Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.София
Да, и аз искам да изкара варицела, но после много пада имунитета и ме е страх да не прихване скарлатина, на една позната кара и двете на веднъж  Shocked измъчи се милото.
Моята не яде никакви кремове, мляко с ориз, грис нищо, така че съм спокойна с пр.мляко  Mr. Green
Батко и кара варицела на нейната възраст, много леко я изкара имаше 4-5 пъпки, дано и тя така изкара ама по-натам  Mr. Green

# 496
Да,наистина при по-възрастните е ужасно,а напослеък твърдят,че имунитета бил 25 год и след това можело да се кара пак,като Херпес Зостер.Това било още по-тежко newsm78

# 497
аз си мислех, че сте изписали темата вече  Mr. Green

# 498
И ние сме на вие с прясното мляко,и с киселото също и със сиренето...никакви кремчета,нищо млечно не харесва.
Цветовете не ги познава,аз си мисля ,че е рано още newsm78
За варицелата,имахме контакт след нова година,но не хвана.Каката я изкара много леко преди две години,имаше малко пъпки предимно в ушите.
Цитат
а напослеък твърдят,че имунитета бил 25 год и след това можело да се кара пак,
това не го бях чувала,но нашите комшии изкараха варицела цялото семейство ,и бабата твърдеше че дъщерите и (майката и лелята)са изкарали като малки тази шарка,но и двете я хванаха,и децата се нашариха,а таткото беше най-зле ,стигна до болница с бронхопневмония .колко сложно го обясних Mr. Green

# 499
  • в 1001-та нощ
и Калоян е контактен в яслата с Варицела и вируса, но май хвана вируса  Cry цял ден поддържа много висока Т (над 39), а също така и СЧР  Confused

# 500
a.l.e.n.a., ние сме с вируса от неделя. много се тормози с Т. държа 38 и нагоре до сряда. отвчера се дере от някаква зверска кашлица и се чудя какво да я правя. педи казва, че гърдите й са чисти (слава богу  Praynig). дано скоро да я отпусне, че много се мъчи човечето  Tired

# 501
  • в 1001-та нощ
при нас явно не е шарка или поне не още, май инкубационният беше дълъг  newsm78

Т е по-ниска, но тръгнаха секрети от носа и утре ще се обадя на доки - какво правим, като не е шарка, аз чайове давам, инхалации от днес, но предполагам, че у друго ще се наложи - да не се задълбочи  newsm78

Около мен с няколко деца се разви сценария - 3 дни висока Т, на 4 ден уж излекувано и на 5 ден пневмония  ooooh! уж детето е здраво и изведнъж се сгромолясва Cry

# 502
 Мислех, че сте изписали поне 20стр откакто не съм се вясвала. Laughing
Павел е с този вирус с кашлицата, иначе вече няма Т, гърлото и гърдите  са чисти, пък да видим. Дадах го в свекърва ми от неделя и днеска си го прибирам, дано Ева не олепи и този вирус, ама не може вечно там да седи, а и е голяма драма, реве (хем е там с баща си), иначе сам въобще не желае да седи, явно мн. рядко го взимат и просто няма навик да го гледат други хора  newsm78, при вас как приемат ходенето и спането при бабите?
Цветовете почти всички ги познава, говори всичко своодно, даже в повече понякога, любимото е да ме излага, а е разбрал от какво се чувствам неудобно, обсъжда всички високо с всякакви епитети и нарицателни, измисля си много ( напр.как биел децата) това си го пази за майките в градината и все от този сорт историйки, с тръгването на ясла се научи и да псува, това го пази за гости като идват и така си живеем във вечен срам с него, но той определено се забавлява от нелепите ни физиолномии в такива моменти.
Памперси не ползва от мн.отдавна, но без АМ вечер не заспива, явно двамата ще се отбият заедно hahaha, аз се надявах да иамам повече кърма да цедя и да му давам вместо адапте, но нямам за толкова, та си я пазя за маката. Пр. мляко не давам, аз имам алергия, веднъж баба му му дала без да знае и ми го върна обринат.

# 503
  • в 1001-та нощ
ние изкарахме ужасния вирус - първо Калоян, после и аз - много тежко, сега той е с варицела и майка ми няма спомен да съм я карала и аз, надявам се - ккато съм ходила и на ясла и на градина - да не съм минала между капките  Praynig Praynig Praynig

# 504
  • София
Здравейте, ние сме вече с варицела. Има мноооого пъпки навсякъде - по корема, гърба, стъпалата на краката, дланите на ръцете, ушите, по скалпа... и висока температура 39-39,1  Tired. Температурата се появи 1 ден след първата пъпка.
Отнносно това дали повтаря варицелата, да повтаря, бях бременна когато ММ се разболя от херпес зостер. Тогава събрахме информация и се оказа че при някои възрастни, които са изкарали варицела се случва да се разболеят от херпес зостер при срив в имунната система. Както го обясняват, вируса седи латентен, но при стрес или психо-физически срив, се активизира. Тогава ни се случиха куп неприятности и ММ беше постоянно под напрежение, фирмата в която работи се срина покрай кризата, откраднаха колата и куп други гадории...

# 505
Щяхме да тръгваме на ясла,но са под карантина . И двете групички са с варицела и не приемат деца.Аз нямам нищо против детето да я изкара ,но не може,щели да ги глобят...
Записах детето в Бургас на градина и ще пътуваме,защото тука в квартала няма в момента места,подадох  по ел.път,надявам се поне от септември да ми я вземат тук.Имаме една директорка в нашата градина,която си прави каквото си иска и си взима което дете си иска...и на което родителите станат спонсори... #2gunfire ще изчакам резултатите ,и ще ходя да се разправям

# 506
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз се включвам с едно въпросче - някой вече да е давал ягоди?

# 507
Аз се включвам с едно въпросче - някой вече да е давал ягоди?

За този сезон или изобщо?

Миналата година моят син яде с килограмите. Голям кеф му беше. Имам и документирано как пред него има две кучпички и целия е омазан. Сега ягодите все още са тотално безвкусни, така че ме съмнява детето да прояви особен интерес към тях. Поне моят син само си гризва като я види сочна и червена и ми я дава аз да си я доизям.

# 508
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
За този сезон или изобщо?

Изобщо дали сте давали Simple Smile На мен днес баба му ми звънна да ме пита дали може да му даде, че видял в магазина и си поискал. Казах и да му даде 1-2 да видим как ще му се отразят, за сега няма реакция  Peace

За имунитета гледам, че сте писали - мин. година давах Самбукус и цяла зима не се разболя. После лятото като го спрях беше много зле- през ден-два с летен вирус, накрая и в инфекциозно лежахме. Тази година не му бях давала, но последния месец беше с хрема цял и лека кашлица (от хремата според мен) цял месец и пак му дадох Самбукус за 3-4 дена всичко се изчисти. Обаче мисля като изпием шишенцето да го спра.

# 509
  • в 1001-та нощ
аз давах миналата година, но ги обелвах с ножче, само отвън, където са власинките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт