Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Честито на всички за лентичките! Леко бременеене и здрави бебчета на финала! Simple Smile
Много красиви дечица сте изгледали, Браво!

Див, поздравления за решението да имаш трето детенце Simple Smile  Аз още за второ се услушвам  Rolling Eyes

Започвам, обаче да се замислям и най-вече наскоро една приятелка като казваше, че няма на кой да звънне в нужда, защото е само дете и аз като се замислих, че имам 2-ма братя и все единия ще се отзове, а съм сигурна и двамата, т.е. имам на кого да разчитам, опора за цял живот както се казва.
Не искам Борко да е като тази приятелка и един ден да няма на кого да се обади за помощ.  Даже вече кроя планове, според които догодина на есен, ако няма сериозни катаклизми, да му направим едно братче или сестриче  Wink

# 526
Диване, много хубави снимки. Позволих си да разгледам повече. Личи си, че Яна и Мая са свикнали майка им да ги снима.  Laughing Много са хубави, да са ви живи и здрави.

# 527
Привет момичета Simple Smile)жив на малко темичката Simple Smile
Диване,честитооо.
Кости,Див много хубави снимки сте качили.И ние скоро време трябва да се ориентираме че годините чукат на вратата Simple Smile

# 528
  • Пловдив
Момичета, отдавна не съм писала, но няма как да не се включа при тези хубави новини! Диване, прекрасна новина, браво за смелостта!!! Дечицата са ти страхотни! Кости, много е пораснало бебчето, да ти растат все така слънчеви и засмени!
При нас нищо ново, аз и затова не съм писала! Ходим си на ясла, много говори, дори и стихотворение казваше на празника за мама в яслата. По майските празници ще сме на Тасос, вече поредна година, на мен там (Гърция) ми е хвърлен пъпа Simple Smile
Хайде да се затопля вече  Peace и да се настройваме за ляяятооооо Simple Smile

# 529
Диване, браво!  Laughing   Party

Ние ягоди ядем от миналата година, но не са й много любими. Първите няколко опита да й предложа завършваха с погнуса от нейна страна  Joy При нас модата на плодовете се сменя. Сега е на банани, но много запичат.

Noriscat, къде ходите на Тасос? Ние май ще се пробваме на Халкидики, Ситония, ама още се мотаем.

Я, кажете малко смешни адаптации/ нови думи  Simple Smile При нас "тях" е "неги". "Него" та в мн.число "неги"  Mr. Green

# 530
страхотни снимки  Heart Eyes
Браво, Диване, лека бременност и здраво и послушно бебе на финала !

# 531
  • в 1001-та нощ
ние също много обикаляме по Тасос и Ситония, от Тасос - аз предпочитам Пефкари  Peace на Ситония - Сарти - но винаги обикаляме много  Blush

сега за майските ще сме на п-ов Атос, не знаех, че има почивни комплекси  Hug дните са от 1 до 4 май, после се връщаме във фамилията за празника и на 6 се прибираме в София  Blush

от смешките се сещам, че когато леля му го изпраща - казва:"Хайде у ВасЧ" и за нето това е "у нас" и като казва, че иска в къщи - каза "искам у Вас"  Joy Joy hahaha

# 532
Да се разпиша и аз, че от доста време не съм писала. Тази зима, за разлика от Борко, аз се разсипах от болести. Всички вируси, които довлече от градината ги изкарах. И аз искам лято вече  Crossing Arms Много дълга ми дойде тази зима!
Иначе, имуноподсилващо нищо специално не съм давала, освен един спрей за нос, който педиатъра му изписа за промивки на носната лигавица.

Борко яде, ягоди, малини и капини от миналата година, а боровинки от преди това. Проблеми е нямал до сега.

Ена, при нас хита е "батки" = батковци, "аз, ти, Бо" = когато говори за себе си. Използва ги и трите за по-сигурно, тъй като не схвана много добре концепцията за аз и ти Simple Smile

# 533
Бъги, как сте? Адаптирахте ли се в новата държава? Борко как се приспособи в яслата?

# 534
Брей,живнала била темата Mr. Green

Диване,лека и безпроблемна до финала Peace
Аз също искам трето ,както май всички знаете,обаче май няма да ме огрее.За сега ще се задоволявам с чуждите 30 в ДГ Mr. Green

Смешки,колкото щеш у нас.Утре и вчера са му малко неразбираеми,та редовно слушам реплики от рода на "Утре кака ми се сърди" и "Вчера ще ходим ли на гАдина?"Друго хитово е когато мъжо ме гушне и Ал го избута с репликите "Не пипай майка ти,тя си е моя жена Laughing".

Ето да видите мечо Ал в ролята на бръбар на тържеството в яслата:

Скрит текст:

Ягоди,малини,къпини,боровинки и подобни яде от миналата година,последното от 10 месечен.Не сме имали проблеми Peace

В Гърция най-обичам да ходим на Керамоти и Ситония-Сарти Peace

# 535
  • София
Страхотни деца  Heart Eyes, а в тази възраст са най интерсни. И ние всеки ден се заливаме от смях с нашата, най- интересна е когато започне да разказва приказки по картинка - прави страшен микс между приказките които знае  Party

# 536
И аз да се включа, че май отдавна не съм го правила.

Също ще се похваля с нова лентичка  Mr. Green

Габи се обрива постоянно, ако не внимавам с храните. Ягоди не съм давала от миналата година, когато се изрина. Последно преди две седмици ходи на рожден ден и пак се върна обрината - яла е бисквити и торта, но кой знае с какво са били наръсени  Crazy Добре поне, че в яслата и с домашна храна няма такива проблеми, но и аз много внимавам какво давам, че е лакомия  Heart Eyes Heart Eyes

# 537
Честито scarly! Лека и безпроблемна до края! Simple Smile) Верно много хубави новини станаха. Хайде още! Simple Smile

# 538
  • При моите мъже...
Ееееее браво бе, момичета! Напълнихте ми сърцето:))))))
Още някой да се похвали?Simple Smile)))

Сега се замислих... как преди половин година Теди говореше: "Мамаааа, Влади вика, и'ка яде мама", а днес малкия се опитва да пипа играчките на батко си и той му казва: "Влади - виж, някой чука на вратата, ще дойде баба Емилия и ще ти се кара - ти си имаш твоите играчки, тези са мои"... Flutter
Чудя се как ли ще е, като започнат да разговарят двамата Blush

# 539
  • в Кошера
Честита лентичка и на теб, Скарли! Лека и безпроблемна бременност и сладък, здравичък и пухкав финал!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт