Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Хеееееей,страхотни новини Hug

Мии,честито второ момченце.Да ви е жив и здрав,много да ви радва и слуша  bouquet

Честито и на Василена  bouquet

# 121
Кости, как е коремчето? Одеве точно за теб си мислех, след като прочетох хубавите новини в темата.  Whistling
Расте preggo И натежава ooooh!
Имам време аз, поръчала съм си новогодишен подарък Grinning

КремЧетата идват тоЧно навреме, а Wink
Абсолютно Mr. Green Дано не са само някакви тестери;)
Дано!

airgirls май момчето ти ще свикне по-лесно, отколкото ти. Не му се притеснявай, нали си има приятелчето с него, ще се справи Hug

# 122
Mii и Василена

Честита втора радост! Да сте живи и здрави!

# 123
Честито на щастливите мами Mii и Василена.Пожелавам им едни много послушни и весели дечица.
От такива хубави новини,чак и на мен ми се прииска да съм бременна Embarassed

# 124
Честити бебчета на щастливите майки, да са ви живи и здрави и само радост да ви  носят  Heart Eyes

# 125
Mii ,честита рожба,да  е много здрав малкия мъж,и много да ви радва!
Кирова,да не се гласите и вие за второ? Grinning
И на нас много ни се иска едно момченце ,но не ни стиска Laughing
правихме едни големи ремонти,оправихме си втория етаж,че се бутахме на първия в две стаички и сега така сме се окълцали ,че и ученичката ще стягам....

# 126
Кирова,да не се гласите и вие за второ? Grinning

Живот и здраве,другата година мисля да работим по въпроса: Simple Smile

# 127
хей,мии,честито бебче и на теб!

василена,хайде и тук още веднъж честито!:)

хубаво е това,че толкова много бебета се раждат.наистина са много! гледам из орума си има доста майки с по три деца,коит имат и малки разлики на всичкото отгоре:)абе това да се чува!

моя мъж ме кара да си правим още едно дете,но за мен тази тема е в кръга на научната фантастика.просто поради социални причини.искам друго да правя в близките години просто.ако го направя това,което съм планувала съм му казала,че ще го огрее стига да не съм минала 40 години
или стига да не съм болна нещо:) обаче той се цупи и понякога наистина сме на ръба на по-сериозно скарване:( незнам...

п.с.не съм чела всичко изписано,че нямам възможност.ако пропускам нещо моля да ме извините!

# 128
  • Burgas
Честито на щастливите мами Mii и Василена.Пожелавам им едни много послушни и весели дечица.
От такива хубави новини,чак и на мен ми се прииска да съм бременна Embarassed
Ми не се мотай, давай да почваме с №2  Grinning Grinning Grinning Да си ги бутаме пак в парка двете.

От вчера сме на ясла. Адаптацията върви, май за сега:)

Честито на новите майки, да  са здрави и спокойни бебчовците. newsm07

# 129
Със сигурност децата се адаптират към новите неща по-бързо от нас  Peace  Аз от доста време съм се отказала да се притеснявам и за това, колкото и немайчински да звучи. Само да са здрави, другите неща се подреждат.

Да ви попитам, вашите деца по колко пъти на ден ядат? Борко от около 2 седмици отказва да си яде следобедната закуска. Хапва 1-2 хапки плод и това е. Преди вечеря изгладнява много и пак прихапва плодове  newsm78

# 130
Моята ако й се отдаде възможност би яла по цял ден  Crazy

Вечно гладно това дете, направо ме изумява количествата които похапва. Напоследък обаче отказва всякакви манджи - само сухично да е. Ако може ще кара само на топли сандвичи, домашна пица и сокче, и килограм плодове  ooooh! Вече се чудя какви манджи да измислям че да похапва от тях. А навън излезем ли, може току-що да е станала от масата, но веднага се залепя за някое дете което дъвче солети и всякакви други боклуци.

Ще видим на яслата какво ще яде, почва след месец.

Закусва към 8, към 10 яде плодове,  в 12:30 обядва, към 16 пие мляко (адаптето си иска) + плодове, към 19 вечеряме. Между тези похапвания вмъква по някое друго ако види че някой около нея си похапва  ooooh!

# 131
Изчетах ви сега, видях, че Мии е споделила и за моето раждане, та по- подробно, имаме момиченце, казва се Ева и се роди на 06.09. Та сега основно се опитвам да се справям с разни кърмачески проблеми, Евридика ми помага много и се надявам нещата да потръгнат.
Да се включа и аз по темите, Павел яде по три пъти на ден, а следобяда само плодове. Играе основно с коли и камиони, паркира ги, кара ги "на работа", "на гараж" и прочее. Иначе говори абсолютно свободно всичко. Края на месеца тръгва на ясла, надявам се да не боледува много, че и с двамата в къщи първите месеци не се виждам. По въпроса с ваксините, аз съм се изказвала, не подхващам пак темата, само споделям,  че по времето, когато слагах плътно ваксини, сега го правя избирателно, сложих "Ротарикса" и до сега , слава Богу такъв вирус не е хващал  ( не съм убедена, че има общо, просто казвам, че му е правена ).
Това за възелина не съм го чувала, ще поразпитам и може да пробвам.

# 132
  • в 1001-та нощ
Честита радост в къщи   bouquet дано се решат кърмаческите проблеми и леко тръгване на ясла на баткото  Heart Eyes

# 133
Честито на Mii и Василена. Да са ви здрави и усмихнати бебчетата. По-малко грижи и повече радост Simple Smile
Ние бяхме от понеделник до днес при моите родители с децата и беше страхотнооо. Сестра ми и племеницата също и сега така ми липсват всички. Моите баба и дядо видяха за пръв път Рози и така. Сега чакам и таткото да се прибере от ДЕ по нощите.
За яденето при нас май няма мярка, днес ми скри шапката, такова ядене не съмм виждала, а някои дни пък яде съвсем малко. Онзи ден при баба ми и дядо ми изяде сигурно 1 кг. грозде  Crazy

# 134
Василена, честита ти дъщеричка. Да ти е жива и здрава и много радост да си носите двете   bouquet На теб бързо възстановяване ти пожелавам и съм сигурна, че ще преодолеете проблемите с кърменето  Peace

scarly, все едно за моето дете разказваш. Само на бисквити, солети, грозде и сливи кара последните дни. За всичко друго са големи пазарлъци. Единствено на закуска си яде стабилно, както преди. На всичкото отгоре сега се е научил да брои до шест и всичко трябва да е под строго определен брой - де (две) бисквити, (ти) три солети, пек (пет) залъка хляб, шеш (шест) зърна грозде и ако нещо не е в определената бройка настава голяма драма  Rolling Eyes Изобщо "терибъл ту" така яко го тресат, че на моменти ми идва да отида в родилното и да им го върна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт