ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 977
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
...тоз моя батко май сега го хвана тая криза на 2-годишните - то не са ревове, блъсканици, истерии и крясъци, ужассссссссссссссссссссс... И аз просто не знам как да се държа! Матира ме с пешката просто.. И това откакто тръгна на градина - не знам - ревност ли е, друго ли е..... ама ми се отели волът  ooooh!

Тъй, наоплаках ви се за "лека нощ", отивам да си видя кекса   chef

И ние сме така!  Rolling Eyes За мен в пълна сила важи перифразиран подписа на една форумска потребителка: " Имам си мъж в пубертет, тийнейджър и дъщеря в пубертет..."  Crazy

И айде стига с тоя Пешо, бе! Прекръстете го някак си, че не издържам да ви чета! Познайте защо!  Joy

Болните да се оправят!  Hug

Лорини, страхотен разказ! Много се радвам, че всичко е минало, както си го искала!   Hug Heart Eyes
Аз пък като чаках да раждам, с контракциите вече ви четях тайничко, и имаше една потребителка, май Арвен се казваше, беше родила вкъщи, докато чакала линейката да дойде. Живееше в Англия. За малко и аз да родя на тротоара пред блока, защото ни взеха таксито под носа. Щастие беше, че мина случайно едно такси. Та шофьорът взе да кара бързо като ме видя.  Mr. Green Много хубави спомени, но не ми се нито бременее, нито ражда вече.  Simple Smile

Тайс, много си креативна! Ще си крадвам идеи!  Mr. Green Навиците понякога са хубаво нещо!  Grinning

Дони, много се смях за Париж!  Laughing

Мим, Ралче, стискам палци по вашите въпроси!   Hug

Тобито, мисля, време е да ги вкарваш у правиьот път госпожите в градината!  Hug

Радостчооооо???

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 01:52 от yagodka

# 481
  • Варна.....
Смайлинг, кекс а??  bowuu bowuu bowuu
Помисли за ревност. При Алекс и сега я има, но и аз не зная как го накарах да я показва, та дори и да казва (и то доста често)- в смисъл да не преживява в себе си и да подтиска. Кало обаче е мъничък. Зная, колко ти е трудно, но все пак опитай да намираш време за вас двамата само. Алекс на моменти говори за времето "преди" и " след" Преслав. Пък аз обяснявам, че все пак 9 години си е бил само той №1!
Пък може и в прав текст да му обясниш, колко много го обичаш, но в момента Ева  е много малка и беззащитна и вие заедно трябва да и помогнете да порасне и да я научите на всичко, което и тоя вече може. Нещо такова говорих и давах примери.
Ники, схемите стават все по сложни! Дано бързо оздравее Андрей, без при това да прехвърли на дребса!
Парижанката, внимавай да не пропуснеш нещо в записките си!
Ягодке, едно време, като бяхме деца, е вече поотраснали, татко казваше че има жена в критическата, син в след пубертет и в казарма и дъщеря в пубертет!
А да казвам, че винаги когато са двамата настава междугалактическа война необходимо ли е?
Наистина се възхищавам на съседите ни  Mr. Green

Дълго стана, а влязох само за сутрешното кафе, което естествено днес е........

В Париж!!

# 482
  • София
Добрютру Mr. Green
Да се цопна на едното столче и да помечтая... Hug
Сис, и аз мисля, че е ревност. Хриси напоследък ревнува много...В една картина е нарисувал аз, той и баща му как плуваме в морето. Брат му една мъъъъничка точка на брега, че не можел да плува Joy прави същото, което и Гого...В неделя вечер излязохме тримата и се държеше като 2 годишен само защото цялото внимание е за него ooooh! И аз съм била Голямата, но...като изключим двата опита за убиство на брат ми до 6м. възраст - други прояви не е имало. Пък нито лигава, нито угаждам всичко, но са ми много лигави децата. Елеле големия ooooh!
А на всичкото отгоре и мъж ми страдАл от липса на внимание Rolling Eyes Е на кой по-напред Blush Като вампирите заспиват последни...

# 483
  • Варна.....

А на всичкото отгоре и мъж ми страдАл от липса на внимание Rolling Eyes Е на кой по-напред Blush Като вампирите заспиват последни...
Е, как на кого- на мъжО естествено.
Май сте позабравили "Контрол"!!
Дзъъън.......

# 484
Добро утро!

Наканих се и аз да се запиша Simple Smile

Първо, и най важно, и тук: Честито на Лорини за прекрасното раждане и прекрасния резултат! Много е сладка Ани! Лорини, радвам се, че познавам човек като теб, доказал, че положителното мислене, води до положителен резултат!

"Почивката" мина, както всяко ходене в БГ- по-малко от всичко. Свеки не беше добре и Мишо е обикалял по болници почти всеки ден, добре поне, че положението е овладяно! Малко бюрокрации имаше, един хубав сочен вирус с всички екстри към него изкарахме всички, даже аз още го влача ...но имаше и хубава част- всяка вечер(без изключение) бяхме по разходки и заведения, къде с деца, къде сами, голям кеф. Навидяхме се до насита и с приятелите. Рождения ден на Бела си го организирахме с кеф, мина много добре, в тесен семейно-приятелски кръг и рожденичката определено изглеждаше доволна Laughing Кръщене нямаше, понеже забравихме да подпечатаме документите в Англия, съответно не можахме да я регистрираме за БГ акт за раждане, който искат в църквата. Но, то и време не остана за кръщене.

За детската ревност- май и при нас се появи нещо такова. Анджи на моменти се държи направо неадекватно, все едно иска да провери докъде може да стигне търпението ни. Уж разбира вече, а в същото време...точно като при Сис- писъци, ревове, удря ни наред, не се сещам какво е , ако не ревност! Пък в самолета как се държа ooooh! Хората след това идваха да видят, кое било това пищялче Laughing И в двете посоки, по три часа, сестричките ни побъркаха ooooh!

А в Париж и на мен много ми се ходи. Казах му на Мишо, а той ме пита на кой ще оставим децата Grinning

Целувки на всички!!! Hug

# 485
  • София

А в Париж и на мен много ми се ходи. Казах му на Мишо, а той ме пита на кой ще оставим децата Grinning

Да дойда да ги гледам...аз и в Лондон не съм била Rolling Eyes Ходене ми дай на мен...

# 486

Да дойда да ги гледам...аз и в Лондон не съм била Rolling Eyes Ходене ми дай на мен...

Ако си сериозна- имаме сделка Grinning

# 487
  • Варна
Добро утро, момичета!

Радост, радвам се, че сте си прекарали хубаво:) И на малката РД поне по снимките е било весело! Ех, колко бързо минава времето!

Аз тези дни имам нужда от стиснати палци! Доника знае защо Laughing

# 488
  • София
Мим  успех!

Моника цяла седмица е с  мене на работа.Голям герой излезе.Много ме е слушала.И сега се е побъркала на тема сестриче.Даже вчера ни води в един магазин да ни покаже какви обувки ще купува на сестричето  Joy  Беше много сладка!

Радост и вие сте си изкарали много добре.Мъжа ми беше преди 8 години в Лондон и сега много съжалява ,че не се върна.Така му се ходи на една екскурзийка.....

Лек ден на всички

# 489
  • София

Хайде хора, никаква активност Crossing Arms
Мим, стискам много палци Hug
Мони, не се услушвай, ами действай. останхме без бремелинка Laughing
Ради, колко му е. Ще си ходим по женски на разходки. Вчера попаднах на една Изабела, на която казват Изи Heart Eyes Сетих се за сериала доФторския...
На каква гледка се натъкнах сабаХлем, влизайки в детската. Гого се намърдал при бате си, който гордо ми заяви, че приспал брат си Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 10:25 от Доника

# 490
  • Варна.....

На каква гледка се натъкнах сабаХлем, влизайки в детската. Гого се намърдал при бате си, който гордо ми заяви, че приспал брат си Simple Smile
А ти къде беше се пита в задачата?

# 491
  • София
в спалнята гледах Слави вчера. Гост беше едно момче с Аспергер Wink Абе майка - нехранимайка Mr. Green

# 492
  • Варна.....
Момичета??
Да не ви отнесе Пешо?

# 493
Момичета??
Да не ви отнесе Пешо?

Абе чета аз Пешо и викам - егати, седмица не съм чела и някакъв мъж се внедрил в групата ни, че и ги отнесъл даже, голяма работа ще да я, пък то градинския сопол  Mr. Green Joy

Таисче, така и не показа новия офис значи  Thinking, чаши си купила, това онова, ама ние нищо не видЕхме, айде по-сериозно де  Wink
Сега чета в лекса как е минал изпита адвокатския, пак голяма резачка още от теста. Сега чакам да ми се обади една колежка да каже как е бил казуса и дали го е минала, че само за теста разбрах. Абе май май ще се чака стажа, много трудно стана с тези изпити, а пък ако запиша докторантура, ми трябват 3 години, а не 5.

Каката на градина, малкият в къщи с дядо, мама и тати - по задачи. Довечера ще я водя пак на балет, в градината сме на народни. Чакаме да пуснат басейна в градината, ама така като гледам май няма да е скоро. Тъкмо реших да тръгна отново на тае-бо и пак ме хвана кръста  ooooh!

Хубав ден, девойки и до скоро  Hug

# 494
  • София
Момичета??
Да не ви отнесе Пешо?
Пешо, Гошо, Стоян, Иван...

В събота кака беше на културно масово мероприятие - първо културното, после масовото. Доволно  bowuu
Вчера бяхме на коооон. Хората чак му се кефеха на ентусиазма и как се радваше и смееше...

Общи условия

Активация на акаунт