаем, че става обратното. А за лепенето на етикети  Sick Значи педагогът куца...Ще се спасяваме по единично - то се вижда.
Мисля да записвам младежите на Забавна математика (след като се скапе времето) и някакъв математически турнир има за 1ви клас. Никола си умира да се съревновава. Сякаш не е мое това дете  Crazy.

Аз временно, а така ми се иска да не е временно, имам преводи. Уикендите съм решила цяла зима на Витоша, а сега по разни еко пътеки т.е. сред природата с доволно ходене.СУпер разтоварващо ми е, не разтоварващо, ами направо зареждащо с енергия, за да изкарам седмицата. Хахаха. Ако някой е мераклия - дребните ще се радват да имат компания за беседване и игри,

# 514
И аз чета всеки ден, но нямам май какво интересно да пиша newsm78
Нещо съм се посдухала, сигурно щото с Мишо нещо сме на въпреки от няколко дни. Ние от време на време така правим. И за капак тази сутрин се събудих със схванат врат. Като Робокоп съм.

И ме е избило на домашен уют, все нещо ровя и подреждам, редя албуми със снимки, аранжирам си разни неща и така. Сега като сменят времето и съвсем ще ме грабне тази идея. Да не говорим, че вече избирам Коледни подаръци и планувам празниците Grinning

Рали Hug

Кокос, сериозно ли това за Къстомър  Сървис hahaha Вие не скучаете май на работа.

Уфф, ще дръпна два парацетамола, дано ме отпусне!

# 515
  • София
Лангче, и Хриси ще ходи на Забавна математика, но той ще е в ПУгрупа - вие вече сте гоУеми. От сега твърди, че СМГто било неговото училище, понеже там е учил тате и леля и баба...пък да видим. Междувпрочем - в събота го записах на Архитектурната работилничка - щели тиквени фенери да правят Simple Smile
Кокос и кво викаш за г-н Костомър Сървис? Ти сега в каква фирма започна?
Малииии, добре хапнах, но сега как ми се доспаааа.
Таис, резултата е?

# 516
  • Ловеч
Ха -за математика говорите.Аз работя с математици и общувам с такива -Изводът-Математиката не прощава Mr. GreenИ все се сещам за Зимни математически празници-мислех че се събират за да ядат и пият hahahaа те задачи решавали.
За екскурзиите -хубаво нещо, но да не си главно действащо лице-подготвят се едни папки с 1000 бележки -от личен лекар,от родители -подписват се от 100 човека .Накрая тръгваш с един автобус  с превъзбудени дечица  и е достатъчно едно да е на въпреки и ти се отщява .Абе, става с виждане ooooh!
Радосчо за схванатият врат -препоръчаха ми някакво мазило-немско с конски кестен и арника.А за ядовете -вино -върши чудеса.
Дони -ще се похваля то само да стане Laughing

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:17 от tobito

# 517
  • Варна.....
Изобщо не в мой стил, като новобранец исках помощ за работа. Съдийката обаче от положителна енергия не отбира.

Радост, да не си бременна- нали знаеш как жените свивали гнездо като птиците....

Повече довечера, като раздам пижамите.

Целувки дотогава от мен, че мъжете ни нали все не ни уважават.....

# 518
  • София
Изобщо не в мой стил, като новобранец исках помощ за работа. Съдийката обаче от положителна енергия не отбира.

Повече довечера, като раздам пижамите.

Целувки дотогава от мен, че мъжете ни нали все не ни уважават.....
тюх да му се не види Sad Ще чакам тогава довечера
МъжО е нощна и малките хиени само това чакат. Кой да легне до мен, за да ме пази Mr. Green
Ради, ква Коледа бе? Тук още джапанките не сме прибрали, а Хриси редовно пита кога ще дойде вече зимата Mr. Green

# 519
Радост, да не си бременна- нали знаеш как жените свивали гнездо като птиците....

Ха, пепел ти на езика!!!

Не е това, просто тук е студено и мокро, по детските клубчета ми е нещо скучно в момента и ако не се мотам из моловете(което е много финансово нерентабилно), остава да си оправям къщата Grinning

Иначе харесвам бебетата, и моите, и чуждите. Една приятелка има бебче и ще им ходим да го видим. Ей, с такъв кеф сега й избирам подарък и картичка, чак по опаковката се прехласвам Grinning

Уважават....това каквото си мисля ли е?!

Дони, как ква Коледа? Тук сме си с якета и ботуши и по магазините има елхи и дядо Коледовци/Мразовци Laughing

# 520
  • Варна.....
Уважават....това каквото си мисля ли е?!

А какво ли си мислиш???  Mr. Green
Ланг, Дони от рано сте ги подхванали децата да ги водите по разни допълнителни мероприятия. То и сега му е времето де, че като станата като старшинката у дома, не можеш го накара нищо да направи.
Пъсела има остатъци от Пешо и от градината вече два пъти ми дават рецепта с капки. Вече ги взех, че ми е неудобно да го пращам с виснал сопол.
Ще празнуват и Хелоин, така че и костюм някакъв трябва да измисля- гледах в Лидл, че имаше по 10-12лв, така че вероятно ще ми е дестинация тия дни.
Малките хиени не ги искам в леглото си. Стоя в стаята им докато Пъсела заспи, но не го искам при мен. в неделя се усуркаха сутринта при нас- е, то няма такъв купон. Аз се изнесох да правя закуска де, ама горе в спалнята беше  bowuu Милен се появи доста раздразнен  Mr. Green
Около мен пък бебчета няма- т.е. няма на близки хора, които да си ги дават да ги гушкам  Heart Eyes
ИИИ, има вероятност днес майсторите ми де отнесат от къщи, което вече си е повод   bouquet
Естествено, да не забравя да честитя именният ден на Димитровците и техните производни!!!
Весел празник, с любими хора!

# 521
  • София
Добрютру Flutter
Изпратих екскурзианта. Гого на градина и сега е време да започне работния ден Confused
Таис, гледах ги и аз костюмите на Лидъл, но ме домърза да ида вчера...То дали и ще има номера. Решихме с мойта дружка да им направим Хелуин парти в нас, пък да видим Mr. Green
Радиии, глей кви неща си мислиш...то уважаването има много изражения Joy

# 522
Имаме ли Димитровци и Димитринки, че нещо не се сещам   Rolling Eyes Както и да е - да са живи и здрави!!!
Аз ходих на семинар на Цигов чарк - 4 дни  Flutter Не е лошо да ви кажа  WhistlingПочинах си добре, пък и смяната на обстановката се отразява добре. И като добавим към това и чашата с вино пред камината вечер... Не, че не ми беше свита душичката, постоянно го мислех диването, ама ей на установи се, че и без мен оцеляват  Peace
Много ме мързи днес, да му се не види  Tired
Лек ви ден  Hug

# 523
  • Варна.....
За какво казваш си мисли Радост?
И моля, за пример по отношение израженията  Mr. Green

# 524
  • София
За какво казваш си мисли Радост?
И моля, за пример по отношение израженията  Mr. Green
обичам уважение в 2 аспекта...ще ти кажа на ушенце, че все пак е форум за бебета Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт