ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мен ме отнесе Tired Лошо ми е, имам кофти хрема, чак ми се разрани носа Tired, а аз като се докарам дотук и ми се възпаляват и ушите имам тесни канали, та са ми слабо място, та и капки за уши капя- красота Tired Иначе Йоаница от днес пак е на градина- да видим как ще е, нямаше драми сутринта, моля се всичко да е наред Praynig
И сега- мооооля много за стиснати палци- по нашият въпрос, да не разказвам предварително- то ще се разбере после Praynig Praynig Praynig Вие знаете какво имам предвид Crazy
И накрая- ходих на преглед- в почивката от хапчетата, яйчниците реагират нормално- имала съм овулация и двата месеца, което ме зарадва- надявам се, като ми дойде това на дневен ред, пак да е така и да станат нещата бързо Praynig Ама това- след време, да кажем няколко месеца, засега отстъпвам реда си за бременеене Heart Eyes Whistling

# 496
Добро утро, момичета Hug

Ради, колко му е. Ще си ходим по женски на разходки. Вчера попаднах на една Изабела, на която казват Изи Heart Eyes

Дони, нашата си е Белла Laughing Даже сега официално ще й го коригираме, понеже тя си е Бела и искам да я кръстим Бела и да и изкараме бг акт за раждане с името Белла Laughing

Бягам на разходка! До после!

# 497
  • Варна
Многоооо сте стискали явно Laughing А Бубса с нейното предчувствие ме уби... Официално е - от утре започвам работа:) Малко ми е кофти само, че ще трябва да бачкам до 18ч и докато стигна до градината ще стане 18.30ч. Само на мен ли ми се струва, че е  много  време за градина...макар, че напоследък като я вземам в 17 и нещо и я чакам по половин час за игра!

Ралче, стискам!!!

# 498
Мим, честито, много успехи на новата работа! А за Ели, щом все ти я чакаш, значи не му идва много на детето Grinning

Ралче, и аз стискам!

# 499
  • София
И така, аз пак тук, за съжаление с кофти новини- при нас засега нещата пропаднаха- тоест тъкмо се наканихме да действаме с покупката на жилещето, дето го бяхме наресали, даже се задействахме и за кредита, с който да си покрием това, което не ни стига и хооп, под носа ни буквално, собственика е уредил сделка с друг купувач Tired А така ни хареса, по всички критерии, които са от значение за нас Sad Изобщо тази седмица започва отвратително- а и едната ми колежка ми се зъби защо съм била идвала болна на работа, а аз вече съм по-добре, а и все едно аз съм виновна, че ме е повалил някой бацил, дето ми се случва един път в годината:xarms: Плюс това веднага се съобразих с това, което каза и отидох в другата стая, така че тя реално няма контакт с мен А пък реших, че в крайна сметка, след като се повлиях почти веднага от лекарствата, нямя да ходя за болничен, и без това вече скоро ползвах Tired
Оооооф, оплаках ви се, но наистина ми е много криво Tired
ПС- Мим- Честита нова работа, с пожелания за успехи и да ти носи удовлетворение  bouquet Hug Много се радвам за теб!

# 500
  • София
Мим   честито!Само успехи ти желая!
Ралче  не се ядосвай.Щом са продали жилището не е било вашето.Ще намерите по  хубаво.Всичко става като му дойде момента.Успех и на вас.Дано ви се получат нещата.

Моника вече втора седмица е с гадната кашлица.Кашля само  като спи.Сега и давам някакви хомеопатични за задна хрема.

# 501
  • Варна.....
Ралче, сигурна съм, че Вашият Дом ви чака да го откриете!
Мим, кажи повечко де, така семпло, семпло....
Ели, ако не забравя да си взема апарата ще снимам офиса и недовършен  bowuu
Мони, бързо оздравяване!

# 502
  • Варна
Мим, кажи повечко де, така семпло, семпло....

То няма много за разказване... Ще поддържам онлайн магазин за детски дрехи - когато го вкараме в ред, ще го покажа. Правя компромис с условията, но поне работата е по специалността ми и се надявам във времето да мога да преговарям. Това е. Повече, когато се поогледам малко!

Иначе ми е едно такова есенно - хем му се радвам, хем започна студеничко да ми е... А сега събота сменяме и времето - многооо мразя да се стъмва рано! Ели ще е от тъмно до тъмно на градина! Ето, вчера я взех в 17ч., до 19 бяхме на пързалки навън, върнахме се - къпане, папакане и в 21 вече беше заспала! Ами малко ми идва времето - а, като почна работа ще я вземам след  18!

# 503
  • София
Мим, ако ще ти подейства успокояващо - аз съм до 18,30 на работа Confused Разходки вечер не е имало от месец. Прибирането по тъмно ме депресира - те вече са вечеряли, пишем домашни за около половин час, баня и по леглата. Е, друг е въпроса, че не заспиват щом легнат, ама... ooooh!
Рали, друг ще излезезе - по-хубав Hug
Мони, и аз това щях да кажа - хремата и се стича и затова подкашля. Моите понякога го правят този номер.
И да се похваля. Вчера след половин часов тормоз ми каза ДАЙ Rolling Eyes Пууу инат бре.
Замислих се колко е несправедлив живота. Една приятелка ми се обади, че мярнала Гого - децата го били наобиколили в пясъчника и искали да си играят с него, а той тактично давал заден ход. Хриси където и да идем търси деца да си играят. онзи ден в конната база тръгна след 2 момиченца и ги чувам - този какво все иска да играе с нас. Много е досаден. Хем ми стана мъчно за него, хем смешно. Само след десетина години ще се радват момчетата да търчат след тях, ама хайде  Mr. Green

# 504
  • София
Аз съм на работа до към 7,понякога и след 7.МНого е гадно,ама няма как.Моника много страда ,че не я взимам от градина.2 дена ходих да я взимам и после беше ужасно превъзбудена и кисела.
Мим не е зле работата.Поне така си мисля.Да покажеш сайта задължително

лек ден на всички

# 505
за неползващите фейсбук, ето и разказът на дулата ми с малката черна рокля...и се връщам ад ви чета, че ви съвсем ви изпуснах...
http://www.bgduli.com/content/razkazt-na-dulata-za-edno-kratko-razhdane

# 506
  • София
Благодаря ви, момичета, за подкрепата Hug Да, разбира се, че продължаваме да търсим, все си мисля, че пак ще харесаме нещо. Въпросът е, че държим на някои критерии- да е ново строителство,  да е тристайно, тоест хол с кухня и две обособено стаи, защото държа да си има отделна детска стая- за ЙоЙо и евентуално за бебчо после, а сумата и квадратурата, към която се целим все пак е в някакъв диапазон , в който обикновено се предлагат двустайни жилища и това затруднява нещата, но не сме се отказали да търсим Praynig.
А аз пък от днес съм болничен- след като и вчера не се почувствах по-добре, реших да отида до личната да ме види, да не се окаже нещо по-сериозно от настинка и познах- оказа остра респираторна инфекция Crazy, даже ми изписа еднократна доза АБ. но явно веднага подейства, защото като я изпих, сега съм по-добре- не се чувствам толкова отпаднала и хремата понамаля. Аз по принцип многооо рядко се тръшвам толкова сериозно, но явно сега ми се насъбра много от Йоанка, а и стреса покрай това търсене на жилище и тичането Tired. На нея й давам разни за имунната система, дано я опазя, че от тази седмица си ходи на градина Praynig
Дони- ами така, а после, мацките смаи ще питат за него:mrgreen:
Мим- дано ти потръгне с новата работа, иначе и аз така не обичам късия ден, имам чувството, че деня е само три часа, а вчерта- безкрайна Crazy
Мони- бързо оздравяване и от мен Hug
Тайс- чакам и аз снимките от офиса Heart Eyes
Тобито къде зачезна Rolling Eyes

# 507
  • Ловеч
Ето ме Laughing
Ралче то е ясно ,че ще намерите нещо друго,но ме е яд когато някой не спазва дадена уговорка #2gunfireДа се похвалиш скоро  Wink
Лорини -прекрасен разказ и дай боже всекиму!
Аз днес ходих да похарча някой лев.Взех малкия от градина и се отдадохме на шопинг-естествено той намаза-плътно долнище,пантофи и едно сладурско яке-за мен тото Mr. Green
Настройвам се ваканционно-др.седмица ще работя само 3 дни Whistling и така.
Мим -Честито и от мен  bouquetЛека и доходна!
Бързо оздравяване на всички-Пешо се е настанил трайно при сестра ми,Ивайло и той леко се сополиви -но така се получава след 3 дни на градина.Надявам се да изкара тази седмица, а за другата най-вероятно ще е у дома да се гушкаме.
Лека вечер.

# 508
  • Варна.....
Само надниквам, за да помоля за стиснати палци по обяд   bouquet

# 509
Стискаме палци  Peace

И после да не забравиш да  се похвалиш.

Аз днес съм почивка юпиииии  Laughing На някого да му е скучно да си говорим?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт