Такаааа, аз пак да помоля за стиснати палци относно нашия въпрос с жилището, ама този път няма да споменавам нищо, само моля за вашата позитивна енергия, ама наистина много моля, това за мен е изключително важно, от онези въпроси, дето се явяват от най-важните в живота на човек- наред с децата, сърпуга и така нататък

Иначе, Йоето е по-добре
, не ми е вдигала повече Т, а май и коремчето се затегна, защото един път си ака нормално, а от вчера все още не е, а вече интервала става голям. Обаче лекарката ни е дала бележка и за цялата друга седмица, за да си укрепне и да се възтанови напълно, а и аз като че ли подкрепям- много й се насъбра на миличката, за един месец що неща изпи
.Дони- на първата снимка си момиченце, много ми харесва

Ради- радвам се, че Балчето е по добре

Мони- желая ти много сили, за да приемеш ситуацията с баба ти, зная какво е, тежи, нали преминах през същото със свекър ми, ще ти е нужна сила

Лорини, Сис- радвам се, че звучите толкова позитивно и всичко около вас и бебчовците е наред

Пица и на мен ми се прияде, ще си вземем почивните дни
.

Не ми остава време за нищо. Иначе Ели от април не се беше разболявала и разбира се, аз като почнах работа започна да буха - гледат се с баба и дяда, ама още си свикват, че рядко им се е случвало...
А с печките нищо не се стопля
Ма ти още ли нси без дърва