ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 930
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Тук съм, чета ви Hug
Такаааа, аз пак да помоля за стиснати палци относно нашия въпрос с жилището, ама този път няма да споменавам нищо, само моля за вашата позитивна енергия, ама наистина много моля, това за мен е изключително важно, от онези въпроси, дето се явяват от най-важните в живота на човек- наред с децата, сърпуга и така нататък Praynig Crazy Praynig
Иначе, Йоето е по-добре Heart Eyes, не ми е вдигала повече Т, а май и коремчето се затегна, защото един път си ака нормално, а от вчера все още не е, а вече интервала става голям. Обаче лекарката ни е дала бележка и за цялата друга седмица, за да си укрепне и да се възтанови напълно, а и аз като че ли подкрепям- много й се насъбра на миличката, за един месец що неща изпи Tired.
Дони- на първата снимка си момиченце, много ми харесва Hug
Ради- радвам се, че Балчето е по добре Heart Eyes
Мони- желая ти много сили, за да приемеш ситуацията с баба ти, зная какво е, тежи, нали преминах през същото със свекър ми, ще ти е нужна сила Hug
Лорини, Сис- радвам се, че звучите толкова позитивно и всичко около вас и бебчовците е наред Hug
Пица и на мен ми се прияде, ще си вземем почивните дни Whistling.

# 571
  • Ловеч
И аз съм тук, но ме е срам да пиша два пъти един след друг. Ще кажат хората, тази деца няма ли за гледане, че само във форума виси hahaha Heart Eyes
Спокойно -аз държа първото място  CrazyКато имам свястна майка да ми угажда.Но и синът ми я омайва с едно Бабчеееее и тя не може да му откаже.Вече заспа -има лека температура -някой ми завидя на почивката ей  Close

# 572
  • София
И аз съм тук, но ме е срам да пиша два пъти един след друг. Ще кажат хората, тази деца няма ли за гледане, че само във форума виси hahaha Heart Eyes
Спокойно -аз държа първото място  CrazyКато имам свястна майка да ми угажда.Но и синът ми я омайва с едно Бабчеееее и тя не може да му откаже.Вече заспа -има лека температура -някой ми завидя на почивката ей  Close

Вий добре...ама аз съм на работа Embarassed

# 573
  • Ловеч
Дзън!
Ралче с теб сме  Hug
Мим,драсни някой ред ,че те умислих Wink
Надето и тя ни забрави  Rolling EyesДобре ,че е фейса та виждаме снимки.
Тайс нищо не каза за бръмбарите ???
Отивам да гушкам тигъра ,че зачерви бузи -капах и капки в ушите все ги дърпа, боли го и врата-явно е настинал ,а уж има парно в градината newsm78
Днес си говорим на тема Кого харесваш?-питам А мен харесваш ли ?отговорът  НЕ-Теб те обичам! hahaha
Лека и мека .

# 574
  • Варна
Ко да драсна... много гадно било да бачкаш Joy Не ми остава време за нищо. Иначе Ели от април не се беше разболявала и разбира се, аз като почнах работа започна да буха - гледат се с баба и дяда, ама още си свикват, че рядко им се е случвало...

Наздраве!!!

Ралче, стискам Praynig Дано този път да стане...

С мъжа ми сега се смеем за джакпота - казвам му - ако спечелим и дим да ни няма към някоя топла страна - има няма 12 месеца плаж...

# 575
  • София
Наздраве, кат сте рекли Wine Glass
Мим, аз за нашата зима искам да съм на гости на Патилинка Rolling Eyes и после пак ще си дойда.
Приемам залагания в колко ще заспи ДзверО Close Мечтая за спящи в 10 деца, а аз с чашка вино да си чета край камината...Оплаках ли се, че не ни работи помпата и сме на студено #Cussing out А с печките нищо не се стопля Sad

# 576
  • Варна
То моето спи от поне 40мин, ама е станал в 6.30 и не е спала през деня.... Май и аз ще и последвам примера... Пфуу, живота ми работа и спане Close Наоплаках се!

# 577
  • Варна.....
Тоби, още ходят!
???
Да не ви отнесе Санди?
Не бе, до МОЛ-а ходих  Crazy Сложили са коледната украса - малко рано ми се видя, ама пък е готино  Heart Eyes
И? Капо ли си?
Дони, пийни повече, да се стоплиш!
Дано скоро заспи Гогича!
То моето спи от поне 40мин, ама е станал в 6.30 и не е спала през деня.... Май и аз ще и последвам примера... Пфуу, живота ми работа и спане Close Наоплаках се!
ЕЕ, ти от една седмица си на работа де  Mr. Green

# 578
  • Ловеч
Пфуу, живота ми работа и спане Close Наоплаках се!
Мим ,има такива дето не спят Mr. Green
Дони ,ти помпа нямаш -аз дърва-ще отиваме при Паталинка дружно -мъжете да страдат hahaha
Ще си намерим по един Дънди Крокодила и пей сърце  Laughing

# 579
  • София

Дони ,ти помпа нямаш -аз дърва-ще отиваме при Паталинка дружно -мъжете да страдат hahaha
Ще си намерим по един Дънди Крокодила и пей сърце  Laughing[/color][/b]
Ох Котьоооо smile3508 Ма ти още ли нси без дърва #Cussing out

# 580

Ще си намерим по един Дънди Крокодила и пей сърце  Laughing[/color][/b]
Ох Котьоооо smile3508 Ма ти още ли нси без дърва #Cussing out

hahaha Развеселихте ме, ей Grinning

Кофти, Мим! Аз понякога, като се размечтая за моята бъдеща работа, с която ще променя света и ще вадя милиони, после се замислям, как ще вместя деца, мъж, къща, работа и сън, съчетано със средното лондонско транспортиране до работа- около час в едната посока Shocked
Хаха, май сега съм си добре Laughing

# 581
  • Варна.....
Радост, а дано!!
Мноого ми е петъчно, още не мога да се организирам да заработя  bowuu
Абе, дърва, помпа.....  обичайте се, гушкайте се .....
Тоби, как е дечко днес? Дано е било инцидентно!
Айде все пак да я почвам..... петъчно....

# 582
  • Ловеч
Добро утро и Честит Петък!
Дечко още има Т newsm78 .Спа спокойно ,няма сополи и кашлица.
Аз пък съм с херпес.Анджелина ряпа да яде Laughing
Станах в ранни зори -даже  почистих,пуснах пералня.Показа се някакво слънчице и замислям разходка.
Радосчо това пътуване от точка А до Б сигурно е убийствено-като се замисля в това отношение аз съм супер-работата,ДГ,болница ,център са ми на 10 мин .

# 583
  • Русе
Ехоо! Аз втори ден съм у дома болничен. Карина е с възпалено ухо и сополи. Мъж ми се обади да каже, че в понеделник не сме на работа и така всеки понеделник за сега. Ако има работа ще отработваме съботите.  Sad Така бяха и 2008 - на 4 дни, имаше и съкращения..
Ралче, стискам палци, дано този път се случат нещата при вас!
Пфу! Не мога да болдвам, мишката е сдала багажа - плаче за нова.
Я кажете - освен да рисуваме и да играем с моделин какво друго да правим? По цял ден иска детски на компютъра или ТВ. Трябва да измисля нещо забавно и с минимални поражения на дома.  Laughing
И аз се нареждам за гости на Патилина. Мрааазя зимата!
Тоби, да се оправя Ико!
Хайде да бягам, че чувам подозрителен шум в кухнята.

# 584
  • Варна.....
Добро утро и Честит Петък!

Станах в ранни зори -даже  почистих,пуснах пералня.Показа се някакво слънчице и замислям разходка.

Ти си решила да трЕснеш Лудото Ленче по гръб ли??
Люби, дано ви подмине!!!

Общи условия

Активация на акаунт