Дечко още има Т
.Спа спокойно ,няма сополи и кашлица.Аз пък съм с херпес.Анджелина ряпа да яде
Станах в ранни зори -даже почистих,пуснах пералня.Показа се някакво слънчице и замислям разходка.
Радосчо това пътуване от точка А до Б сигурно е убийствено-като се замисля в това отношение аз съм супер-работата,ДГ,болница ,център са ми на 10 мин .
Да, Тоби, късметлийка си, че не си губиш времето в път. В Лондон, това е едно от неприятните предизвикателства. Малко са хората, които ходят на работа с коли- трябва да работиш близо до вкъщи или някъде извън града. Ако се прекосяват централните части, най-сигурният транспорт е метрото. Много ми беше станало смешно как преди няколко години, едни познати от БГ видели някакъв господин с много скъп часовник в метрото и се бяха възхитили как и богатите хора ползвали в Англия градски транспорт. Ами, какво да правят, като искат да стигнат до работа, а не им се виси в задръствания:D
И аз станах рано. Бела се събуди в седем и сега си пием кафето, докато гледаме Гала. Обикаля по пижама и сладурее. Ще се мобилизирам след малко и аз да свърша малко работа. От няколко дена се опитвам да разчистя къщата от боклуци. Изхвърлих един куп играчки и стари дрехи, пренареждам шкафовете и тн. Искам да пооправя преди Коледа.
Люби, да се оправя Кари
Анджи обича да играе с лепило и хартии. Режем или ги късаме на формички и тя лепи. Може и картички да направите. Пъзели обича ли? Анджи и с лего играе. И пробвай да редуваш рисуването, малко с водни бои, малко с моливи и тн, така повече време минаваРано ли ви е да говорим за празниците?
А вчера ми започна последният модул в Унито. Който на всичкото отгоре е супер интересен. Ако не ми мине нещо пътя, напролет ще си осъществя едновремешната мечта за чужбинско образование.
Лошото е, че и днес няма да е готова...
То затова и вися в нета и правя ПЕКС карти за Гого, че и колегите включих в манифактурата 
Сложили са коледната украса - малко рано ми се видя, ама пък е готино 
И Делян намаза едни ботички, и това беше. Днес шибнах 47 литра гориво в колата
, изтича ми гражданската и каското, преглед трябва да правя /50 кинта го направили/мам...та им/ и ще я карам тихо до заплата 
Опитваме се да пишем чертички, букви и цифри като кака му, ама много бързо му омръзва 
, а майка ти да крещи по двамата 
Засега толкова.
Друг вариант е 

Моят синковец е толкова презадоволен и разглезен, че просто няма повече на къде... Нищо не пази - онзи ден му купих три нови пъзела - днес намирам само половината от единия
Всичко руши и чупи, без да му мигне окото /тя мама нали пак ще купи/. Преди малко преинсталирах компа, щото и него беше съсипал.... Ама аз съм си виновна - от днес е наказан:нищо няма да му се купува една сеедмица поне и му прибирам 99.9% от играчките!!! И без това рядко се заиграва и бързо му омръзва