Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Маритка, добре сме. Благодаря, че ни мислиш  Hug

В градината на Борко също нямат телевизор. Имат си програма със занятия на дадена тематика (Великден, Коледа, Зима, Пролет и т.н.) и учат песнички, стихчета, правят разни апликации и проекти в рамките на зададената тема. Дори в часовете, когато имат заниятия на нас родителите не ни е разрешено да си взимаме децата. На снимката долу Борко слага семенца в черупка от яйце, за да покълнат (по-късно майка му ги умори, защото забрави да им сипва вода Embarassed)
Скрит текст:

Телевизия не гледа, защото по пронцип ние у дома не гледаме. Харесва да се гледа на клипчета, които ние с баща му сме снимали или си пуска клипчета с песнички на английски. Любими са му за азбуката, плодовете и зеленчиците.

Дани, ЧРД на големи патерици   bouquet

Страхотни са дечицата  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 17:09 от buggy-->

# 586
  • в 1001-та нощ
buggy-->  Hug а има ли проблеми при записването на дете в детско заведение  Rolling Eyes

# 587
buggy-->  Hug а има ли проблеми при записването на дете в детско заведение  Rolling Eyes
Какво имаш пред вид под проблеми? Ако е за местата - тук също има проблем с това, но предполагам, че ситуацията е аналогична във всеки един голям град. Разликата е, че общината поема голяма част от разходите за частна ясла/градина и на практика няма голяма разлика (от финансова гледна точка) в това дали детето ти посещава общинска или частна ДГ. Друга разлика е, че общинските градини са много по-добре уредени от частните.
Иначе, при записване не изискват мед. изследвания или документ за имунизациите.

# 588
  • в 1001-та нощ
Точно това имах предвид  Hug много изчерпателен отговор  bowuu благодаря   bouquet

# 589
Ходихме една седмица на градина и си лепнахме гнойна ангина Tired ,тъкмо посвикна...

# 590
  • в 1001-та нощ
АБ изписаха ли? Rolling Eyes бързо оздравяване  Hug

Все се каня да питам - какви "колелета" карат Юлчетата  newsm78

# 591
АБ изписаха ли? Rolling Eyes бързо оздравяване  Hug

Изписаха,дано минава по бързо Praynig
Ние "караме"триколка,по скоро се вози с крачета на педалите Laughing

# 592
  • в Кошера
Има триколка, тротинетка и колело без педали. Не иска да кара нито едно от трите.  Mr. Green
Мързелът е велика сила!  Laughing

# 593
И Алекс не искаше колелото,направо ме беше яд,че го купихме.
Вчера обаче, като извървя в двете посоки пътя от нас по Главната,парка и обратно,барабар с баирите,да видите днес как през цялата разходка не се помръдна от него.Даже и за утре ми се пазареше да ходим с колелото Laughing
Тежко ми горко на мен пак,цяло лято ще си бутам из баирЯ Tired

# 594
Обяснете ми как децата в waiting list-а за детските градини са с 10+ точки, е... си връзкарите

Ние с 8,2 - и двамата работим и живеем в района и нямаме шансове  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 595
Дианче - това кой район? И аз точно четох темата и се ядосвах със списъците за яслите  Crazy

За дребната поръчах от Германия колело без педали и каска и чакам да пристигнат. Имам подозрения, че каската ще е голяма и ще трябва да търся оттук. Иначе има бебешка триколка от тези с родителски контрол, но ѝ е малка, а и е доста паянтова. Не може да кара педалите, иначе на обикновено колело с 3 гуми си кара.

# 596
Чуждите  Mr. Green Неговото си "ох, не може. дааа..." и мама го носи. Неговото е баланс байк - такова без педали.

# 597
Дианче - това кой район? И аз точно четох темата и се ядосвах със списъците за яслите  Crazy

Светле, район Оборище сме. Изведнъж както си беше добре в класациите и онзи ден влизам и гледам, че отпред са се намърдали някакви с 10 точки, и съответно нашите шансове стават нула.
Ами принудих се на първо желание да напиша една ЦДГ точно до Мол Сердика, тя не е популярна и там имаме шансове, проблема е че не е реновирана, но май това лято щели да и правят ремонт.

За колелото - ние сме с тротинетка, но караме само чуждите

# 598
Дианче,с 10+ стават,ако са близначета или случайно изнамерят някой познат, близък роднина,дето работи в системата на образованието.......Има и други причини де,ама тези са по-често срещаните.

# 599
Здравейте,
Да се включа и аз за колелото. Наскоро го взехме и още съм малко притеснена дали е най-подходящото. Колелото е за възраст 4-6 г. Две гуми, с помощни. Моята звечрица е на почти 2 и 10 м (родени сме на 01 юли) и го кара спокойно, стига да не е по баира нагоре  Grinning Някой друг кара ли такова, че не знам дали не избързахме малко?  newsm78
Ще се опитам да го намеря някъде, за да визуализирам:
ето
http://screambikes.eu/bg/velosipedi-detski/8787-detski-velosiped … -2013.html#idTab1
само, че е розово естествено  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт