Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 813
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • в Кошера
Моята щерка яде ягоди от миналата година, никакъв проблем не е имала, много ги обича. И тази година откри сезона преди месец още. Не ги беля. Почиствам ги добре, измивам ги и си ги хапва така.  Peace Не иска да ги режа на парченца, защото била голяма.  Laughing

За имунитета тази зима й давах Самбукус и Изопринозинн.  Peace

# 511
Аз спрях всякакви имуностимуланти. Цяла есен си тъпхак детето като опитно зайче и накрая пак болен със седмици. Така поне ще знам, че сам си развива имунитета и не го тъпча с допълнителна уж полезна химия. А и той поразреди вече боледуванията уж. Хапва си плодове доволно количество, което за мен е по - добър вариант от някакви странични лекарства.

# 512
С ягодите сме малко на "вие" вкъщи. Мая направи алергична реакция миналата година и не съм ѝ давала повече. Тази година ще пробваме пак, с фенистил под ръка.

Добавки за имунитет не давам. Тази зима изкараха с по една лека настинка и малко сополи. Да чукна на дърво, все така да са. Simple Smile

Имам си лентичка.  Wink

# 513
  • в Кошера
Честита лентичка, Диване!
Ти си за медал направо! Браво!
Много лека бременност и здраво бебче на финала!

# 514
  • в 1001-та нощ
Аууууу, Див  bowuu  bouquet направо ми усмихна деня, поздравления и лека и прекрасна бременност  Blush

# 515

Ейй браво  Hug направо ти се възхищавам  Hug лека и спокойна бременност ти желая и един щастлив и пухкав финал в желания цвят  Hug и две много послушни каки поне до тогава  smile3501

# 516
Хехе, Диване, поздравления за смелостта.   bouquet
Леко бременеене и здраво бебе.
Покажи някоя снимка на красавиците. Отдавна не си се включвала.

Ягоди вкъщи се ядат вече. И миналата година давах, сега вече има на пазара и такива "с вкус". Иначе доскоро наистина бяха ужасно безвкусни.

Аз за имунитета цяла зима давах пчелен прашец, като в почивките давах клей. Е, разболяха се веднъж - грипа каката си го донесе от ДГ, след нея щафетата пое Росен, след това аз, бабата и накрая таткото. Адски гаден вирус. Дано това да ни е за годината, ама надали...

# 517
Ето ги! Голяма любов са.  Heart Eyes

Я. и М. by ♣ Диването, on Flickr

Я. и М. by ♣ Диването, on Flickr

М. и Я. by ♣ Диването, on Flickr

# 518
  • При моите мъже...
Ехааааа, Диванеееее! Лека и безпроблемна!
И аз искам така, ама не знам дали ще ми стиска:))))
А девойките са прекрасни!:))))

# 519
  • Пловдив
Честито Диване, нека и тази бременност ти мине леко и безпроблемно. Много ми стана приятно като видях лентичката  Heart Eyes Разгледах снимките на малките кукли.....страхотни са.

# 520
Диване айде честито! Браво! Лека и безпроблемна!
Разгледах и аз снимките, страхотни са, а за моделите ... няма думи! И какви очи само, влюбих се Heart Eyes

# 521
Ето ги и моите калпазанки:

# 522
Еййй, Кости, прекрасни са!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 523
  • в 1001-та нощ
страхотни деца, страхотни снимки  Hug  bouquet

# 524
Честито Диване, видях също и agnesana, честита лентичка и на теб.

Диване, айде и едно синче да бъде този път, пък в крайна сметка каквото дойде. Аз искам за 3-тото малко повече почивка, примерно догодина  Laughing

Децата са страхотни всичките.

Общи условия

Активация на акаунт